monikaa13 28.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Jeżeli ktoś jeszcze chciałby zobaczyć dokładnie kolor mojego blatu to proszę. Szary blat Consuela, marki Kronopol: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/39Cp6rbHfuB3WE7S0B.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/sCDrZhM7ew9g0tcbmB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Aha, to super, czyli takie rozwiazanie z naroznym jest rozwniez czesto spotykane Czyli mialas ten model CALYPSO (fasolke?). ja wlasnie sie nad nim zastanawiam, ale chyba troszke plytki czy tylko tak mi sie wydaje, bo w sumie widzialam tylko na necie. Noi drugi do wyboru to tez FRANKE MILAN MIG, a moze ktos taki ma? jak sie sprawuje? Ja miałam ten, ale model sprzed 12 lat, więc nie wiem czy identyczny. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXyjxorFg7HAQFQ70kOJsuYLEQJ8Prdyv7qfBsMcuRFJGQuUmqgw&t=1 Franke Pamira PMX 654 E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matima 28.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 dziękuje za odpowiedz czyli bez kombinacji robimy narożny rasia fajny ten model dzięki za wklejenie i nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 28.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ja miałam ten, ale model sprzed 12 lat, więc nie wiem czy identyczny. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXyjxorFg7HAQFQ70kOJsuYLEQJ8Prdyv7qfBsMcuRFJGQuUmqgw&t=1 Franke Pamira PMX 654 E to właśnie ten zlew u mnie był przez 5 lat - byłam bardzo zadowolona nasi znajomi też taki mają (pewnie z 8 lat już będzie) i też go sobie chwalą; nie jest zlewem z najniższej półki cenowej ale raczej wart swojej ceny;) Matima powodzenia w wyborze zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 monikaa13 twoje okno jest niżej niż blat czy ja źle widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) monikaa13 twoje okno jest niżej niż blat czy ja źle widzę? Nie widzisz źle. Mam niżej niż blat, bo w miejscu kuchni miała być sypialnia. Zresztą wysokość szafek z blatem jest wyższa niż standardowa, bo 90-91cm, a parapet na ok. 82cm. Edytowane 29 Marca 2011 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 29.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 monikaa13 Dziekuje za zdjecia. Ja wlasnie szukam szarego blatu, takze mnie ze ten twoj model taki wlasnie jest ania w Ikei mają ładne szare blaty http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80123686 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 30.03.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Mam pytanie. Zaproponowano nam blaty z postformingu. Czy użytkownicy tych blatów mogą mi coś o nich powiedzieć? Dobre są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.03.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A hokery Ley Premium kupione na http://www.sklep.meble.pl Dzięki Podobają mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefretete72 02.04.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Mam pytanie. Ile musi być odsunięta od ściany lodówka sbs, żeby się swobodnie otwierała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosanka 03.04.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Mam pytanie do posiadaczek szuflad wewnętrznych Blum czy mieszą Wam się w nich jakieś organizery? Konkretnie mam płaską szufladę wewnętrzną i chciałam do niej dokupić wkład na sztućce, a nic nie pasuje! Moja szuflada ma 82 cz szerokości, a 41,5 głębokości i nic nie pasuje! Nie wiem czy stolarz coś schrzanił czy do tych szuflad mam szukać czegoś specjalnego czy też nic do nich nie dokupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zosanka, a te wkłady które sprawdzałaś to Bluma czy jakieś inne? Bo wydaje mi się, że jeśli masz prowadnice Blum, to wkłady Orga-Line spokojnie powinnaś dopasować.U mnie szuflada wewnętrzna ma tyle co u Ciebie, ale jest głębsza - jakieś 46cm, z tym że do wyboru masz wkłady do korpusów o głębokości od 45cm do 65cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosanka 03.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Na razie sprawdziłam tylko z Ikei i nie pasują do żadnych szuflad. Zaczęłam szukać innych i po opisach nie pasują. Z tego co wyczytałam to te wkłady Bluma są na 50 cm głębokości, a ja mam 47 cm z bokami a wewnątrz 41,5 cm. Mówisz, że one będą pasować? To chyba muszę zaryzykować i jeden kupić na spróbowanie. Dziękuję za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zosanka, wkłady Bluma są dostępne dla różnych głębokości korpusów. Nie ryzykuj i nie kupuj w ciemno, bo one tanie nie są, tylko sprawdź na jaką głębokość masz kupowane prowadnice Bluma i w katalogu dobierz odpowiednie wkłady. Nie wiem, czy na tym zdjęciu będzie coś widać, a jak nie to na stronie w katalogu poszukaj: http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Mam pytanie do posiadaczek szuflad wewnętrznych Blum czy mieszą Wam się w nich jakieś organizery? Konkretnie mam płaską szufladę wewnętrzną i chciałam do niej dokupić wkład na sztućce, a nic nie pasuje! Moja szuflada ma 82 cz szerokości, a 41,5 głębokości i nic nie pasuje! Nie wiem czy stolarz coś schrzanił czy do tych szuflad mam szukać czegoś specjalnego czy też nic do nich nie dokupię? Witam , wkłady bluma muszą pasować tylko trzeba je umiejętnie "ułożyć" , natomiast plastikowe wkłady zazwyczaj są większe i trzeba je 'dociąć' pod wymiar . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana-r 04.04.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam,jestem właśnie na etapie wyboru mebli do kuchni. Mam pytanko, czy orientujecie się może, czy meble kuchenne black-red-white są dobrej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 cena tych mebli jest adekwatna do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.04.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 cena tych mebli jest adekwatna do jakości. obecne BRW to już nie te co 10 lat temu, pracują na Blumach (tak widziałam w studiu kuchennym) i nie odbiegają przynajmniej wizualnie od tych w studiach (nie mówie tu o wyższej półce) a ich cena jest również porównywalna - wycena nie różni się od wycen zebranych w popularnych studiach mojego miasta dlatego sama sie do nich przymierzam - obecnie mam w mieszkaniu kuchnie BRW sprzed 8 lat kupioną za 1000zł, przeprowadzała sie z nami ...i kurcze nie chce sie zepsuc ani rozpaść dlatego zabuduję ją w piwnicy, niech służy dalej... aaaa....jak byłam oglądać to pan powiedział że sprowadzą i zabudują mi każde AGD jakie sobie znajdę i to w cenie internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 04.04.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 obecne BRW to już nie te co 10 lat temu, pracują na Blumach (tak widziałam w studiu kuchennym) i nie odbiegają przynajmniej wizualnie od tych w studiach (nie mówie tu o wyższej półce) a ich cena jest również porównywalna - wycena nie różni się od wycen zebranych w popularnych studiach mojego miasta dlatego sama sie do nich przymierzam - obecnie mam w mieszkaniu kuchnie BRW sprzed 8 lat kupioną za 1000zł, przeprowadzała sie z nami ...i kurcze nie chce sie zepsuc ani rozpaść dlatego zabuduję ją w piwnicy, niech służy dalej... aaaa....jak byłam oglądać to pan powiedział że sprowadzą i zabudują mi każde AGD jakie sobie znajdę i to w cenie internetowej szanująca firma powinna mieć takie podejście , odnośnie sprzętu AGD ,ja bynajmniej uważam to za słuszne z dwóch powodów i to racjonalnych . Pierwszy na kliencie nie można zdzierać i zarabiać we wszystkim do czego , się człowiek zaangażuje Druga prostsza sprawa , zbyteczny problem z serwisem , Jedno wymusza drugie istotna sprawa pomoc w wybraniu sprzętu AGD jak i jego odpowiednie podłączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana-r 05.04.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dziękuję za Wasze opinie. Nie wiem, co z tymi meblami. Dam sobie jeszcze parę dni do namysłu, chociaż czas goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts