Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

artenova, wyszło wsiórsko, kolory z dupy trąbki

mrówka bardzo fajnie się zapowiada ale musisz lepsze zdjęcia, u mnie tez kuchnia na białą wygląda, jedyny minusik te 3 szafki wiszace, hmm powinny chyba łączyć sie ze ścianą, bo mam wrażenie że sa takie wyrwane z rzeczywistości, ale to taki mały minusik, ogólnie bardzo ok

Sama myślałam, że czyszczenie z tych luster to będzie katastrofa. Ale one są cofnięte po szafkami lewymi 15 cm, a szufladami 30cm,jedynie po prawej stronie we wnęce są standardowo, na razie myłam raz po zamontowaniu a użytkuje już ponad miesiąc więc chyba nie jest najgorzej.

artenova, wyszło wsiórsko, kolory z dupy trąbki

mrówka bardzo fajnie się zapowiada ale musisz lepsze zdjęcia, u mnie tez kuchnia na białą wygląda, jedyny minusik te 3 szafki wiszace, hmm powinny chyba łączyć sie ze ścianą, bo mam wrażenie że sa takie wyrwane z rzeczywistości, ale to taki mały minusik, ogólnie bardzo ok

wiem, że nie dochodzą na równi ze ściana po prawej , ale nie dało rady inaczej. Nie otworzyłabym szuflady, bo zachodziłaby na wnękę z lodówką i piekarnikiem.

Odnośnie kuchni , którą przedstawił ARTENOVA - nie piszcie ze jest do dupy itp. Ponieważ ,wy jako inwestorzy , właśnie taką kuchnię chcecie mieć < Jeżeli chcecie napisać , o wykonaniu Kuchni to z pewnością Również nie jesteście na takim poziomie wiedzy , jak owy ARTENOVA . A te opinie sa spowodowane tym, ze jest reklama i , Jeżeli Autor napisze ze to jest jego pomysł na zagospodarowanie owej kuchni wówczas , Te komentarze będą miały SENS W ODNIESIENIU NA POGLĄD SWOICH UPODOBAŃ .

Ja w zyciu bym nie chciala takiej kuchni wiec nie wrzucaj wszytskich do jednego worka

Rozumiem, ze jak pokaze cos artenova to nie mamy prawa sie wypowiadac bo takie szaraczki jak my to powinny siedziec cicho bo nic nie wiedza ani nic nie widza

A artenova jak chce sie pochwalic jakas kuchnia to powinien wybrac te lepsze a nie byle jakie byle by bylo

Zreszta to nie miejsce na reklame firmy

Edytowane przez markoto

Ja w zyciu bym nie chciala takiej kuchni wiec nie wrzucaj wszytskich do jednego worka , rozumiem ze jak pokaze cos artenova to nie mamy prawa sie wypowaiadac bo takie szaraczki jak my to powinny siedziec cicho bo nic nie wiedza ani nic nie widza

O CZYM Ty kobieto piszesz , jeżeli byś nie chciała takiego zestawienia kuchni , to To jest Twoje i innych zdanie , i Tu nie ma co tego kwestionować > Ale użyte słowo ,< WY JAKO INWESTORZY >, WIĘC UOGÓLNIENIE NIE JEST IMIENNE Jeżeli chodzi o przedstawienie propozycji Artenova , to będzie krytyka , i nie wbijaj tu swoich żali , ze nie macie prawa krytykować , więc jak już napisałem odnośnie zestawienia każdy ma prawo krytykować ,a jeżeli wykonania to jezeli będziesz posiadała taką wiedzę , która pozwoli [ Tobie dorównać do wiedzy Artenova , to szacunek /SIZE]

Anse piszesz "Ponieważ ,wy jako inwestorzy , właśnie taką kuchnię chcecie mieć ", ale nie do końca masz rację. Działam co prawda w innej branży, ale jeżeli widzę ,że klientka za bardzo udziwnia i się to ni jak kupy nie trzyma to jej delikatnie daje do zrozumienia, ze nie będzie pasowało jedno z drugim. Jak nie zrozumie za pierwszym razem to wytaczam "większe działa". Jeżeli kategorycznie się upiera przy swoim to robię tak jak chce ale się po prostu pod tym nie podpisuje i nie publikuje.

artenova chwali sie kuchnia ktora jest jedna z brzydszych na forum i nikt nie ma prawa skrytykowac ?? to chyba nie powinien nic pokazywac skoro ma tylko cos takiego do pokazania

nikt nie krytykowal wykonania tylko wyglad kuchni wiec nie wiem cos sie tak najezyl i jak zwykle plujesz jadem

Edytowane przez markoto

Anse piszesz "Ponieważ ,wy jako inwestorzy , właśnie taką kuchnię chcecie mieć ", ale nie do końca masz rację. Działam co prawda w innej branży, ale jeżeli widzę ,że klientka za bardzo udziwnia i się to ni jak kupy nie trzyma to jej delikatnie daje do zrozumienia, ze nie będzie pasowało jedno z drugim. Jak nie zrozumie za pierwszym razem to wytaczam "większe działa". Jeżeli kategorycznie się upiera przy swoim to robię tak jak chce ale się po prostu pod tym nie podpisuje i nie publikuje.

CHWILA CHWILA , WIĘC NAJLEPSZYM OBIEKTYWNYM rozwiązaniem tej niesmaki bedzie to jak napisze Artenova , Odnośnie uświadamiania mnie w kontaktach z klientami to jakoś nie tak . Jest grono klientów którzy , idą na ustępstwa , a jest grono ze prezystają na swoim , o czym napisałem , Jeżeli Autor napisze ze to jest jego pomysł na zagospodarowanie owej kuchni wówczas , Te komentarze będą miały sens . ale w odniesieniu do swojego poglądu . a to o czym piszesz ze się nie podpisujesz , jest to gorsze niż rezygnacja z takiego klienta Ponieważ nie robisz tego z powołania lecz dla Typowego zarobku co może się kłócić z osobowością . Odnośnie publikacji , jest to dobry przykład do rozwikłania poglądów , jak i wytłumaczenia WAM INWESTOROM . że można inaczej

artenova chwali sie kuchnia ktora jest jedna z brzydszych na forum i nikt nie ma prawa skrytykowac ?? to chyba nie powinien nic pokazywac skoro ma tylko cos takiego do pokazania

nikt nie krytykowal wykonania tylko wyglad kuchni wiec nie wiem cos sie tak najezyl i jak zwykle plujesz jadem

markoto nikt tu nie pluje jadem , lecz nie ma Tu obiektywnej opini . Jeżeli chcesz abym , pluł jadem przedstaw swoje realizacje

Ale skoro załączył te zdjęcia to chyba uważał, że kuchnia jest na tyle godna uwagi żeby ja tu pokazać, więc nie rozumiem skąd to oburzenie, że się nie podoba. Ja też wkleiłam zdjęcie swojej kuchni i łazienki na tym forum, jednym się podoba innym nie i przyjmuje to na "klatę". Sam piszesz, że jest grono klientów którzy idą na ustępstwa, a to, że się pod niektórymi projektami nie podpisuje- no cóż nie podpisuje się bo nie są moje tylko klientek.A że je wykonuje, no niestety nie mam monopolu w swojej branży żebym mogła wybierać sobie klientów.

Ps. czasami jest się artystą czasami rzemieślnikiem

Edytowane przez mrówka75

Hm... to reasumując kuchnia wklejona przez Arenowa jest fantastycznie zrobiona ;) (o to chodziło?) tylko klient który ją zamówił zupełnie nie miał gustu a wykonawcy tej kuchni zwisało jak to wszystko razem będzie wyglądało, byle zapłacone było i nie "walczył" z poglądami estetycznymi swego klienta bo to beton zapewne był :D:D:D

Teraz jest dobrze? kolege pochwaliłam, klienta za bezguście zganiłam możemy przejśc dalej?

Mrówa... bez urazy ale nie widzi mi się ... na żywo moze i ładnie to wygląda. Dla mnie ona jest.... za biała ;) przy takim neutralnym tle wszystko, absolutnie wszystko co postawisz na blacie będzie grało pierwsze skrzypce - i pół biedy jak to będa śliczne dodatki, patery z owocami czy inne ozdobniki. Gorzej jak to będą wzykłe gary z pomidorową ;) i patelnia ze schabowym ;)

Ja zawsze staram się odwrócić uwage oglądacza jakimś czymś - ściana, ozdoba, zegar by gary byo widać dopiero poooootem ;)

Edytowane przez nitubaga

ba nawet popielata czy jak mój mąż mówi szara :)

jak wcześniej pisałam , kuchnia nie jest skończona, nie ma wykończenia pomiędzy szafkami dolnymi i górnymi a będzie mocno wyraziste bo masz racje teraz jest mdło jak cholera

Edytowane przez mrówka75

ba nawet popielata czy jak mój mąż mówi szara :)

jak wcześniej pisałam , kuchnia nie jest skończona, nie ma wykończenia pomiędzy szafkami dolnymi i górnymi a będzie mocno wyraziste bo masz racje teraz jest mdło jak cholera

szaraaaaa :o ?

no to u mnie wygląda na białawą, ale na pewno nie na szarą ;) czekam na dalsze kroki wykończeniowe kuchni :)