prawdziwy.anika 11.04.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mrowko,proponuje sprobowac zrobic zdjecia bez lampy blyskowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 11.04.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) A ja mam zupełnie odwrotne zdanie niż nitubaga. Poszukaj na forum zdjęć białej kuchni i np czerwonej tuż po montażu i po paru miesiącach użytkowania. W czerwonej kuchni nie dość że fronty oczojebne to jeszcze gary, dodatki i inne pierdoły. Natomiast w białej to samo ale dzięki temu że kuchnia jest neutralna wydaje się spokojniej i mimo wszystko czyściej. To że fronty czy ciekawa ściana przyciągają uwagę nie zmienia faktu że patelnia czy garnek dalej tam jest. Ale to jest moje zdanie. Widziałam wiele kuchni na muratorze, na internecie oraz na żywo i porównując w kuchni "kolorowej" zawsze miałam wrażenie że jest bałagan. Kuchnia mrówki bardzo mi sie podoba i absolutnie nie jest mdło! Dojdą ziółka w jakiś fajnych doniczkach na parapecie, ozdobne pojemniczki na przyprawy czy coś w tym stylu i będzie super A poza tym jeśli dobrze widzę kuchnia mrówki jest otwarta na salon więc może takie było zamierzenie żeby nie rzucała się w oczy Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.04.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 fajnie że zajrzałam. bo już miałam koncepcje żeby przemalować kiedyś w przyszłości ściany z off-white'u na biały. teraz już wiem że to nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.04.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 fajnie że zajrzałam. bo już miałam koncepcje żeby przemalować kiedyś w przyszłości ściany z off-white'u na biały. teraz już wiem że to nie moja bajka a nie rozumiem-moje ściany białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 11.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mrówka75 Jakość zdjęć rzeczywiście nie najlepsza, kolor biały chyba na większości monitorów wyszedł i sprawił, że w pierwszej chwili pomyślałam strasznie sterylna! Jeżeli to szarość, to pewnie pięknie wygląda w rzeczywistości. Super będzie jeżeli coś fajnego wstawisz po miedzy blatem i szafkami. Ściany z ciekawości to w jakim kolorze ? bo na tych zdjęciach wszystko biaaałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.04.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a nie rozumiem-moje ściany białe? Tego nie napisałam. Po tych zdjęciach dokladnie wiem jakby wyglądała moja biała kuchnia na białym tle - bo tak to wyglada u mnie na kompie. Nie odnoszę się do Twojej kuchni w realu. Może być biała kremowa czy szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mrówka75 - bardzo fajna kuchnia i bardzo w moim stylu świetny okap i ten niecodzienny pomysł na cokół pierwszy raz coś takiego widzę, ale podoba mi się! Faktycznie, kuchnia wygląda na białą (fronty, ściany), ale ja lubię taką "sterylność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 11.04.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 mrówka 75 kuchnia zapowiada się całkiem przyzwoicie zapewne wykończenie doda jej prawdziwego smaczku, ale ja pędzę do ciebie z innym pytaniem co masz na podłodze? masz gdzies więcej fotek twojej podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.04.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Artenowa albo fornir z czarnym jednolitym blatem, albo obecny blat do gładkich frontów. Tutaj wyszło masło -maślane. nie rozumiem tylko, w jakim celu blat został tak finezyjnie zawinięty w ślimaczek i do tego rura....gdyby była do sufitu to chociaż byś potańczyła a tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.04.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja chyba zmienię aparat następnym razem bo ściany mam dokładnie w takim samym kolorze co kuchnia - a część nad szafkami górnymi nawet deko ciemniejsze WERI na podłodze płytki Imola seria Antares - zdjęcia podłogi wrzuciłam na "Pokażcie swoje szare/grafitowe podłogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 12.04.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Część naszej kuchni z nowymi dodatkami: http://foto3.m.onet.pl/_m/de4aa04c4ced5b310670bd02a2885573,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 12.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Fajny ten fiolecik - tapeta czy farba? Nie wiem czy już było, ale zapytam - jakie płytki masz na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A mnie się fiolet do kuchni jakoś nie widzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 12.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Fajny ten fiolecik - tapeta czy farba? Nie wiem czy już było, ale zapytam - jakie płytki masz na podłodze? Ceramica Picasa - City Grigio 30x60, półpoler, fiolet to tapeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A szukałaś poprzez szukanie zaawansowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 12.04.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no właśnie już znalazłam mr6319 faktycznie świetne masz te płytki, chciałam do siebie w właśnie w tym stylu, ale cena w moim wypadku za duża, no i mam na otarcie łez arkesie, z braku laku to i kit dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 12.04.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 no właśnie już znalazłam mr6319 faktycznie świetne masz te płytki, chciałam do siebie w właśnie w tym stylu, ale cena w moim wypadku za duża, no i mam na otarcie łez arkesie, z braku laku to i kit dobry A można wiedzieć jaką cenę proponował Ci sprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 12.04.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A można wiedzieć jaką cenę proponował Ci sprzedawca? Ja znalazłam za 130 zł/m2 ... Ale metrów mam sporo niestety ... Piękne są, ale chyba poszukam innych (czytaj tańszych) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 12.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 heh ok.140zł, miałam do ułożenia ok 50m2 parteru w domu, i mocno ograniczone fundusze jak to przy wykańczaniu się...a za arkesie zapłaciła 60X60- 46zł...można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Fajna zabudowa, nie widzą mi się tylko krzesła. I jest ich zbyt dużo do tego stoliczka. Zabudowa to lokalny stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts