gosia86 08.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam. Wrzucam moją[ATTACH=CONFIG]72196[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72197[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72198[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72199[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72200[/ATTACH], a co mi tam, krytykę zniosę dzielnie;) Pozdrawiam serdecznie. po_la_ pięna kuchnia dzięki Twoim zdjęciom chyba odzyskałam wizję myślę o podobnym połączeniu kolorów u siebie obecnie jestem na etapie tworzenia wizji tego czego oczekuję i szukania wykonawcy proszę jeszcze podaj na priv cenę za kuchnie jeśli możesz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 09.09.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Matilde - dziękuję, lampa jest znaleźna i odnowiona, więc drugiej takiej ni ma husky - kuchnia ciekawa i przede wszystkim pojemna, lecz nie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 09.09.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Matilde - dziękuję, lampa jest znaleźna i odnowiona, więc drugiej takiej ni ma W takim razie pięknie to wyszło i faktycznie jest wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.09.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 (edytowane) husky81 bardzo fajna kuchnia, a mogłbyć jeszcze fajniejsza przez zamontowanie meblowej lodówki. i jedyny minus jeszcze to szkło półprzezroczyste w szafkach wiszących. Niestety po postawieniu tam różności kuchennych wszystko będzie widać. Ale to tylko moja opinia i moje widzimisię. Ale ogólnie jest bardzo pozytywnie Edytowane 10 Września 2011 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.09.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 post nie na temat, proszę go później usunąć....ale pytam tu bo najwiecej osób tu zaglądaczy ktoś ma kontakt z Anjazzielonego ?? końcem sierpnia była na urlopie, miałam jej wysłac płytki, jednak nie wróciła na forum po urlopie, ktoś coś wie albo zna ją osobiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.09.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 napisz do kachy.crac ona sie z anią kontaktowała chyba w sprawie zasłon kiedyś http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172747-Domek-na-Skale/page37 a moze nie ale tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husky81 11.09.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Wielkie dzięki za wszelkie komentarze i te pochwalne i te trochę mniej. Macie może jakiś pomysł na lampę do mojej kuchni? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.09.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 a ja się muszę pochwalić, że w przyszłym tygodniu się wprowadzamy:Dstan w prawdzie w połowie nie dokończony, ale ja już dłużej nie wytrzymamjak będę miała już chlebak i czajnik (firankę może niekoniecznie) to zaraz wklejam fotkitrzymajcie kciuki andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 11.09.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 aniula_bl, oj, wiem co czujesz Aż Ci zazdroszczę tego uczucia Sama ciągle pamiętam tę pierwszą noc w nowym domu, jeszcze na materacu. BArdzo wiele brakowało. Ale ten zapach nowości, świeżości i to poczucie, ze to NASZ dom. Koniecznie pochwal się zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.09.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 moja cudowna bateria:D i zlew oczywiście tez cudowny, ale jeszcze nie wypastowany i stąd wygląda jakby był brudny zachwycam się nad ta baterią, bo iż ponieważ że prowadzę hurtownię hydrauliczną i sanitarną i na co dzień mam do czynienia z wyborem osprzętu przez moich klientów - wiem, że nie jest łatwo, a wybór ogromny chciałam, żeby bateria była koniecznie z wyciąganą wylewką w dół i żeby jej kolor nie był typowo chromowany, lecz matowy lub szczotkowany. jestem nią zachwycona :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.09.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Wer_onikz czego masz blat? czy to jest któreś z drzew z ikea? olejowałaś tylko czy może czymś zabarwiane też jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 11.09.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 nicol21 - blat jest dębowy, zamawiany u stolarza, olejowany olejem do blatów kuchennych Osmo, który jest genialny i bardzo go polecam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.09.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Weronika podaj nazwę mozaiki w kuchni,tez planuję zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 12.09.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Iza30 - Mozaika dune, nie pamiętam niestety nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cardura 14.09.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 witam mam do was pytanie czy ktoś z was posiada fronty laminowane z firmy BRW - jedni mowia że to dziadostwo, inni że super.? Bardzo proszę o opinię ludzi ktorzy użytkują takowe fronty, dokładnie chodzi mi o kolor biały. pozdrawiam i licze na szczere opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 14.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Husky, czy Ty jesteś żonką Michura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 19.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 moja cudowna bateria:D i zlew oczywiście tez cudowny, ale jeszcze nie wypastowany i stąd wygląda jakby był brudny zachwycam się nad ta baterią, bo iż ponieważ że prowadzę hurtownię hydrauliczną i sanitarną i na co dzień mam do czynienia z wyborem osprzętu przez moich klientów - wiem, że nie jest łatwo, a wybór ogromny chciałam, żeby bateria była koniecznie z wyciąganą wylewką w dół i żeby jej kolor nie był typowo chromowany, lecz matowy lub szczotkowany. jestem nią zachwycona :D:D aniula_bl mamy ten sam zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niecha27 19.09.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 mam pytanie moze nie do konca pokrywajace sie z tematem watku, ale moze mi pomozecie.jestem na etapie wyboru sprzetu do kuchni. bedziemy mieli meble z plyty laminowanej iw zwiazku z tym mam pytanie do tych, ktorzy maja piekarniki w zabudowie: czy piekarniki bez funkcji zimnej szyby nie powoduja topienia sie okleiny? chcialam piekarnik boscha ale te z funkcja zimnych drzwi kosztuja ponad 2 tys. a tyle nie moge na to przeznaczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husky81 20.09.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Blacky - ponoć jestem żoną Michura A jeśli chodzi o kolor ścian (Asia**) - muszę sprawdzić numer, to kolor z mieszalnika Decoralu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 21.09.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Blacky - ponoć jestem żoną Michura A jeśli chodzi o kolor ścian (Asia**) - muszę sprawdzić numer, to kolor z mieszalnika Decoralu. dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts