Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Wrzucam moją[ATTACH=CONFIG]72196[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72197[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72198[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72199[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]72200[/ATTACH], a co mi tam, krytykę zniosę dzielnie;)

Pozdrawiam serdecznie.

po_la_ pięna kuchnia dzięki Twoim zdjęciom chyba odzyskałam wizję

myślę o podobnym połączeniu kolorów u siebie

obecnie jestem na etapie tworzenia wizji tego czego oczekuję i szukania wykonawcy

proszę jeszcze podaj na priv cenę za kuchnie jeśli możesz

dzięki

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

husky81 bardzo fajna kuchnia, a mogłbyć jeszcze fajniejsza przez zamontowanie meblowej lodówki. i jedyny minus jeszcze to szkło półprzezroczyste w szafkach wiszących. Niestety po postawieniu tam różności kuchennych wszystko będzie widać. Ale to tylko moja opinia i moje widzimisię.

Ale ogólnie jest bardzo pozytywnie :)

Edytowane przez nicol21

moja cudowna bateria:D

i zlew oczywiście tez cudowny, ale jeszcze nie wypastowany i stąd wygląda jakby był brudny

zachwycam się nad ta baterią, bo iż ponieważ że prowadzę hurtownię hydrauliczną i sanitarną i na co dzień mam do czynienia z wyborem osprzętu przez moich klientów - wiem, że nie jest łatwo, a wybór ogromny

chciałam, żeby bateria była koniecznie z wyciąganą wylewką w dół i żeby jej kolor nie był typowo chromowany,

lecz matowy lub szczotkowany. jestem nią zachwycona :D:D:D

08092011785.jpg

08092011786.jpg

08092011783.jpg

08092011787.jpg

08092011781.jpg

moja cudowna bateria:D

i zlew oczywiście tez cudowny, ale jeszcze nie wypastowany i stąd wygląda jakby był brudny

zachwycam się nad ta baterią, bo iż ponieważ że prowadzę hurtownię hydrauliczną i sanitarną i na co dzień mam do czynienia z wyborem osprzętu przez moich klientów - wiem, że nie jest łatwo, a wybór ogromny

chciałam, żeby bateria była koniecznie z wyciąganą wylewką w dół i żeby jej kolor nie był typowo chromowany,

lecz matowy lub szczotkowany. jestem nią zachwycona :D:D:D

aniula_bl

mamy ten sam zlew ;)

P1140203.jpg

mam pytanie moze nie do konca pokrywajace sie z tematem watku, ale moze mi pomozecie.jestem na etapie wyboru sprzetu do kuchni. bedziemy mieli meble z plyty laminowanej iw zwiazku z tym mam pytanie do tych, ktorzy maja piekarniki w zabudowie: czy piekarniki bez funkcji zimnej szyby nie powoduja topienia sie okleiny? chcialam piekarnik boscha ale te z funkcja zimnych drzwi kosztuja ponad 2 tys. a tyle nie moge na to przeznaczyc..:(