Aleksandryta 07.10.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 czarne szkło (czerwone mogłoby by wyglądać zbyt agresywnie) Nieee , za dużo czarnego będzie . Ja bym dała białe szkło , albo białe płytki ceramiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 nie moge znalezc niczego odpowiedniego na sciane nad blatem - moze kros ma jakies fajne pomysly !!! Gdy zobaczyłam Twoją kuchnię od razu przypomniało mi sie to http://fototapety.files.wordpress.com/2010/03/fototapeta-pod-szklem-na-wymiar.jpg?w=450&h=600 http://fototapety.files.wordpress.com/2010/03/fototapeta-w-kuchni-pod-szklem.jpg?w=510&h=382 mnie się podoba, choć delikatniejszy wzór ( niekoniecznie geometryczny) tez wyglądałby fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 anowi3107, fajna, energetyczna kuchnia, podoba mi się, chociaż trochę razi mnie cofnięty cokół przy czarnych szufladach. Ja bym również dała białe szkło na ścianę, bo czarne będzie za ciemne. Jeśli miałoby być czarne, to coś w stylu jaki pokazała malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.10.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) jesli ktos ma problem z wyobrazeniem sobie kuchni ze szkla w czerwieni i czerni to wrzucam moja jest tam jeszcze mase pracy zeby wszystko doprowadzic do konca ale juz jakis rys jest a przy okazji - nie moge znalezc niczego odpowiedniego na sciane nad blatem - moze kros ma jakies fajne pomysly !!! pozdrawiam Anowi - jaka jest u Ciebie długość blatu Edytowane 7 Października 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 07.10.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dzięki za zdjęcia lidszu. U nas też będzie zlew schock (signus) jego powierzchnia jest tak jak napisałaś niesamowicie gładka - mam nadzieję że łatwiej go będzie dzięki temu czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 większa półka jest podświetlana ledami, tak jak białe półki wiszące http://img24.imageshack.us/img24/7442/20110915111036.jpg tutaj dobrze to widać http://img513.imageshack.us/img513/7031/20110927183913.jpg omg jeszcze tam ledy wsadziłaś? po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 omg jeszcze tam ledy wsadziłaś? po co? bo mi się tak podoba, a tobie nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 omg jeszcze tam ledy wsadziłaś? po co? By mieć jasno ? a może gołe żarówki w oprawkach miała powiesić choć ten pomysł byłby mocno dizajnerski - lidszu przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 By mieć jasno ? a może gołe żarówki w oprawkach miała powiesić choć ten pomysł byłby mocno dizajnerski - lidszu przemyśl to muszę się mojego drugiego męża spytać, czy tak mógłby mi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 By mieć jasno ? najbardziej lubie proste odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 07.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Anowi - jaka jest u Ciebie długość blatu blat ma 4m. niestety nie zmieścił się na klatce schodowej i teraz mam 2 kawałki - 1 m i 3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 07.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 okap to Amica (koszt ok. 2400) - zdecydowałam się na niego, bo ma 4 światełka - z innych firm takie okapy mają tylko 2 światełka. Zresztą moja koleżanka ma identyczny i mówiła, że jest z niego bardzo zadowolona. Zlew to Schock Horizont D-150 - jest bardzo fajny, gładziutki (dużo bardziej gładki niż zlewy Teki) i łatwo się go czyści. Tylko jest on tylko w takim ustawieniu jak na zdjęciu. Z tego co nam mówił sprzedawca, jest możliwość zamówienia odbicia lustrzanego, ale czeka się na niego kilka tygodni http://img.bazarek.pl/121132/9900/1625617/8837963144c6d2974a27f2.jpg Bateria jest z wyciąganą wylewką i jest to Grohe Concetto (tak to się chyba pisze) Ślicznie podziękował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 07.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 anowi3107, fajna, energetyczna kuchnia, podoba mi się, chociaż trochę razi mnie cofnięty cokół przy czarnych szufladach. Ja bym również dała białe szkło na ścianę, bo czarne będzie za ciemne. Jeśli miałoby być czarne, to coś w stylu jaki pokazała malka dzięki - cokół jest cofnięty bo jest lustrzany - mam w palnie go oświetlić taśmą led i wtedy wydobędę efekt głębi - tak myślę szkła na ścinę chyba nie chcę - mój małż twierdzi że będzie za sterylnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 blat ma 4m. niestety nie zmieścił się na klatce schodowej i teraz mam 2 kawałki - 1 m i 3 m właśnie zauważyłam łączenie a że układ szafek na dole masz taki sam jak więc zdziwiło mnie, że nie jest z jednego kawałka. Przemyślałabym podświetlenie dolnych szafek, u mnie ono jest, ale kolorystyka jest jednolita - wszystko w delikatnych szarościach i lustro z podświetleniem inaczej się prezentuje. Wydaje mi się , że u Ciebie, przy twojej kolorystyce szafek wyjdzie dość kosmicznie z podświetleniem. No ale może się mylę. Ps. pokazywałam wczoraj twoją kuchnie mojemu m, podobała mu się ale stwierdził , że dla niego za odważna kolorystyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 08.10.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Napisał żona m omg jeszcze tam ledy wsadziłaś? po co? bo mi się tak podoba, a tobie nie musi BRAWO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.10.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 anowi3107 odważna kuchnia,podoba mi się,bo jest inna niż wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 09.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 :stirthepot:Kochani, mam pytanie (wiem, że poniekąd to kwestia indywidualnego gustu), czy mozaika na płytą grzewczą to jeszcze modny element? Dwa lata temu był to szał, a teraz? - nie widzę w tych pięknych kuchniach takiego elementu dekoracyjnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 :stirthepot:Kochani, mam pytanie (wiem, że poniekąd to kwestia indywidualnego gustu), czy mozaika na płytą grzewczą to jeszcze modny element? Dwa lata temu był to szał, a teraz? - nie widzę w tych pięknych kuchniach takiego elementu dekoracyjnego... jeśli tobie się podoba, to rób - co mają do tego obecne trendy ? Ja sama zastanawiam się co dać nad blat, bo mam ścianę z łukiem w kuchni i właściwie nic innego mi tam nie pasuje, chyba że uda mi się jakoś tam umieścić szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mi się mozaika podoba, jeżeli fronty są jednolite i ona pełni rolę ozdobną Widziałam piękne mozaiki w kształcie małych prostokątów metaliczne srebrne...ah cud i do tego jakaś wnęka w holu np wyłożona taką mozaiką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.10.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja mam mozaikę ale do tego gładkie jednokolorowe fronty http://img839.imageshack.us/img839/691/dsc00055yf.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts