jaksie 02.11.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dzięki, a dla mnie dodatków już wystarczy, dojdą kiedyś tylko białe rolety rzymskie. Czekam na skończenie brudnych prac w domu, wtedy powieszę zwisy italux larix, a one dla mnie już same w sobie są ozdobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 02.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a co zagości na półkach? Ksizaki kucharskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jaksie na razie nic, może kiedyś jakieś białe pojemniki Brabantia - ale nie spieszy mi się z tym. Nie chciałam mieć szafki tak jak mam i okapu samego sobie, dla mnie te półki łączą w jedną zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.11.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 moze sie czepiam ale chyba musialabys podmienic klamke w oknie bo ta zlota nijak tam nie pasi kuchnia ogolnie fajna ale dla mnei za sterylna!! ale to dlatego ze ja w supierbielach zle sie czuje ... musialabym miec tam jakis kolor czy na scianie czy cokolwiek ... fajne te lakierowane fronty na dole ... tam na jednym zdjeciu masz jakby taka deske kolo zlewu - co to ?? a wy juz wogole mieszkacie czy jeszcze wykanczacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Mea mieszkamy od kwietnia - co zresztą widać w stopce Tak te klamki to moja zmora niestety. Jak wybierałam okna to jedynym logicznym wyborem było stare złoto, jak zaczęłam wykańczać okazało się, że strzeliłam sobie w stopę. Deska jest Ikei do krojenia, chyba kosztuje 49 zł. Co do sterylności to ja chciałam mieć białe meble, białe ściany i białą podłogę, a jedynie barek na podwyższeniu w fornirze, ale mąż się nie zgodził Jak widać każdy lubi co innego. Dzięki za opinie Edytowane 2 Listopada 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Venus_m, bardzo mi się podoba Twoja kuchnia. Moja jest teraz, po przeróbkach, w bardzo podobnej kolorystyce. Ale Twoja ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 u mnie na szcescie nie bylo tego problemu z klamkami ja chronicznie nie znosze zlota, brazow i bezow stad wiadomym bylo ze wszelkie dodatki beda srebrne ... teraz tes podobne musze zrobic karnisze zeby to jakos wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 02.11.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Venus piekna kuchnia i te bialosci i ten orzeszek (?) na frontach mniam mniam Nie jestem zwoleniczka zabudowy sufitow, ale w twoim przypadku wyszlo pieknie. Uzylas tego samego materialu na suficie co na fronty? W zwiazku z tym mam do ciebie pytania 1) co masz nad blatami, 2) ta szara podloga super co to za ceramika? 3) to orzech te fronty, jaka nazwa handlowa? 4) bialy blat ? z czego? Do tej pory bylam zwolenniczka bialych kuchni w calosci, ale twoje dolne fronty maja piekny kolor i fakture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Aleksandryta dzięki Zabudowa sufitowa musiała być, ponieważ za barkiem płynnie przechodzi w zabudowę tv, ale co ja wam będę kable pokazywać Pasek wykańczający sufit to również fornir palisander ten sam co na frontach dolnych w lakierze na wysoki połysk. Fronty dolne to palisander Flader z firmy Tossi, fornir można kupić w LaminArt. Nad blatami mam ścianę, w przyszłości szkło. Pierwotnie miało być szare jak podłoga i sufit, ale chyba będzie białe. Szara podłoga to kafle hiszpańskie Titan Gris kupione w Euroceramice za 99 zł/m2, w necie można kupić już za 79 zł, a teraz to może i taniej Biały blat to najtańszy laminat, biały matowy w stolarskim określeniu skórka pomarańcza wykończony kanciasto. Niestety kamień z montażem wychodził ponad 8 tysięcy. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 . musialabym miec tam jakis kolor czy na scianie czy cokolwiek ... fajne te lakierowane fronty na dole ... a mnie sie kojarzą z meblościanką z lat 70, chyba nielakierowane ładniejsze, ale to moje zdanie.... ale calosciowow ok, pokaz zdjęcia jak juz wszystko jest zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 bardzo fajna szczególnie podoba mi się fornir i jego piękny rysunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Zrobione jest tak jak pokazałam na razie, no oprócz doniczki dla storczyka Lakier czy nie to każdego upodobanie. Ja lubię fronty lakierowane i mi nie kojarzą się z latami 70, a z nowoczesnością. Zresztą jakby się tak czepiać to 6 lat temu moja mama wyrzuciła meblościankę w macie pochodzącą z lat 80 jak widać moda wraca Aricia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.11.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Venus-śliczna kolorystyka kuchni, bardzo, bardzo przyjemnie. Linie się nie rozbiegają, wszystko na kancik i cudnie wyeksponowany kolor fornirowych frontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita12345 02.11.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 oto moja kuchnia ,taka zwykła ale funkcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 02.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 oto moja kuchnia ,taka zwykła ale funkcjonalna może to kwestia przyzwyczajenia, ale dla mnie nie byłaby funkcjonalna -w ogóle nie masz odstępu między płytą a zlewem a ja właśnie głównie w tym miejscu pracuję w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.11.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Witajcie! A mnie się podoba Twoja kuchnia Anitko. Taka zwykła, a jednak inna niż wszyscy teraz robią. Możesz podać co to za kolor szafek. No i tak jak napisała Magduska jedyny minus takiego ustawienia to brak blatu pomiędzy płytą a zlewem (ale skoro u Ciebie to się sprawdza). Wchodzę tu bo niedługo czeka mnie remont i szukam fajnych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 02.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Venus kuchnia bardzo ładna! Jak dojdą dodatki i codzienność, nadal będzie subtelnie i nie-za-dużo:)Mam tylko pytanie, jak planujesz ozdobić okna, bo widzę, że nie ma tam za dużo miejsca np. na karnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a mi się poza brakiem funkcjonalnosci kuchnia Anity strasznie smutna wydaje - zlewajaca się kolorystyka, do tego ściana w kolorze "brudnym"... niby duża kuchnia i z ogromnym potencjałem, którego nie wykorzystano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jaksie na razie nic, może kiedyś jakieś białe pojemniki Brabantia - ale nie spieszy mi się z tym. Nie chciałam mieć szafki tak jak mam i okapu samego sobie, dla mnie te półki łączą w jedną zabudowę acha, fajne ożebrowanie dla tego pieca gazowego przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, samo mi się pchało skojarzenie Ale to wcale nie znaczy, że mi się nie podoba, wręcz przeciwnie, bardzo się podoba Bardzo lubię połączenie białego i brązu, choć u mnie akurat proporcje były by odwrotne.. Ale bardzo ładna kuchnia, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts