aricia 16.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 jaksie:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00184004/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jaksie - a roletę szyłaś "u siebie" czy może przez neta zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 O i moja misa ta Ikeowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Z tego co wiem to działa idealnie , trzeba pamiętać żeby go zawsze wysunąć w momencie pracy na płycie i nie powinno być problemów . Pozdrawiam ok, myślałam, że przez to, że są zabudowane to nie są wysuwane. w takim razie nie mam więcej pytań żółta misa jest cudna, widziałam takie tylko, że białe jakiś czas temu na Łódź Design i od tego czasu to moje "must have" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.02.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 a propos jeszcze misek - ja lubię swoją z duki białą w środku na zewnątrz ochra ale świetnie wygląda na drewnianym blacie http://edukatorstylu.pl/index.php/2011/05/20/kolekcja-barw-od-duka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.02.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jaksie - a roletę szyłaś "u siebie" czy może przez neta zamawiałaś? "U siebie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 17.02.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nataly, jedno pytanie odnośnie tych okapów teleskopowych z możliwością zabudowania frontu listwą meblową:jakie polecasz modele o szerokości 90cm? bo szukam w necie, ale ciężko mi idzie, wiekszość tylko 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 17.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nataly, jedno pytanie odnośnie tych okapów teleskopowych z możliwością zabudowania frontu listwą meblową: jakie polecasz modele o szerokości 90cm? bo szukam w necie, ale ciężko mi idzie, wiekszość tylko 60cm Witam , zazwyczaj stosuję okapy o szerokości 60 cm ponieważ Klientom szkoda szafki na tak duży okap . A szczerze mówiąc najczęściej stosuję teraz okap który jest zamontowany w dolnym wieńcu szafki i go w ogóle nie widać : http://www.nataly.pl/podstrony/img/1625.jpg http://www.nataly.pl/podstrony/img/1500.jpg http://www.nataly.pl/podstrony/img/1317.jpg http://www.nataly.pl/podstrony/img/1319.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 17.02.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam , zazwyczaj stosuję okapy o szerokości 60 cm ponieważ Klientom szkoda szafki na tak duży okap . A szczerze mówiąc najczęściej stosuję teraz okap który jest zamontowany w dolnym wieńcu szafki i go w ogóle nie widać : Pozdrawiam dzięki za odpowiedź tyle że tych zaproponowanych przez ciebie (zbudowanych/moduowych) nie da się wysunąć, jak ktoś prawie nie gotuje to nie problem ale obawiam się ze przy intensywnym korzystaniu z kuchni to jednak przy tak płytkim okapie połowa zostanie na szafkach a może i niepotrzebnie się obawiam? ma ktoś rzeczywiste doświadczenia z użytkowaniem takiego okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 17.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 dzięki za odpowiedź tyle że tych zaproponowanych przez ciebie (zbudowanych/moduowych) nie da się wysunąć, jak ktoś prawie nie gotuje to nie problem ale obawiam się ze przy intensywnym korzystaniu z kuchni to jednak przy tak płytkim okapie połowa zostanie na szafkach a może i niepotrzebnie się obawiam? ma ktoś rzeczywiste doświadczenia z użytkowaniem takiego okapu? Witam , pewnie trzeba zapytać na forum jak się użytkuje taki okap . Rozumiem małe obawy ale domyślam się że przy dobrym silniku wszelkie zapachy są wciągnięte natomiast trzeba pamiętać żeby okap i szafki wieszać na odpowiedniej wysokości od blatu . Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja użytkuje co prawda nie jest teleskopowy, fachowo zwie się okapem zintegrowanym do zabudowy ale też jest wbudowany w szafkę. Wydaje mi się , że na to jak "ciągnie" powietrze wpływa nie rodzaj okapu ale jego parametry. Chyba, że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 17.02.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja użytkuje co prawda nie jest teleskopowy, fachowo zwie się okapem zintegrowanym do zabudowy ale też jest wbudowany w szafkę. Wydaje mi się , że na to jak "ciągnie" powietrze wpływa nie rodzaj okapu ale jego parametry. Chyba, że się mylę. Na rynku są różne okapy podszafkowe i okap z lepszymi parametrami technicznymi będzie lepiej działał czyli : ciszej pracował , miał większy zakres prędkości , miał lepsze oświetlenie , a parametry wyraża się metrach sześciennych na godzinę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.02.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) no jak najbardziej, ja mam wąziutki a ciągnie jak szalony, jak jest na 3 z 5 biegów" to jest mi zimno jak przy nim stoję Edytowane 17 Lutego 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 17.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 http://www.nataly.pl/podstrony/img/1317.jpg Napisz proszę co to za blat ze zlewozmywakiem. Czy to jest jeden materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 17.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Widać, że jeden. Jakiś konglomerat ale Nataly na pewno wie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 17.02.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Napisz proszę co to za blat ze zlewozmywakiem. Czy to jest jeden materiał Witam , jest to komora wykonana z konglomeratu . Firma Kerrock ma w swojej ofercie kilka takich zlewów które są wykonane w określonym kolorze czyli wybranym przez Klienta. http://www.nataly.pl/podstrony/img/1681.jpg do tego można dorobić "ociekacz" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 17.02.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 nataly - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja mam okap też niewysuwany i powiem szczerze, że ciągnie jak szalony. Wierzch jest ze stali nierdzewnej i nie widzę aby cokolwiek się osadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Myślałam o niej do mojej kuchni, fajna ale cena zabija niestety. Monika, a widziałaś ją na żywo? Ja miałam okazję pomacać tą "miskę" Zresztą nawet trudno to miską nazwać, bo w ręku od razu się oklapnięta robi - jest cholernie elastyczna jak na misę no ale w końcu jest z silikonu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 17.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Hejka, oglądam Wasze piękne kuchnie i powoli myślę nad własną Napaliłam się na biały blat kerrock lub corian, ale boję się, że będzie mocno widać na nim brud (takie mam doświadczenia z białym blatem laminowanym - pomimo codziennego przecierania raz na tydzień muszę go szorować cifem). Czy z kompozytowymi blatami też tak jest, czy wystarczy je przetrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts