królikowa 06.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 tita6 co do czajnika to ogólnie jestem zadowolona, ale wkurza mnie, że jak szybko zalewam kawę, to mi ona pryska na białe ścianki czajnika, zostają plamki i trzeba co chwilę wycierać;/ ale da się przeżyć. królika to nie mam:P nick przypadkowy, spodobał mi się po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Mam pytanie do wszystkich posiadaczy kuchni na wysoki połysk. FOLIA czy LAKIER? Jest cały wielki wątek z dyskusją na ten temat. Starczy poszukać w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 06.05.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Mam pytanie do wszystkich posiadaczy kuchni na wysoki połysk. FOLIA czy LAKIER? Nie wiem na co się zdecydować? Jaka równica i co jest lepsze? Proszę poradźcie, bo do tej pory każdy mi mówi coś innego Witam , było kilka dyskusji na ten temat . Ale jak zwykle są plusy i minusy każdego z tych materiałów . Plusem folii jest cena ponieważ jest zdecydowanie tańsza od lakieru , minusem mały wybór kolorystyczny , jakość powłoki połyskowej , wymiary formatek - tylko do długości prasy oraz grubość foliowanego elementu . NO i to tak po krótce ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Tita w kwestii szkła i innych baboli nic więcej nie dodam, bo więcej niż wymienionych już nie ma. Wrażenie natomiast jest bardzo na plus, powiedziałam ja - miłośniczka bieli w każdej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuza74 06.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 mam pytanie do użytkowniczek kuchni w lakierze z frezami zamiast uchwytów, jak to sie sprawdza w przypadku cargo, czy jest potrzebny jakiś specjalny system żeby to lekko wychodziło, z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To zaczątek mojej białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 super czy szafki górne są łamane? (składane) czy otwierane standardowo na boki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Otwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 07.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 agatah super kuchnia się u Ciebie tworzy. Widze, że nie tylko Tobie spodobała się opcja górnych szafek w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Inne w grę właściwie nie wchodziły, bo część z nich to "60" a część "30". Musiałam zrobić taki podział, bo inaczej miałabym płytę przy samej ścianie, a tak będzie odsunięta 35 cm. Poza tym... poziome szafki do mnie nie przemawiają. W kuchni stoi już lodówka, zamontowany jest piekarnik i okap. Jutro przyjeżdża blat, będę go olejować, więc do końca tygodnia będzie zamontowany. Do tego płyta, zmywarka i zlewozmywak. O ile nie urodzę do tego czasu I będzie można mieszkać na całego, bo póki co bawimy się w dom, chociaż mieszkamy od tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 07.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 AGATAH koniecznie czekam na więcej już widać, ze będzie bombowo!!! Też mam taką torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To zaczątek mojej białej Hej Agatko . Kuchnia zapowiada się fantastycznie . No to teraz czekamy na łazienki . Jestem ciekawa na czym stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Agato to bezproblemowego Koniecznie pokaż jak już będzie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 07.05.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Swietna kuchnia sie zapowiada. PS. A co jest na podlodze? Prosze o mozliwie duzo szczegolow pozwalajacych na odtworzenie efektu bo to co widze jest bliskie mojej idealnej podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ALUTKA W, aleś wypatrzyła:D julianna, stanęło na szarości. W wolnej chwili obfocę łazienki (uprzednio muszę uprzątnąć to co zgromadziliśmy tam przez tydzień). Jest Signum SG 12 i 13. Ale brakuje nam jeszcze drzwi prysznicowych i mebli... Czekamy Venus_m, nie na rękę mi teraz, ale cóż poradzić... Dzięki pixon, chodzi Ci o parkiet? Bo w kuchni konkretnie to leżą kartony na czas montażu:lol2: A parkiet to dąb olejowany, trzeci gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 07.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 hehe, tak tak mam na mysli parkiet, a nie karton i wow... zwykly dab? Pewnie ten trzeci gatunek sprawia, ze podloga jest taka ciekawa i "zyje"? A podasz zrodlo, skad ten parkiet zakupiony? Czy ten 3-ci gatunek przekladal sie jakos na ukladanie, byly jakies problemy? Np. wypaczone klepki, seki, roznice w wymiarach itd. ? Dzieki za informacje i szczegolnie za dodatkowe zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 podłoga pięknie się prezentuję, nie pomyślałabym że to 3ci gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.05.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To zaczątek mojej białej Śliczna kuchnia. Uwielbiam takie i będę miała bardzo podobną, z tym, że bez drewnianego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 agatah, ślicznie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 agatah ślicznie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts