alana 13.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Dziewczyny, kojarzycie która z forumek miała na ścianie blat egger jasny beton? Cała kuchnia była biała w połysku, blat roboczy czarny ale na ścianie zamiast kafli/szkła był własnie wspomniany blat. Szukam od 2 godzin i jak na złość znaleźć nie potrafię :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuza74 13.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Witam Potrzebuje pomocy odnośnie odległości okapu kominowego (skośnego:)) od płyty gazowej. Ze wszystkich informacji które zebrałam wychodzi że powinien on wisieć co najmniej 75 cm od płyty, ale mam wrażenie że w waszych kuchniach wiszą one niżej. Nawet Nataly wkleił ostatnio takie zdjęcie. A dylemat mam dlatego ze po obu stronach okapu maja wisieć szafki z takim łamanym otwieraniem i chciałam, żeby zaczynały sie w jednej lini ale przecież szafek nie powieszę tak wysoko. Czy mozecie podać jakie są te odległości u Was? z góry dziekuję za odzew. Edytowane 13 Czerwca 2012 przez zuza74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 13.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) ALANA ragazza ma taką http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=38325&d=1295086967 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=38327&d=1295087746 a tu jej wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163181-rozwa%C5%BCna-i-romantyczna Edytowane 13 Czerwca 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 13.06.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 HA!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam, że ktoś pomoże Dziękuję Ci pięknie Alutka , dokładnie o tę kuchnię chodziło !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Sol pytanie mam: czy to mikrofala nad piekarnikiem?? Nie jest za wysoko? Wygodnie się ją użytkuje? ps. a kuchnia super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Dziewczyny, kojarzycie która z forumek miała na ścianie blat egger jasny beton? Cała kuchnia była biała w połysku, blat roboczy czarny ale na ścianie zamiast kafli/szkła był własnie wspomniany blat. Szukam od 2 godzin i jak na złość znaleźć nie potrafię :/ Alana ja mam i blat i ścianę jasny beton, egger'a tyle że z listwami na złączeniach. Moim zdaniem fajny efekt za dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.06.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ALANA ragazza ma taką OOOO!!!! jedna z moich najulubieńszych !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 14.06.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 mam pytanie, czy ma ktoś kuchnie w której jest różnica wysokości mebli, chodzi mi o rozwiązanie ciągu kuchennego. U mnie będzie L-ka a w rogu łączenie. jedna strona chcę wysokość 90 cm (z blatem) a pod oknem będzie niżej (za nisko okno:bash:). Wymyśliłam sobie że pujdzie blat na blat (jeśli wyjdzie różnica wys. blatu) lub jakieś łamanie. Jeżeli posiada ktoś jakieś ciekawe pomysły lub fotki to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 14.06.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam Potrzebuje pomocy odnośnie odległości okapu kominowego (skośnego:)) od płyty gazowej. Ze wszystkich informacji które zebrałam wychodzi że powinien on wisieć co najmniej 75 cm od płyty, ale mam wrażenie że w waszych kuchniach wiszą one niżej. Nawet Nataly wkleił ostatnio takie zdjęcie. A dylemat mam dlatego ze po obu stronach okapu maja wisieć szafki z takim łamanym otwieraniem i chciałam, żeby zaczynały sie w jednej lini ale przecież szafek nie powieszę tak wysoko. Czy mozecie podać jakie są te odległości u Was? z góry dziekuję za odzew. Witam , każdy producent "zastrzega"w swojej książce gwarancyjnej wysokość okapu od płyty gazowej . Generalnie jest to pomiędzy 65 a 75 cm ... Jeśli chodzi o okap skośny to można go powiesić niżej ponieważ jego wlot znajduje się w środkowej części okapu , dla przykładu zdjęcie : http://www.nataly.pl/podstrony/img/1921.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 14.06.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 mam pytanie, czy ma ktoś kuchnie w której jest różnica wysokości mebli, chodzi mi o rozwiązanie ciągu kuchennego. U mnie będzie L-ka a w rogu łączenie. jedna strona chcę wysokość 90 cm (z blatem) a pod oknem będzie niżej (za nisko okno:bash:). Wymyśliłam sobie że pujdzie blat na blat (jeśli wyjdzie różnica wys. blatu) lub jakieś łamanie. Jeżeli posiada ktoś jakieś ciekawe pomysły lub fotki to bardzo proszę. Witam , najlepiej zgłosić się do kogoś kto projektuje meble i na pewno coś zaproponuje . My też mieliśmy kilka takich realizacji ale zdarza się to naprawdę rzadko .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 14.06.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nataly oglądałam Twoje piękne realizacje, masz może jakąś fotkę takiej z różnicą poziomów? dla zwizualizowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_32 14.06.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Bateria to Franke Coxy. Dozownik to jakis tam no name z allegro za 19 zł.Płytak na podlodze to Dessau Beige lappato. Kocham ją. Jest idealna w utrzymaniu czystości.Stół kupiony w Agata Meble za 800 zł. Długi na 130 cm. Nie rozkladany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 14.06.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nataly oglądałam Twoje piękne realizacje, masz może jakąś fotkę takiej z różnicą poziomów? dla zwizualizowania Witam , staram się nie robić różnicy w poziomach bo mi się to nie podoba ale na mojej stronie coś może się znajdzie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 14.06.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 pumpaluna a gdzie można zobaczyć twoją kuchnię z tym eggerem na blacie i ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 14.06.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 pumpaluna no właśnie, gdzie można zobaczyć Twoją kuchnię? Ja już blat zamówiłam i teraz się zastanawiam czy na ścianę zamówić szybę czy "pociągnąć" blat jak u ragazzy...i u Ciebie arcia u mnie będzie na maxa podobnie jak u Ciebie, szare kafle, szafki dolne w podobnym odcieniu, bała góra no i ten blat - jasny beton... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.06.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 aneta89-cudna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 14.06.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nataly oglądałam Twoje piękne realizacje, masz może jakąś fotkę takiej z różnicą poziomów? dla zwizualizowania Wątki dla Ciebie - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?151257-Problem-z-blatem-kuchennym http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177588-okno-w-kuchni-jeden-wielki-problem-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 pumpaluna no właśnie, gdzie można zobaczyć Twoją kuchnię? tylko i wyłącznie na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 14.06.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 tylko i wyłącznie na privie To ja bym poprosil jakies fotki , link czy cos. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 14.06.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 tylko i wyłącznie na privie można poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts