Elfir 25.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Leniin - zlituj się i użyj wyszukiwarki To pytanie powtarza się co kilka stron i w kilku tematach. http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=5362802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 25.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Zlitowałem sie (jeszcze przed Twoim wpisem) i juz wykorzystałem wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 25.06.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 pasikonik bardzo ładna kuchnia taka nietuzinkowa i, co najważniejsze, nie jest biała !!! już mi te białe bokiem wychodzą, a w Twojej jest fajna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 25.06.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Julianna, Anula, bardzo dziękuję. Gres to Nowa Gala CN 13 w półmacie (polecam zdecydowanie półmat, bo w górnej łazience mam poler i denerwują mnie zaschnięte krople wody, choć po umyciu jest pięęękna) Co do blatu- zdecydowaliśmy o reklamowaniu go u producenta. Po miesiącu widać rysy- powstałe z przesuwania po nim przedmiotów ( typu wazon, kubek itp), mnie to razi, bo koło okna to widać, zresztą uważam że dom to nie muzeum i taka dzałalność nie powinna mieć najmniejszego wpływu na blat.. W poprzednim mieszkaniu mielismy blat za 300 zł i po 7 latach mieszkania wygląda super. Tu nie wiem- czy firma jest kiepska (nataly, co sądzisz?) czy mam pecha ze wybrałam taki kolor ze wszystko na nim widac. Ogólnie to żartuję ze jak mi nie uznają reklamacji to wyszczotkuję regularnie blat i będe miała srebrny szczotkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Nord Ceram Shift Beige 60x60 są fajne bo matowe a wyglądają super i jest bezpiecznie O ja też wybrałam te kafle. Czekają na położenie:D Znaczy się będę zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) malkul-SLICZNIE!!!:yes:Juz nie moge sie doczekac reszty!!!Czy bedzie galeria?Czy musze prosic na mail-a?:DBardzo,bardzo fajnie!!!!Czy ty masz ,czy zlikwidowalas antresole?Buzka wielka!!!Acha!!I jak sie czujesz i kiedy rozwiazanie:yes: Gumisiowa góraleczko dziekuję za miłe słowa, pod moim wpisem są w sygnaturze odniensienia do moich wątków: jeden do ogrodu a drugi do domku i tam są fotki i plotki : Antresola jest, ma się rozumieć. Termin koniec listopada a czuję się róznie Ps. zajrzyj do moich rozterek może coś pomożesz:lol2: Buźka julianna16 , klub AA - to miłe że ktoś docenił Czekam na moją resztę , bo u mnie "tzw. smaczki" będą grały piersze skrzypce Zakupiłam już krzesłą do jadalni Eames EPC DSR Vitra , o takie o: http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/98/33/58/2398335886 4 białe i dwa pomaranczowe Edytowane 27 Czerwca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malkul, cudności!!!!!!!!!Przepiękna, nowoczesna, ascetyczna kuchni.Wygląda przepiękne z szarymi oknami i podłogą. Proszę, napisz, co to za kafle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.06.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Sharlotko dziękuję jak nei wiem co Na podłodze mamy Nord Ceram Graffio Grau Gres 30x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 o rany same piękne realizacje Klub_AA, Pasikonik, Martwik, Malkul pięknie, aż słów brak aby coś więcej na pisać. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.06.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malkul,dzięki wielkie za info dot. płytek!!!Eh, zachwyca mnie u Ciebie coraz więcej!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 26.06.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Makul super krzesła:) jesli oge wiedziec to jaka jest ich cena?? Ogolenie kuchnia przepiekna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 26.06.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malkul, To przynajmniej krzesla bedziemy mieli inne Ja zamowilem krzesla wzorowane na Panton chair (oczywiscie biale): http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7455535bc310.jpg zamontowali tez dzisiaj pierwsze lampy i baterie: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/362060b81aa1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6bfc7181da7.jpg A&A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 27.06.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witajcie Nie wiem dlaczego ale mój post zniknął( Chciałabym Was prosić o radę, w związku z tym mam 3 pytania: 1. Jaka powinna być odległość pomiędzy płytą a zlewozmywakiem? 2. Jaką minimalną odległość pomiędzy piekarnikiem w zabudowie /słupkiem/ a płytą? 3. Jaki jest uzasadniony sens posiadania tak dużego zlewozmywaka : duża komora, mała komora, ociekacz, skoro posiadamy zmywarkę? Nie szkoda tracić miejsca dzięki któemu mielibyśmy dłuższy blat roboczy, a któego tak naprawdę nigdy za wiele? Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi i sugestie w tym temacie. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 27.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 lopezka czasami tak bywa z postami że znikają A to moje rady : Ad.1. Ja mam 95 cm między płytą i zlewem i uważam że jest w sam raz. Nie za mało (swobodnie da się pracować) i nie za dużo (żebym nie musiała latać ze zlewu do płyty ) Ad.2. Moim zdaniem powinnaś zostawić (w miarę możliwości) ok 60 cm. Tak żebyś gotując nie zawadzała o ściankę z piekarnikiem, żeby Ci też ie pryskało na tą ściankę ale jest dostatecznie blisko żeby przenieś np. garnek do zapiekania do piekarnika Ad.3. Też tak myślałam że nie ma sensu a teraz trochę żałuję. Na ociekaczu suszą się gary, duża komora powinna być zawsze do dyspozycji. A w małej możesz na sitku coś osączać, coś namaczać. No ale taki duży zlew bym wybrała jakbym mogła sobie pozwolić. Jeżeli masz mało, blatu to nie warto robić wielkiego zlewu ale jeśli da radę to czemu nie. Oczywiście to moje zdanie po roku używania własnej kuchni. Nie wiem jakie są zasady ale takie są moje spostrzeżenia. Musisz wziąć pod uwagę co dla Ciebie będzie wygodne. Czy dużo gotujesz, czy często używasz piekarnika. Czy w ogóle często bywasz w kuchni czy raczej sporadycznie. Czasami warto coś zrobić wbrew ogólnie przyjętym zasadom a co dla nas będzie lepsze, wygodniejsze Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 27.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 dziewczynki ja mam pytanie do plytek w kuchni a dokladnie utrzymanie fug w czystosci now kuchnia wyglada super ale pozniej..... ja wlasnie po pol roku pomieszkiwania zaliczylam szalnstwo ze szczoteczka do zebow czy macie jakis sprawdzony specyfik do czyszczenia jasnych fug w czystosci w Waszych pieknych kuchniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 witam się serdecznie, naprawdę gratuluję macie przepiękne kuchnie, sama jeszcze nie zdecydowałam jak będzie wyglądała moja kuchnia, więc na razie szukam, oglądam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 03.07.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 a tak wygląda kuchnia u nas, jeszcze bez lodówkihttp://i1059.photobucket.com/albums/t424/kjozwik/29czerwiec2012002.jpghttp://i1059.photobucket.com/albums/t424/kjozwik/29czerwiec2012003.jpghttp://i1059.photobucket.com/albums/t424/kjozwik/29czerwiec2012006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Mam mieszane uczucia...Nowoczesne płytki i stosunkowo nowoczesnych układ mebli + stylizowane fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 03.07.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kasia_Artur wszystko zalezy od upodobań i charakteru całego domu dla mnie meble super, całość też - jest tylko jedna rzecz, która mi się gryzie to kolor płytek na ścianie z kolorem farby ale może to tak wyglada tylko na fotkach a w rzeczywistoąci się nie gryzą ?może tylko na to zwracam uwagę bo obecnie szukam "idealnego" koloru do jadalni i części kuchni aby mi się nie gryzło z pozostałymi kolorami ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 mi równiez ta brzoskwinka na ścianie nie bardzo pasuje...na 3 zdjęciu drzwi do spiżarki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts