marynata 23.10.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Noira,po prawej stronie zdjęcia masz-zamieść ten obraz/forum i link który kopiujesz i wklejaszhttp://imageshack.us/a/img577/5460/1065o.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 23.10.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzięki, już ogarnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 23.10.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Widzę że się nie udało,ale dobrze widać z linka.Kuchnia jest świetna po prostu,cała przestrzeń dla mnie super zagospodarowana,co masz takiego srebrnego na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 23.10.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Mozaika inox, polecam, jest super w użytkowaniu. Cieszę się, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 24.10.2012 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Śliczna kuchnia, tylko tak śmiesznie dwa stoły prawie obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Noira śliczna kuchnia !! Mozaika wygląda świetnie, zwłaszcza tak wysoko podciągnięta Dałabym tylko wiszącą lampę nad stołem w kuchni. Jadalnia i krzesła na płozach bajka p.s. oddawaj kiczen ejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.10.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 super kuchnia czy mogę prosic zbliżenie mozaiki bo wyglada rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.10.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Noira,kuchnia imponujących rozmiarów!!!Ja też bardzo proszę o zbliżenie mozaiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.10.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 noira bardzo fajna kuchnia. I widzę że masz "mój" mikser! Zazdroszczę strasznie bo ja to chyba się na starość dorobię też proszę o zbliżenie mozaiki, najlepiej w świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 24.10.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Super przezroczyste krzesła, gdzie takie można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 24.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 http://imageshack.us/a/img526/2088/005agq.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img502/2945/007plm.jpg Uploaded with ImageShack.us Dziś ze światłem dziennym jest problem a i fotograf ze mnie marny. Na razie tylko takie wyszły.Jak komuś bardzo zależy, to wykopię luźny "plaster" i strzelę fotkę na dworze. Venus, wiem, że zwis nad stołem był by lepszy, ale to gierkowska kostka i po zrobieniu podłogówki mamy nisko sufit, a i prąd nie wychodzi centralnie nad stołem...już nic nie poradzę, może z czasem coś zmienię. Moją kuchnię zawdzięczam między innymi Tobie, poleciłaś mi akryl...no i jest! Dzięki Kiczena nie oddam, kocham Sharlotka, kuchnia nie jest wcale taka duża, to zasługa obiektywu, ma 5,70 x 3,00m, ale miło mi, że się podoba Korozja, mikser jest, ale kiedy ja uciułam na resztę dodatków do niego? Szukam turkusowych dodatków do kuchni, które mają mieć kontynuację również w salonie, może wpadło Wam coś w oko? LeoAureus, swoje kupiłam w MaxFliz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.10.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Noira- piękna kuchnia i mega duży plus za mozaikę która podświetlona wygląda fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 24.10.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 yummyyummy, super masz kuchnię. Zainteresował mnie ten tynk zmywalny nad blatem - co to takiego? Ma konkretną nazwę? Czy biała zabudowa to matowy mdf? Dołaczam się prośby o Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 24.10.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Sharlotka Schody wrzuce, tylko musze znaleźć zdjęcia, gdzieś utonęły na komputerze... lenaa83 Płytki to valdi ceramica lappato white 60 cm, ale hmm, to lappato takie chropawe trochę mi nie przeszkadza, bo i tak rzadko ścieram - plusem ich jest ze nie widać brudu (czasem długo dłubię i dłubię coś, co okazuje się płytką... ) rania Tynk zmywalny ma zapewne swoją nazwę ale jakoś nie pamiętam... wiem ze gość, który to robił nakładał w sumie 7 warstw, w tym jakiś wosk. Dopytam się, bo jeszcze będzie kończył - co to za materiał, ale przyznam szczerze - jak jeszcze pamietałam nazwę i szukałam w necie - nie mogłam znaleźć tego co uzywał (pokazywał mi puszki po tym tynku). A biała zabudowa to lakierowany mdf, ale połysk. Dziękuję bardzo za przychylne głosy, choć zdjęcia robiłam po ciemku i średnio cokolwiek widać. Założę galeryję jak dokupię sprzęty (już niedługo), dorobię listwy przypodłogowe, pomaluję kaloryfer, dokończę łazienki (już naprawdę niewiele, tylko światło i zamontować umywalki pozostało). No ale taka specyfika remontu, rozłożonego na raty. Aha, mam polecać pana od mebli A orzeszkowej kuchnia, ach. I noiry kuchnia z kiczynem, drugie ach (kiedyż nazbieram nań?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 24.10.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Śliczne te Wasze kuchnie Ja to chyba muszę przestać tu zaglądać, bo z każdą pojawiającą się nową fotką pojawia się jakiś nowy ekstra pomysł a ja teraz mam jeden wielki mętlik w głowie :rolleyes::rolleyes: P.S. Mozaika śliczna, od razu przykuwa uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 24.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 yummyyummy bardzo ładna kuchnia,a ten tynk o który dziewczyny pytają to pewnie stiuk wenecki,to tzw ciepły marmur,świetnie to wygląda na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 24.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 noira tak siedzę i patrzę w ten komputer, patrzę na zdjęcia Twojej kuchni... ...spoglądam na swoją skromną kuchnię zza roga i załamka :/ śliczną masz kuchnię, piękne płytki, układ mebli i sprzętów, gra świateł... pięknie! pogratulować!!! strzel jeszcze kilka zdjęć w świetle dziennym, bo oczu nacieszyć nie mogę i szczęki z podłogi podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.10.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Yummy Piękna kuchnia :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 24.10.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 I w ogóle ostatnio jest wysyp świetnych realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 25.10.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To i ja wrzucę swoją kuchnię, co prawda jeszcze trochę jest w niej do zrobienia( brak roletki i kilku innych drobiazgów), ale może przy okazji ktoś coś podpowie. http://imageshack.us/a/img577/5460/1065o.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img809/4262/1066r.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img33/6619/1068q.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img197/7372/1073.jpg Uploaded with ImageShack.us Witam , fajna kuchnia i ciekawa mozaika . . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts