Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

skorlaje,

kuchnia jest przepiękna, czarne lampy dodają kontrast i świetnie pasują, dechy na podłodze - rewelacja, a gdy dojdzie jesionowy stół to już w ogólw będzie sensationell :)

poza tym inne 4 zdjęcia w galerii: ścianka kominkowa dzieląca kuchnio-jadalnię i salon - bomba, a sam kominek zwalił mnie z nóg.

jest niestety jedno "ale" - stanowczo za mało zdjęć takich pięknych wnętrz (i zewnętrz) ;)

Edytowane przez greywolf

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jakie ładne kuchnie się tu pojawiły, szczękę zbieram...

limnkowa - mimo mega odważnego koloru - niesamowicie ciepła, energetyczna i wcale nie bije po oczach

z czerwoną ścianą - pachnie retro... bardzo klimatyczna

nataly'ego - oryginalna, maciupka ale bardzo wygodna

i ta ostatnia - duża, z cudną wyspą, chętnie bym ją właścicielom podwędziła :)

skorlaje, kuchnia piękna i reszta pokazana też:yes: Z czego masz blaty kuchenne?

Dziękuję bardzo

Blaty firmy LG HI-MACS, kolor Nordic White lub Arctic White, teraz już nie pamiętam, jakby co to sprawdzę :) , grubość 18 mm (sklejone 2 x po 9 mm)

Ponoć dokładnie taki sam skład jak Corian, a trochę tańsze.

U nas jest tak, ze kuchnie projektowała arch, ktora czesc domu nam aranżowała. Teraz w salonie kuchennym pracujemy na tym projekcie i oczywiscie wprowadzamy zmiany - min wlasnie taki slupek ze zmywarka na dole.

Mikrofala będzie zamknieta, oczywiście, że tak.

Jeśli ktos gustuje w białych to ładna kuchnia bardzo, Moge prosic o info z czego sa fronty, jak się otwiera górne szafki i co jest między szafkami na ścianie?

Dziękuje.

Witam , fronty mdf lakierowany na biały połysk , górne szafki otwierają się na tipona a dolne można złapać od tyłu ponieważ jest za frontem specjalna listwa aluminiowa . Miłego , Piotr

Witam

Chciałam zapytać czy znane są wam okucia firmy Hettich. Czy ktos z was spotkał sie z ta firmą ,bądź jest uzytkownikiem takich rozwiązań. Pytam bo mój wykonawca mebli kuchennych zaproponował mi takie zawiasy. Ta nazwa i firma nie sa mi w ogóle znane i zastanawiam sie czy sa to równie solidne rozwiązania co Blumy.

Witam

Chciałam zapytać czy znane są wam okucia firmy Hettich. Czy ktos z was spotkał sie z ta firmą ,bądź jest uzytkownikiem takich rozwiązań. Pytam bo mój wykonawca mebli kuchennych zaproponował mi takie zawiasy. Ta nazwa i firma nie sa mi w ogóle znane i zastanawiam sie czy sa to równie solidne rozwiązania co Blumy.

Witam są to dobre okucia ale nie tak "powszechne" jak blum ..

Miłego , Piotr