greywolf 04.02.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) skorlaje, kuchnia jest przepiękna, czarne lampy dodają kontrast i świetnie pasują, dechy na podłodze - rewelacja, a gdy dojdzie jesionowy stół to już w ogólw będzie sensationell poza tym inne 4 zdjęcia w galerii: ścianka kominkowa dzieląca kuchnio-jadalnię i salon - bomba, a sam kominek zwalił mnie z nóg. jest niestety jedno "ale" - stanowczo za mało zdjęć takich pięknych wnętrz (i zewnętrz) Edytowane 4 Lutego 2013 przez greywolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 jakie ładne kuchnie się tu pojawiły, szczękę zbieram... limnkowa - mimo mega odważnego koloru - niesamowicie ciepła, energetyczna i wcale nie bije po oczach z czerwoną ścianą - pachnie retro... bardzo klimatyczna nataly'ego - oryginalna, maciupka ale bardzo wygodna i ta ostatnia - duża, z cudną wyspą, chętnie bym ją właścicielom podwędziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 04.02.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) nielot super wyszło Kolor też świetny. Co to za fronty? A i jeszcze co to za ociekacz? Edytowane 4 Lutego 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 04.02.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 skorlaje, kuchnia piękna i reszta pokazana też Z czego masz blaty kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 04.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 skorlaje, kuchnia piękna i reszta pokazana też Z czego masz blaty kuchenne? Dziękuję bardzo Blaty firmy LG HI-MACS, kolor Nordic White lub Arctic White, teraz już nie pamiętam, jakby co to sprawdzę , grubość 18 mm (sklejone 2 x po 9 mm) Ponoć dokładnie taki sam skład jak Corian, a trochę tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.02.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 U nas jest tak, ze kuchnie projektowała arch, ktora czesc domu nam aranżowała. Teraz w salonie kuchennym pracujemy na tym projekcie i oczywiscie wprowadzamy zmiany - min wlasnie taki slupek ze zmywarka na dole. Mikrofala będzie zamknieta, oczywiście, że tak. Jeśli ktos gustuje w białych to ładna kuchnia bardzo, Moge prosic o info z czego sa fronty, jak się otwiera górne szafki i co jest między szafkami na ścianie? Dziękuje. Witam , fronty mdf lakierowany na biały połysk , górne szafki otwierają się na tipona a dolne można złapać od tyłu ponieważ jest za frontem specjalna listwa aluminiowa . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 04.02.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 skorlaje, bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 04.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 dolne można złapać od tyłu ponieważ jest za frontem specjalna listwa aluminiowa . Miłego , Piotr Panie Piotrze można prosić o fotki z bliska tego rozwiązania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.02.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Panie Piotrze można prosić o fotki z bliska tego rozwiązania ? NA tych zdjęciach to widać .. Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 04.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam , fronty mdf lakierowany na biały połysk , górne szafki otwierają się na tipona a dolne można złapać od tyłu ponieważ jest za frontem specjalna listwa aluminiowa . Miłego , Piotr Dziekuje. Nie widzę tej listwy aluminiowej na zamieszczonych fotkach...ślepa jestem czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 05.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dziekuje. Nie widzę tej listwy aluminiowej na zamieszczonych fotkach...ślepa jestem czy co... Witam , ona jest za frontem ... postaram się zrobić zdjęcie na mojej ekspozycji i przesłać lepsze fotki , Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 05.02.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Czy ktos ma fronty z kronopolu z ktorejs z tych pierwszych trzech kolekcji? http://mdm.kronopol.pl/Plyty-laminowane/Kolekcja Jesli tak to mozna prosic o fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 05.02.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 skorlaje, wysłałam Ci wiadomość na pv zaglądnij plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 06.02.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Witam Chciałam zapytać czy znane są wam okucia firmy Hettich. Czy ktos z was spotkał sie z ta firmą ,bądź jest uzytkownikiem takich rozwiązań. Pytam bo mój wykonawca mebli kuchennych zaproponował mi takie zawiasy. Ta nazwa i firma nie sa mi w ogóle znane i zastanawiam sie czy sa to równie solidne rozwiązania co Blumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 W starym mieszkaniu miałam Hetticha.W ciągu pięciu lat użytkowania działały bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 06.02.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 W starym mieszkaniu miałam Hetticha. W ciągu pięciu lat użytkowania działały bez zarzutu. Czyli nie jest to tak całkiem anonimowa firma jak zakładałam. Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 06.02.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Witam Chciałam zapytać czy znane są wam okucia firmy Hettich. Czy ktos z was spotkał sie z ta firmą ,bądź jest uzytkownikiem takich rozwiązań. Pytam bo mój wykonawca mebli kuchennych zaproponował mi takie zawiasy. Ta nazwa i firma nie sa mi w ogóle znane i zastanawiam sie czy sa to równie solidne rozwiązania co Blumy. Witam są to dobre okucia ale nie tak "powszechne" jak blum .. Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.02.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Teraz mam Bluma i w sumie nie widzę różnicy Ale ja jestem laik w tych kwestiach. Tutaj nieco więcej: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?104027-Blum-czy-Hettich http://forum.gazeta.pl/forum/w,653,91078269,,Blum_czy_Hettich_.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 06.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Czyli nie jest to tak całkiem anonimowa firma jak zakładałam U rodziców systemy szuflad Hetticha bez zarzutu od wielu lat. Wybierali pomiędzy Blumem i Hettichem, nie wiem, co zdecydowało na korzyść Hetticha, przy okazji spytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 06.02.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nataly czy te uchwyty są wyfrezowane i na to nałożony jest fornir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts