nazwa12 01.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Koza,Gajzo,Lucka kuchnie piękne,wszystkie mi się podobają ale stawiam na kuchnię Gajzo kuchnia elegancka i moje kolory,dojdą dodatki i będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 01.05.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Kurcze a tu już kuchnie robicie....matko jak mnie tu dawno nie było. Moje mebelki zrobi mąż...jest stolarzem-ten biały projekt nawet mu się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 lucka pięknie i nareszcie widzę kuchnię z prawdziwą wyspą a nie cypelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 02.05.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie komentarze odnośnie kuchni . Bardzo miło mi się je czyta, zwłaszcza , że miałam masę wątpliwości związanych z meblami... Żona m, jak tak teraz patrze na podłogę, to może bym ją nawet wymieniła , ale w rzeczywistości kolory są jednak ciut inne i wygląda to zdecydowanie lepiej, niż na zamieszczonych fotografiach. Locobel jeszcze niewybrany. Definitywnie odrzucam śliwkę. Facet upiera się nad szarościami . Macie jakiś pomysł na dodatki? Jestem zwolenniczką minimalizmu i już sama nie wiem, czy jest w ogóle sens stawiać coś na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.05.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 lucka szkoda, że nie zrobiliście lodówki zabudowanej- według mnie wyglądała by dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 02.05.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jakiś czas temu pokazywałam moją kuchnię, ale jeszcze nieskończoną. Teraz prawie gotowa (zostało dokończenie szafki zlewozmywakowej i włączenie e sprzętów). Nie do końca wiemy jeszcze co dać pomiędzy blat i okap - chcemy szkło, tylko nie wiem czy jednobarwne czy lacobel (jaki kolor?) Boję się wrzucać tutaj zdjęcia (jak większość), ale może kogoś zainspiruje z czego fronty jesli mogę wiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 02.05.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Boję się wrzucać tutaj zdjęcia (jak większość), ale może kogoś zainspiruje [ Lucka kuchnia przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.05.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) lucka szkoda, że nie zrobiliście lodówki zabudowanej- według mnie wyglądała by dużo lepiej No może tak, ale wydaje mi się że takie zabudowane są mniejsze, a moja jest 75cmx200cm - kompromis między zwykła lodówką a SBS Jak zdejmiemy niebieską folię to powinna wyglądać lepiej z czego fronty jesli mogę wiedziec ? Fronty to fornir Merbau Blat nero Zimbabwe w satynie/szczotkowany, pogrubiony do 5cm doklejką Lucka kuchnia przepiękna Dzięki A jak myślicie, jaki kolor szkła dać pomiędzy płytę a okap? Czy po prostu przezroczysty? Nie ukrywam że finanse są bardzo istotne teraz na końcówce a dać coś muszę żeby ściany nie zniszczyć... Edytowane 2 Maja 2013 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Witam! tak tylko do oceny ... ja ją zrobiłem i nie jest to reklama, ale chęć poznania opinii innych... Biały połysk, fornir palisander santos, blat z corianu... Edytowane 2 Maja 2013 przez fidoxradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Fidox kuchnia baardzo ładna. Mnie tylko te okrągłosci blatu i szafka otwarta przy oknie nie leżą no ale ja z tych kanciastych jestem. Dobrze że wymieniłeś foty bo tamte dziwne światło miały:)Jaki to fornir? I co to jest ta szybka na blacie fornirowanym? Edytowane 2 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Mogłem zrobić cały blat, ale przez drzwi by mi nie wszedł, a tak po prostu półka wyszła na łaczeniu. A fornir to palisander santos. Problemem było przejście słoja wszędzie, gdzie to możliwe A poza tym mam wiele zdjęć swoich prac, jak wiadomo, tylko do oceny,. Nie zalogowałem się tutaj, żęby się reklamować. Naprawdę mam kupę roboty oprócz tego. A jeżeli będę mógł komuś w czymś pomóc, ( wybrać materiał, akcesoria, itp.), to będę rad... Edytowane 2 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michumm 02.05.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Pomału już wschodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ale ja tę półkę wiszącą przy oknie miałam na myśli . Oświeć mnie jeszcze co do tego szkiełka przesuwanego po fornirze bom ciekawa strasznie co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jakie szkiełko przesuwane po fornirze....? Ta półka przy oknie to tylko element dekoracyjny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 To coś o leży na blacie z palisandru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) Pomału już wschodzi [ATTACH=CONFIG]187201[/ATTACH] Dlaczego blat łączony listwą? A poza tym mam parę uwag ale to w sumie u Ciebie będzie stało. Ostatnią szafkę, właściwie zawieszkę po lewej stronie powieś na haku, bo z czasem odegnie się od ściany Jedyne szkiełko które leży na blacie, to płyta indukcyjna... Edytowane 2 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No tak ale płytaindukcyjna jest czarna i leży na blaie z corianu a ja mam na myśli ten " suwak" ze szkła bezbarwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tak jak pisałem, pewnie chodzi o półkę szklaną, którą najlepiej widać na drugim zdjęciu. Samo mocowanie tej półki jest lakierowane w połysku, a w środek tego wchodzi blat, który w tym miejscu jest łączony. A szklana półka po prostu wyszła sama z siebie. dodam tylko, że płyta jest biała, no może w odcieniu szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 02.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam! tak tylko do oceny ... ja ją zrobiłem i nie jest to reklama, ale chęć poznania opinii innych... [ATTACH=CONFIG]187188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187189[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187190[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187192[/ATTACH] Biały połysk, fornir palisander santos, blat z corianu... pięknie wykonane, tak na oko oczywiście, bo jakość zawsze tkwi w szczegółach, które widać tylko z bliska. Ale co do samego projektu, to tak to wszystko świecące, błyszczące i na maxa zbajerowane, że ja osobiście tego niestety nie kupuję i z przyjemnością raz jeszcze spojrzę na kuchnię Gajzo, gdzie moje oczy odpoczywają... Kuchnia lucka6 także świetna! Tylko nie podoba mi się bardzo ta wielgaśna, wystająca lodówka. Taka delikatna i elegancka ściana forniru by była, a tu masz ... Tak swoją drogą co wy trzymacie w tych lodówach ? Serio pytam. U mnie dookoła nawet na wsiach są markety, po pieczywo się chodzi codziennie, przy okazji świeże wędliny.. Ja nie wiem, ile bym musiała mieć ludzi w domu, by zapełnić takiego kolosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 02.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Michumm.... Mam pytanie, robisz sam tą kuchnię, czy ktoś Ci ja robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts