Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

@katu

jezu, jakie ty masz fantastyczne wnętrza.

zanim zmusimy cię, abyś założyła swoją galerię (hehe), zdradź nam jeszcze czy przypadkiem nie jesteś architektem albo "innym artystą", bo takie wyczucie smaku i umiejętność poskładania tego wszystkiego... bardzo zazdroszczę :)

@artisus

ja roletowym szafkom mówię nie, nie i nie. uważam, że są nieładne i tylko w jednym wnętrzu wyglądało to dobrze (któraś z dziewczyn ma taką roletą zamkniętą wnękę w g-k). jesli chodzi o g-k, to też bym nie cudowała - jeśli tamto puste miejsce wam przeszkadza, kupcie w ikei zwykłą białą półkę, dotnijcie na wymiar i bez wielkich rewolucji.

wymiana cokołów chyba wiele nie zmieni, natomiast zgadzam się, że ta blada-biel mocno podkreśla kontrast. idźcie w szarości.

hyhy, nie jestem architektem

ale umeblowanie, tapety, płytki wybierałam zanim jeszcze dostałam pozwolenie na budowę :)

i z pięć razy po drodze zmieniła mi się koncepcja

@artisus

tu jedna z ładniejszych czerwonych kuchni

i to jest mieszkanie architektki, bardzo kolorowe i energetyczne, może coś podpatrzysz

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,136315632,136714626.html

Edytowane przez katu
błąd

Katu co masz jako blat w kuchni? Te białe.

Pomysłowy dom i wnętrza, czy masz może foto swojego domku? Napisz coś więcej lub otwórz galerię, proszę.Zazdroszczę tej szafki -piękna.

Co to jest na ścianie na schodach -tapeta? Jaka?

Edytowane przez acca5

ups, złe zdjęcie mi się wkleiło, tu lepiej widać ścianę z szafką, za którą jest lodówka

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qb/og/fbhy/4tIr2vBucPrApwApkB.jpg

katu pięknie! Co to za płytki na podłodze? Matowe? Ciężkie w utrzymaniu czystości? Potrzebuję na 100 m podłogi i cały czas zastanawiam się poler czy mat, no i szare czy jasne. Koniecznie pokaż schody;)

naprawdę nie mogę założyć galerii, zarobiona jestem ;)

i właściwie, wrzuciłam już prawie wszystko, wkleję jeszcze schody

odpowiadając na pytania

nie pamiętam co to za płytki, jakaś włoska firma chciała wejść do pobliskiej hurtowni i na zachętę dała świetne ceny, mnie zachęciła ;)

plytki są matowe i latwo się je myje, ale wiadomo, jak to na jasnych, wszystko widać

tapeta to klasyk - fornasetti mediterranea

nie wiem, o które lampy jest pytanie, bo tej nad stolem nie widać, jedynie szklany wyciąg nad blatem, a te cztery żółte to vistosi

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/qb/og/fbhy/rK3tzFmh4GkzY4ag5B.jpg

i tu lina do mojej galerii, założonej ze dwa lata temu

http://fotoforum.gazeta.pl/a/66739,0.html

Edytowane przez katu
błąd

No ja i tak mam niedosyt...... Powtorze sie raz jeszcze piekny,niebanalny dom,widac w nim zycie mieszkancow a nie wszystko pod linijke,cudowne rozwiazania. Dom to nie muzeum jak to czasami widac....tylko zycie po prostu. Gratuluje raz jeszcze i pozdrawiam,choc nie ukrywam,ze chcialabym wiecej!:rolleyes:

Artiksust kuchnia trochę daje po oczach, ale nie wygląda źle. Jeżeli lubisz czerwień, a zakładam, że tak jest :) to nie widzę co miałoby Cię martwić.

Nic bym wielce nie dodawała, wymiana cokołów nie wiem czy potrzebna, tak jest ok. Uchwyty też mi nie przeszkadzają. Na okna dałabym białe drewniane szerokie żaluzje np. z IKEA.

Kompletnie nie mój kolor, nawet w szafie nie mam nic czerwonego :), ale jakoś ta prostota przemawia do mnie, a do mnie rzadko przemawia co innego niż biel w kuchni - przynajmniej na razie :)

kati no mistrzostwo świata - normalnie byłam pewna, że znów ktoś spamuje i wkleja jakieś zdjęcia z katalogu!!!

Całość super. Kuchnia faktycznie inna, ale świetna, kolorowe sprzęty rewelacyjne. Designerska tapeta, piękna klasyczna porcelana przełamuje loftowy look - super !!!

Zdradź proszę co to za komoda, na której stoi sprzęt audio, bardzo mi się podoba.

No i kot :) taki sam jak mój :) całe życie na galowo :)