Nataly Design 01.08.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Piotrze a da się zdobić jedną ścianę ze szkła a resztę z lakobelu? Nie będzie widać rożnicy w materiale? Poniżej rys. kuchni-blatu oraz dodatkowe wiz. [ATTACH=CONFIG]203817[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203818[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203819[/ATTACH] Witam , najlepiej jakby to był jednolity materiał ale w tym przypadku rozumiem chodzi o oszczędności więc tą szybę za płytą trzeba lakierować i hartować , i jak lakiernik zrobi dobry kolor to powinno być dobrze Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bathorka 02.08.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) kolory biel- szary - czerwony Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Bathorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izakow 02.08.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Bathorka bardzo fajna kuchnia - fajne połączenie bieli z dodatkiem czerwonego (no może szklane szafki nie bardzo mi pasują). Mam pytanie o wysokość "barku" i o szerokość przejścia/wejścia do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcik25 02.08.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Zetka1 - czyli jednak stwierdziłaś, że zamknięta kuchnia się nie sprawdziła? Masz już pomysł na nową kuchnię? Zmieniacie meble czy "tylko" ja otwieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcik25 02.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 kolory biel- szary - czerwony A mi się podoba to czerwone szkło na ścianie. Ładna kuchnia i dobrze, że czerwony jest tylko akcentem, a nie dominuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bathorka 02.08.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Izakow - jak tylko wrócę do domu (aktualnie jestem w pracy) to pomierzę wszystko. Wyspa jest na środku, także z dwóch stron jest wejście do kuchni. Zmierzę oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcik25 02.08.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Bathorka -- widzę, że masz też pralkę w kuchni. Sprawdza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tysiowa 02.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Naprawdę piękne kuchnie. Cieszę się, że jest tutaj taki wątek. Na pewno zainspiruję się niektórymi pomysłami . Już nie mogę się doczekać urządzania własnego mieszkanka chociaż wiem, że pewnie będą momenty w których pożałuję tych słów )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bathorka 02.08.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Izakow - wejście pierwsze ma 75 cm, drugie ( niewidoczne na zdjęciu) ma 85 cm. Wysokość do pierwszej szafki ma 143 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bathorka 02.08.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Marcik25 - jestem bardzo zadowolona z pralki w kuchni. Nawet gdy chodzi, to nie przeszkadza w ogladaniu TV (jest to kuchnia z salonem). Mamy bardzo małą łazienkę i niemożliwe było wsadzenie jej tam. Teraz już bym jej tam nie dała. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Bathorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 03.08.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Nie mogę się otrząsnąć bo zobaczeniu chatki Katu...Idealny dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.08.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam Czy moglibyście pokazać w jaki sposób macie zrobione łączenie szkła kuchennego / lacobelu z blatem ? Jutro jadę zamawiać szkło, byłam w hurtowni ale mają jak dla mnie wielkie ćwierćwałki. Kiedyś widziałam taką listwę bardzo dyskretną na jednej z ekspozycji kuchni ale nie pamiętam gdzie... fotki mile widziane, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.08.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 u mnie nie ma żadnych listew, progów... szkło i granit łączą się pod kątem prostym, uszczelnione silikonem tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.08.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam Czy moglibyście pokazać w jaki sposób macie zrobione łączenie szkła kuchennego / lacobelu z blatem ? Jutro jadę zamawiać szkło, byłam w hurtowni ale mają jak dla mnie wielkie ćwierćwałki. Kiedyś widziałam taką listwę bardzo dyskretną na jednej z ekspozycji kuchni ale nie pamiętam gdzie... fotki mile widziane, dzięki Witam , nie daj się namówić na jakiś ćwierćwałek , wystarczy położyć idealnie szkło na blacie i zabezpieczyć bezbarwnym silikonem lub akrylem / nigdy nie pamiętam co stosują monteży / i po sprawie . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 05.08.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Nie mogę się otrząsnąć bo zobaczeniu chatki Katu... Idealny dla mnie. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 05.08.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam Czy moglibyście pokazać w jaki sposób macie zrobione łączenie szkła kuchennego / lacobelu z blatem ? odradzam wszelkie listwy wprawdzie mam płytki, ale dochodzą do blatu i są dyskretnie wykończone silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Dzięki za rady pech chciał, że gdzie niegdzie blat mam tak idealnie docięty, że silikon nie da rady no chyba że szklarz na miejscu powie inaczej, też nie jestem fanem ćwierćwałków, ale jak mus to mus Poza tym nie porównujmy grubości płytek do grubości szkła 4mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 06.08.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Zetka1 - czyli jednak stwierdziłaś, że zamknięta kuchnia się nie sprawdziła? Masz już pomysł na nową kuchnię? Zmieniacie meble czy "tylko" ja otwieracie? nie do konca tzn zamknieta kuchnia tak bardzo mi nie przeszkadza ale z czasem okazalo sie ze szafek jednak mogloby byc wiecej i jedynym rozwiazaniem teraz na powiekszenie kuchni jest wybudzenie sciany szafki bedziemy domawiac na jedna sciane ktora nam dojdzie po zamurowaniu terazniejszego wejscia a kuchnie tak naprawde mozna powiedziec nadal bede miala "zamknieta" na salon bo jest taki uklad scian ze z salony jej widac nie bedzie dojdzie mi tez wiecej swiatla z okna z jadalni i z wejscia tarasowego jedyna rzecz ktora mnie nurtuje to zmana blatow teraz mam grafit do frontow w prazki popiel z magnolia, zastanawiam sie nad blatami w cieplych kolorach np jasny bez:mysli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 06.08.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ile kosztuje m2 takiego szkla nad blatem bo tez sie nad tym zastanawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 06.08.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 tu jest lacobel z listwa http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb08d422c1ed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts