Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Piotrze a da się zdobić jedną ścianę ze szkła a resztę z lakobelu? Nie będzie widać rożnicy w materiale?

Poniżej rys. kuchni-blatu oraz dodatkowe wiz.

[ATTACH=CONFIG]203817[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]203818[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]203819[/ATTACH]

Witam , najlepiej jakby to był jednolity materiał ale w tym przypadku rozumiem chodzi o oszczędności więc tą szybę za płytą trzeba lakierować i hartować ,

i jak lakiernik zrobi dobry kolor to powinno być dobrze ;-) Miłego , Piotr

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Naprawdę piękne kuchnie. Cieszę się, że jest tutaj taki wątek. Na pewno zainspiruję się niektórymi pomysłami :). Już nie mogę się doczekać urządzania własnego mieszkanka ;) chociaż wiem, że pewnie będą momenty w których pożałuję tych słów :)))

Witam :)

Czy moglibyście pokazać w jaki sposób macie zrobione łączenie szkła kuchennego / lacobelu z blatem ? Jutro jadę zamawiać szkło, byłam w hurtowni ale mają jak dla mnie wielkie ćwierćwałki. Kiedyś widziałam taką listwę bardzo dyskretną na jednej z ekspozycji kuchni ale nie pamiętam gdzie...:rolleyes: fotki mile widziane, dzięki ;)

Witam :)

Czy moglibyście pokazać w jaki sposób macie zrobione łączenie szkła kuchennego / lacobelu z blatem ? Jutro jadę zamawiać szkło, byłam w hurtowni ale mają jak dla mnie wielkie ćwierćwałki. Kiedyś widziałam taką listwę bardzo dyskretną na jednej z ekspozycji kuchni ale nie pamiętam gdzie...:rolleyes: fotki mile widziane, dzięki ;)

Witam , nie daj się namówić na jakiś ćwierćwałek , wystarczy położyć idealnie szkło na blacie i zabezpieczyć bezbarwnym silikonem lub akrylem / nigdy nie pamiętam co stosują monteży / i po sprawie . Miłego , Piotr

Zetka1 - czyli jednak stwierdziłaś, że zamknięta kuchnia się nie sprawdziła? Masz już pomysł na nową kuchnię? Zmieniacie meble czy "tylko" ja otwieracie?
nie do konca tzn zamknieta kuchnia tak bardzo mi nie przeszkadza ale z czasem okazalo sie ze szafek jednak mogloby byc wiecej i jedynym rozwiazaniem teraz na powiekszenie kuchni jest wybudzenie sciany

szafki bedziemy domawiac na jedna sciane ktora nam dojdzie po zamurowaniu terazniejszego wejscia a kuchnie tak naprawde mozna powiedziec nadal bede miala "zamknieta" na salon bo jest taki uklad scian ze z salony jej widac nie bedzie

dojdzie mi tez wiecej swiatla z okna z jadalni i z wejscia tarasowego

jedyna rzecz ktora mnie nurtuje to zmana blatow

teraz mam grafit do frontow w prazki popiel z magnolia, zastanawiam sie nad blatami w cieplych kolorach np jasny bez:mysli: