Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam pytanie do wszystkich mających lodówkę w zabudowie: jakiej głębokości macie szafkę na lodówkę? Zależy mi żeby front lodówki licował się z blatem, który bedzie obok. Blaty zwykle mają 60cm czy schowam lodówkę w 60cm? Ewentualnie jak inaczej się to rozwiązuje, żeby sensownie wyglądało?

fajna kobieta - chcę pokazać swojemu stolarzowi te uchwyty . Czy byłabyś tak dobra i fajna :) żeby zrobić zdjęcie frontu dowolnej szafki z bliska i uchwytu z bardzo bliska? :D Zachorowałam na te uchwyty :rolleyes: i chcę zerżnąć je od ciebie .... :p Edytowane przez Aleksandryta

mam pytanie do wszystkich mających lodówkę w zabudowie: jakiej głębokości macie szafkę na lodówkę? Zależy mi żeby front lodówki licował się z blatem, który bedzie obok. Blaty zwykle mają 60cm czy schowam lodówkę w 60cm? Ewentualnie jak inaczej się to rozwiązuje, żeby sensownie wyglądało?

Witam , głębokość słupka powinna mieć około 56 cm , plus dochodzą do tego drzwiczki . Front powinien się licować z bocznymi szafkami a nie z blatem bo to właśnie słabo wygląda .. co widziałem już na kilku realizacjach .. ;-) Miłego , Piotr

Witam dołączam się do grona "pokazywaczy kuchni" chętnie przyjmę wszytskie uwagi kuchnia w trakcie wykańczania, dla przełamania białości;) oczywiście również chciałam mieć białą nowoczesną kuchnię tylko mój małż nie w rezultacie wyszedł kompromis jak poniżej:) Edytowane przez czuchacz

Witam dołączam się do grona "pokazywaczy kuchni" chętnie przyjmę wszytskie uwagi kuchnia w trakcie wykańczania, dla przełamania białości;) oczywiście również chciałam mieć białą nowoczesną kuchnię tylko mój małż nie w rezultacie wyszedł kompromis jak poniżej:)

Fajnie tylko nie można powiększyć zdjęć.