reni1980 21.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 krzysm myślę , że kompletnie nie masz się czym pochwalić, no sorry ale zastanawia mnie fakt dodania takich zdjęć czuchacz ogólny look bardzo fajny, super wyglądają te duże lampy ale zdjęcia ciemne i mało widać, wklej zdjęcia za dnia bo jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.08.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 czuchacz piekna kuchnia. pokaz jak dojdzie stol!! ps. czasami warto meza posluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Behati 21.08.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Kasia176 Bardzo ładna kuchnia:) Prosta, jasna, biała (tak jak lubię). Podoba mi się kolor ścian. To jest szary odcień czy raczej beż? Jaka farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 21.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Behati, dzięki Kolor ścian to "beżowy pled" z duluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.08.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Czuchacz,pięknie, przestronnie i praktycznie!!!Świetne lampy w jadalni i kuchni. Proszę napisz, ile jest miejsca wokół wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 21.08.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 krzysm myślę , że kompletnie nie masz się czym pochwalić, no sorry ale zastanawia mnie fakt dodania takich zdjęć ajtam ajtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysm 21.08.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 krzysm myślę , że kompletnie nie masz się czym pochwalić, no sorry ale zastanawia mnie fakt dodania takich zdjęć czuchacz ogólny look bardzo fajny, super wyglądają te duże lampy ale zdjęcia ciemne i mało widać, wklej zdjęcia za dnia bo jest na co popatrzeć Skwituję krótko twoją wypowiedź "vanitas vanitatum et omnia vanitas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.08.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 fakt, marnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuchacz 22.08.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam, zdjęcia robione telefonem stąd kiepska ich jakoś (wciąż szukam aparatu upchanego w którymś pudle;)) dzięki za miłe słowa:) Sharlotko odległość od wyspy do blatów i słupków to 88 cm, jak dla mnie wystarczająca odległość, szuflady wysuwają mi się bezproblemowo z taką odległością (nie muszę stać obok a przed szufladą) i swobodnie się przechodzi, w poprzedniej kuchni miałam odległość 80 cm i też nie miałam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.08.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 fakt, marnie. nawet bardzo marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.08.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Czuchacz, bardzo przyjemna kuchnia. Podaj proszę namiary na lampy w kuchni i jadalni oraz krzesła.Jedyne, do czego mogłabym mieć zastrzeżenia z perspektywy tych zdjęć, to nieproporcjonalnie mały wkład kominkowy Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.08.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 nawet bardzo marnie Dlatego ja nie odważyłam sie na komentarz:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 22.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam i proszę o pomoc dotyczącą wyboru frontów. waham się między lakierowanymi (tylko cena zbija z nóg) a okleinowanym mdfem (czy jakoś tak ). okleina podobno dobrej firmy z 5 letnią gwarancją. czy macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy lepiej dołożyć (choć niemało) i wybrać lakierowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.08.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dlatego ja nie odważyłam sie na komentarz:eek: ja też się nie odważyłam napisać tego co naprawdę myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.08.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam i proszę o pomoc dotyczącą wyboru frontów. waham się między lakierowanymi (tylko cena zbija z nóg) a okleinowanym mdfem (czy jakoś tak ). okleina podobno dobrej firmy z 5 letnią gwarancją. czy macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy lepiej dołożyć (choć niemało) i wybrać lakierowane? zdecydowanie lakier, nawet jeśli front się porysuje można go ponownie pomalować, z okleinownym nic nie zrobisz a i często własnie się odkleja na rogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smeffetka 22.08.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) nie wiem czy uda mi się coś napisać-małe dziecko na ręku jestem tu nowa i porzebuje pomocy odnosnie kuchni, czy kuchnia czarno biała jest dalej modna? na początku miała być cała w lakierze a teraz dół matowy czarny, a góra biała bądź ciepła biel w lakierze. Czy ktoś ma takie rozwiązanie? Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez smeffetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smeffetka 22.08.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 podoba mi się ten styl co wkleiłam zdjęcie wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 22.08.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam i proszę o pomoc dotyczącą wyboru frontów. waham się między lakierowanymi (tylko cena zbija z nóg) a okleinowanym mdfem (czy jakoś tak ). okleina podobno dobrej firmy z 5 letnią gwarancją. czy macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy lepiej dołożyć (choć niemało) i wybrać lakierowane? Witam , aktualnie fronty wykonuje się w mdfie lakierowanym na mat lub połysk i mdfie foliowanym na mat lub połysk . Oczywiście jest różnica w cenie ale jest też różnica w jakości i w wyborze kolorów . Są też kolejne różnice pomiędzy tymi frontami ponieważ w lakierowanym można zrobić uchwyt frezowany a foliowanym się nie da Front foliowany występuje również w opcji drewnopodobnej . Więc wybór zawsze należy do Klienta Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 22.08.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam , aktualnie fronty wykonuje się w mdfie lakierowanym na mat lub połysk i mdfie foliowanym na mat lub połysk . Oczywiście jest różnica w cenie ale jest też różnica w jakości i w wyborze kolorów . Są też kolejne różnice pomiędzy tymi frontami ponieważ w lakierowanym można zrobić uchwyt frezowany a foliowanym się nie da Front foliowany występuje również w opcji drewnopodobnej . Więc wybór zawsze należy do Klienta Miłego , Piotr dziękuję za odpowiedzi uchwyty i kolor nie są dla mnie przeszkodą, bardziej boję się o tą jakość. kuchnia w kształcie litery U z okleiny to koszt 11 tyś - i to dla mnie dużo, ale jeśli mam się po roku denerwować odklejającymi się rogami to wlałabym poczekać jeszcze rok i dołożyć do lakierowanych frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.08.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Czuchacz,thanks za info o wymiarach:) Twoja kuchnia robi wrażenie, bo jest nieszablonowa i niekonwencjonalna, brawo za pomysły - dzięki zaskakującej (a świetnej!) lokalizacji kominka tuż obok, otwartym półkom, i rewelacyjnym przeskalowanym lampom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts