Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

krzysm myślę , że kompletnie nie masz się czym pochwalić, no sorry ale zastanawia mnie fakt dodania takich zdjęć;)

czuchacz ogólny look bardzo fajny, super wyglądają te duże lampy ale zdjęcia ciemne i mało widać, wklej zdjęcia za dnia bo jest na co popatrzeć:)

Skwituję krótko twoją wypowiedź "vanitas vanitatum et omnia vanitas"

Witam, zdjęcia robione telefonem stąd kiepska ich jakoś (wciąż szukam aparatu upchanego w którymś pudle;)) dzięki za miłe słowa:) Sharlotko odległość od wyspy do blatów i słupków to 88 cm, jak dla mnie wystarczająca odległość, szuflady wysuwają mi się bezproblemowo z taką odległością (nie muszę stać obok a przed szufladą) i swobodnie się przechodzi, w poprzedniej kuchni miałam odległość 80 cm i też nie miałam problemów.

Witam i proszę o pomoc dotyczącą wyboru frontów. waham się między lakierowanymi (tylko cena zbija z nóg) a okleinowanym mdfem (czy jakoś tak :) ). okleina podobno dobrej firmy z 5 letnią gwarancją. czy macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy lepiej dołożyć (choć niemało) i wybrać lakierowane?

Witam i proszę o pomoc dotyczącą wyboru frontów. waham się między lakierowanymi (tylko cena zbija z nóg) a okleinowanym mdfem (czy jakoś tak :) ). okleina podobno dobrej firmy z 5 letnią gwarancją. czy macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy lepiej dołożyć (choć niemało) i wybrać lakierowane?

zdecydowanie lakier, nawet jeśli front się porysuje można go ponownie pomalować, z okleinownym nic nie zrobisz a i często własnie się odkleja na rogach

11111kuchnia.jpgnie wiem czy uda mi się coś napisać-małe dziecko na ręku

jestem tu nowa i porzebuje pomocy odnosnie kuchni, czy kuchnia czarno biała jest dalej modna? na początku miała być cała w lakierze a teraz dół matowy czarny, a góra biała bądź ciepła biel w lakierze. Czy ktoś ma takie rozwiązanie?

Edytowane przez smeffetka

Witam , aktualnie fronty wykonuje się w mdfie lakierowanym na mat lub połysk i mdfie foliowanym na mat lub połysk . Oczywiście jest różnica w cenie ale jest też różnica w jakości i w wyborze kolorów . Są też kolejne różnice pomiędzy tymi frontami ponieważ w lakierowanym można zrobić uchwyt frezowany a foliowanym się nie da ;-) Front foliowany występuje również w opcji drewnopodobnej . Więc wybór zawsze należy do Klienta ;-) Miłego , Piotr

Witam , aktualnie fronty wykonuje się w mdfie lakierowanym na mat lub połysk i mdfie foliowanym na mat lub połysk . Oczywiście jest różnica w cenie ale jest też różnica w jakości i w wyborze kolorów . Są też kolejne różnice pomiędzy tymi frontami ponieważ w lakierowanym można zrobić uchwyt frezowany a foliowanym się nie da ;-) Front foliowany występuje również w opcji drewnopodobnej . Więc wybór zawsze należy do Klienta ;-) Miłego , Piotr

dziękuję za odpowiedzi :)

uchwyty i kolor nie są dla mnie przeszkodą, bardziej boję się o tą jakość. kuchnia w kształcie litery U z okleiny to koszt 11 tyś - i to dla mnie dużo, ale jeśli mam się po roku denerwować odklejającymi się rogami to wlałabym poczekać jeszcze rok i dołożyć do lakierowanych frontów.