Gosiaczek1719509010 03.10.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Tak na marginesie, to zawsze mnie zastanawiało to niespójne podejście. Z jednej strony traktuje się człowieka jak niepełnosprawnego i rozważa jak zmniejszyć dystans konieczny do pokonania w procesie gotowania zupy, jak najbliżej stołu umieścić lodówkę, jak uniknąć schodków i co da się włączyć pilotami a z drugiej, projektuje się mu bieżnie, rowerki i stepery, aby całkiem nie zramolał. Lodówka na poziomie innym niż kuchnia rozwiązałaby większość problemów z brakiem ruchu. Nie tylko Pani Domu. Jeśli chodzi o kuchnię to im lepiej zorganizowana tym mniej nabrudzisz i tym szybciej sprzątniesz :yes:Jeśli chcesz troszkę poćwiczyć to wyrzuć do ogródka pilot od telewizora i nie kupuj piwa na zapas tylko biegnij do najbliższego sklepu Edytowane 3 Października 2013 przez Gosiaczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekTyr. 03.10.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 W kontekście kondycji ludzie nie doceniają domowych schodów. To jedyne "urządzenie", które jest używane w sposób nieabsorbujący a jednocześnie niezwykle energochłonny. W przypadku osoby nie pracującej fizycznie i niećwiczącej systematycznie (większość z nas) zachowanie w kondycji będzie proporcjonalne do krotności dziennego pokonania domowych schodów. Warto o tym pamiętać planując funkcje pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.10.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 proponuję mieszkanie w latarni morskiej, gdzie na ostatnim pietrze będzie kuchnia a na najniższym jadalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 proponuję mieszkanie w latarni morskiej, gdzie na ostatnim pietrze będzie kuchnia a na najniższym jadalnia :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.10.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 proponuję mieszkanie w latarni morskiej, gdzie na ostatnim pietrze będzie kuchnia a na najniższym jadalnia Jadłam kanapkę, o mały włos a bym się udławiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.10.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 W kontekście kondycji ludzie nie doceniają domowych schodów. To jedyne "urządzenie", które jest używane w sposób nieabsorbujący a jednocześnie niezwykle energochłonny. W przypadku osoby nie pracującej fizycznie i niećwiczącej systematycznie (większość z nas) zachowanie w kondycji będzie proporcjonalne do krotności dziennego pokonania domowych schodów. Warto o tym pamiętać planując funkcje pomieszczeń. Poezja lejesz miód na moje uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 03.10.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 proponuję mieszkanie w latarni morskiej, gdzie na ostatnim pietrze będzie kuchnia a na najniższym jadalnia no to tutaj mozna popasc w dwie skrajnosci, albo nie wychodzic z kuchni, albo do niej nie wchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.10.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Druga opcja i masz figurę supermodelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekTyr. 03.10.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 (edytowane) Ale jeśli latarnia morska to totalna skrajność, to dom z tarasem na poziomie zero, garażem w bryle i ergonomiczną kuchnio-salonem jest skrajnością przeciwną Edytowane 3 Października 2013 przez MaciekTyr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 03.10.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Tak na marginesie, to zawsze mnie zastanawiało to niespójne podejście. Z jednej strony traktuje się człowieka jak niepełnosprawnego i rozważa jak zmniejszyć dystans konieczny do pokonania w procesie gotowania zupy, jak najbliżej stołu umieścić lodówkę, jak uniknąć schodków i co da się włączyć pilotami a z drugiej, projektuje się mu bieżnie, rowerki i stepery, aby całkiem nie zramolał. Lodówka na poziomie innym niż kuchnia rozwiązałaby większość problemów z brakiem ruchu. Nie tylko Pani Domu. kalorie to lepiej spalać w innym miejscu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 04.10.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Od jakiegos czasu uzytkuję Zlewozmywak TEKA AURA 60 B-TG ONYKS . Zlew bardzo mi sie podoba natomiast bateria jaka zakupilam nie byla przemyslana.....Bateria Kuchenna Teka ARK 938 Chrom jest ladna ale po czasie wiem, ze do tego zlewu musi byc bateria z wylotem blizej dna zlewu bo z tej baterii strasznie mi sie woda rozchlapuje..... Tez tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.10.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kasia_labo sliczna kuchnia ladny projekt i dobre wykonanie bardzo mi sie podoba zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Od jakiegos czasu uzytkuję Zlewozmywak TEKA AURA 60 B-TG ONYKS . Zlew bardzo mi sie podoba natomiast bateria jaka zakupilam nie byla przemyslana.....Bateria Kuchenna Teka ARK 938 Chrom jest ladna ale po czasie wiem, ze do tego zlewu musi byc bateria z wylotem blizej dna zlewu bo z tej baterii strasznie mi sie woda rozchlapuje..... Tez tak macie? Też tak miałam Dlatego zmieniłam baterię na taką, która ma wylewkę niżej. Bo te są piękne, ale bardzoniepraktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.10.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No tak, dwie niebanalne kuchnie i trzecia... banalna, choć ładna. Fajnie obejrzeć kuchnie Maćka i Imindesigna, nie moje klimaty ale pomysły zapadające w pamięć. Problem może być w tym, że niebanalne rzeczy mogą się opatrzeć szybko, widziane pierwszy raz zapadają w pamięć a widziane 50 raz powszednieją. Tu widzę przewagę tablicy do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.10.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Problem może być w tym, że niebanalne rzeczy mogą się opatrzeć szybko A banalne to nie powszednieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.10.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 powszednieją też, ale człowiekowi mniej żal emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.10.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Mam taka sama i taki sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 04.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A nie możecie ustawić perlatora w baterii tak, żeby woda leciała po skosie?Może problem by się rozwiązał.U mnie tak leci i zupełnie nei ma problemu z chlapaniem (ale mam inną baterię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Woda lecąca prosto w dół z baterii nie chlapie.Chlapie jak cos się myje, płucze... za wysoko wylewka jest po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts