Sienki 24.01.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 z jakiego materiału są fronty szafek? jest to gotowa kuchnia czy robiona na wymiar Kuchnia pod wymiar, fronty płyta z okleiną biała satyna, uchwyty kupione osobno w BRW z mebli do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 24.01.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Moja kuchnia:) [ATTACH=CONFIG]204893[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204894[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204895[/ATTACH] jarko17 czy lampa,która wisi nad stołem daje dużo światła . Wiem ,że są tam 4 żarówki x40wat ,ale czy mleczne szkło " nie zabiera " światła i czy nad stołem jest wystarczająco jasno. A czy mógłbyś pokazać oświetlenie salonu ? Przepraszam ,że nie w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 24.01.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=25388356&a=25388356 kuchnia na wypasie, napewno cie pociagnela na kase dosc sporo ale szacun. mojej kuchni z castoray za 800pln to raczej wstyd pokazywac ale coz, jak sie nie ma kasy to sie liczy kazdy grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 24.01.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 kuchnia na wypasie, napewno cie pociagnela na kase dosc sporo ale szacun. mojej kuchni z castoray za 800pln to raczej wstyd pokazywac ale coz, jak sie nie ma kasy to sie liczy kazdy grosz Nie wstyd, sztuką zrobić coś za małe pieniądze ja chętnie bym zobaczyła kuchnię za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 24.01.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Wow, ja też bym chętnie zobaczyła kuchnię za 8 stówek W sumie, z mieszkaniem może być jak ze strojem - baza może być i tania, ale dodatkami i pomysłem można stworzyć piękną kreację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 24.01.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 aps -u mnie turkus w formie zasłon;) [attach=config]235740[/attach] też mnie kusiły lampy ,ale wyszło ze to jednak za dużo,więc chyba albo jedno albo drugie;) GUMISIOWA mogłabym Cię poprosić o podanie odległości wyspa-okno, wyspa - wysoka zabudowa, wyspa-niska zabudowa (nie widać, ale wiem że jest ) oraz o Twoją opinię, czy te odległości są akurat, za duże, za małe ? Będę bardzo, bardzo wdzięczna bo pożądam takiej wyspy z widokiem na ogród. Turkusu u Ciebie jest w sam raz. Więcej łatwo mogło by zepsuć cały misternie wypracowany bardzo miły dla oka efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.01.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) GUMISIOWA mogłabym Cię poprosić o podanie odległości wyspa-okno, wyspa - wysoka zabudowa, wyspa-niska zabudowa (nie widać, ale wiem że jest ) oraz o Twoją opinię, czy te odległości są akurat, za duże, za małe ? Będę bardzo, bardzo wdzięczna bo pożądam takiej wyspy z widokiem na ogród. Turkusu u Ciebie jest w sam raz. Więcej łatwo mogło by zepsuć cały misternie wypracowany bardzo miły dla oka efekt. kroowko-bardzo dziękuje za miłe słowo:yes: Odległości- -niska zabudowa we wnęce kontra wyspa 120 cm -wyspa kontra okno 100 cm -wyspa kontra zabudowa w ścianie 160 cm Dla nas bardzo wygodne:yes:bez problemu otworzę całkowicie zmywarke we wyspie i szuflady w niskiej zabudowie we wnęce ,do tego spokojnie dwie osoby się wyminą(nie przy otwartej szufladzie i zmywarce:). Wyspa względem zabudowy w ścianie to już całkowity luzik:yes: Łatwo wyjąć coś z piekarnika i obrucić się na wyspe żeby to położyć. Generalnie kuchnia bardzo funkcjonalna :yes:dla nas oczywiście:yes: Jeszcze raz dziękuje:yes: Edytowane 25 Stycznia 2014 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 25.01.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć. Jakiś czas temu pokazywałam tu swoją kuchnię. Wczoraj zyskała nową ścianę Zamieszczam zdjęcie przed i po Pozdrawiam http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/542/ap8u.jpg Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Frostzero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 26.01.2014 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 GUMISIOWA dziękuję serdecznie bardzo mi pomogłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeGie 27.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Frostzero czerwone krokusy ożywiły na pewno kuchnię. Czerwień ładnie się prezentuje z ciemnymi meblami na tle jasnej ściany. Jak dla mnie super. No i artystyczne wykonanie krokusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ja z kolei takich akcentów nie lubie i mi się one nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.01.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ja z kolei takich akcentów nie lubie i mi się one nie podobają ale zdecydowanie lepiej by wygladal jakis obraz/grafika skoro akcent musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeGie 27.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Zdjęcia znajdują się na ścianie obok, wstawienie obrazu obok antyram, które są na ścianie obok dałoby efekt bałaganu. Myślę,że w ten sposób ściana jest ożywiona ale nie koliduje z sąsiednią na której są antyramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a faktynie...cos tam juz wisi no mi sie kwiatki nie podobaja, ale przeciez maja sie podobac tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 27.01.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dziewczyny, posiadaczki białych kuchni (zwłaszcza te, które już dłuższy czas użytkują), pytanie mam. Czy zauważyłyście żeby w newralgicznych miejscach (kanty, rogi) lakier odchodził, odszczypywał się czy cokolwiek w ten deseń?Widzieliśmy się ze stolarzem, ja już napalona na białą kuchnię, pokazuję projekt a Pan mi mówi, że ładna i w ogóle ALE że przy małych dzieciach jest ryzyko że na tych dolnych frontach (gdzie małe rączki mają zasięg), na rogach będzie odpadać lakier... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.01.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 lakier sam z siebie odpadac nie powinien ale nie raz zdarzyc sie moze ze uderzysz garnkiem, talerzem czy miska o rant przy wyciaganiu z szafki...na fornirowanych uszkodzenia sa zdecydowanie mniej widoczne... a odpryski na lakierze..no coz...albo trzeba sie z nimi pogodzic albo wymienic caly front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.01.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Byc może moje dziecko jest inne ale żadnych zniszczeń na szafkach nie poczyniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.01.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Byc może moje dziecko jest inne ale żadnych zniszczeń na szafkach nie poczyniło moje dzieci dolne szafki oszczedzaja, mlodsze sie na stol uwzielo i namietnie widelcem po nim dziabie wiecej szkod w kuchni sama wyrzadzilam i wiem ze bialych dolnych bym miec nie mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 28.01.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 lakier sam z siebie odpadac nie powinien ale nie raz zdarzyc sie moze ze uderzysz garnkiem, talerzem czy miska o rant przy wyciaganiu z szafki...na fornirowanych uszkodzenia sa zdecydowanie mniej widoczne... a odpryski na lakierze..no coz...albo trzeba sie z nimi pogodzic albo wymienic caly front To ja odwrócę pytanie: do tych, którzy mają szafki fornirowane: czy łatwo uszkodzić takie fronty? Chodzi o normalne użytkowanie (bez pieszczenia), ew. dzieci, domowe zwierzęta itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.01.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 To ja odwrócę pytanie: do tych, którzy mają szafki fornirowane: czy łatwo uszkodzić takie fronty? Chodzi o normalne użytkowanie (bez pieszczenia), ew. dzieci, domowe zwierzęta itd jak juz pisalam - uszkodzenia sa zdecydowanie mniej widoczne mam stol fornirowany w kolorze dab naturalny, a szafki dolne teak modyfikowany. teak jest z pewnoscia trwalszy, choc uszkodzenia sa bardziej widoczne (na szczescie nieliczne, stol na codzien jest maltretowany przez najmlodszego czlonka rodziny a to widelcem, a to lyzka, ale na szczescie mozna go za jakis czas odswiezyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts