fajna kobieta 06.02.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 O tak Fluggera polecam bardzo mam w całym domu i sprawdza sie rewelacyjnie.Bardzo dobre farby ma tez Benjamine Moore ale to juz chyba inna polka cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.02.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ja też mam wszędzie fluggery. tylko w łazience jakaś śnieżka specjalna do sufitów w takich pomieszczeniach (panowie mówili, że jest naj naj naj i wygląda... biało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 O tak Fluggera polecam bardzo mam w całym domu i sprawdza sie rewelacyjnie.Bardzo dobre farby ma tez Benjamine Moore ale to juz chyba inna polka cenowa. ja Benjamin Moore'a będę mieć w salonie, bo mam tam jedną ścianę turkusową i nasza projektantka poleca turkus właśnie z BM. No ale resztę wolałabym tańszą, ale nie najtańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Jeszcze taka rzecz, bo jestem na stronie Fluggera. Mat czy satyna? Jak ta satyna wygląda? Akryl czy lateks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josei 06.02.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 to ja zapytam o piekarnik..jak sie sprawuje ? czy korzystaliscie juz z funkcji twin convection ? bo bardzo jestem ciekawa jak to sie sprawuje Z piekarnika jestem zadowolona, często wykorzystuję tylko połowę. Zdarzyło się i tak że piekłam w obu komorach naraz, wg mnie bez zastrzeżeń. ja Benjamin Moore'a będę mieć w salonie, bo mam tam jedną ścianę turkusową i nasza projektantka poleca turkus właśnie z BM. No ale resztę wolałabym tańszą, ale nie najtańszą U nas sprawdza się tikkurila (optiva matt), akrylowa farba lateksowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dziewczyny napiszecie jakiej marki macie farby w kuchni? A skoro już o tym to napiszcie czy w całym domu ta sama firma czy jakoś różnicowałyście kuchnia, łazienka, salony Czy na coś konkretnie trzeba zwrócić uwagę kupując farbę do kuchni (łazienki)? Często tutaj Flugegr się pojawia... w calym mieszkaniu lateksowa firmy KABE, sufity matowe, reszta polmat...mozna szorowac, wszystko schodzi, choc najciezej czarny marker (mam w domu takiego jednego malego szkodnika) krotko mowiac - POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ja Benjamin Moore'a będę mieć w salonie, bo mam tam jedną ścianę turkusową i nasza projektantka poleca turkus właśnie z BM. No ale resztę wolałabym tańszą, ale nie najtańszą nie wiem o jaki turkus ci chodzi, ale jak juz pisalam mam wszedzie kabe...zakupilam jako baze biala w polmacie i chlopaki zrobili mi farbe w mieszalniku z dekorala (dokladnie kolor fontanna di trevi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 szukam czegoś takiego to jeszcze mam pytanie dodatkowe-preparat gruntujący-dowolny czy najlepiej tej samej firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josei 06.02.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Tikkurilę mamy w kuchni i jednym pokoju, reszta to KABE tyle że nie lateksowa i teraz żałuję. W najbliższym czasie będziemy zmieniali na lateksowe ale tym razem jednak znów Tikkurila ew. Beckers. Wszędzie gruntowaliśmy KABE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Drogie te farby KABE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josei 06.02.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nie pamiętam ile dokładnie płaciliśmy. Tutaj masz cennik:http://www.farbykabe.pl/pub/File/wydawnictwa/KabeCennik2013.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.02.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Drogie te farby KABE? to zalezy od koloru poczatkowo mielismy w salonie ciemna grafitowa sciane i ta farba byla najdrozsza, reszta nas wyniosla ok 700pln na cale mieszkanie lacznie z sufitami, malowane 2 razy ps. moja turkusowa tez miala byc bardziej szara (taka jak na tej inspiracji), jak cos to moge dzisiaj swoja obfocic dla porowniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 będę wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 07.02.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam wszystkich O ile centymetrów, Waszym zdaniem, powinna być odsunięta lodówka od ściany (chodzi mi o jej tył) tak, żeby wszystko prawidłowo działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.02.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 pytałam o to w sklepie - powiedzieli mi 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.02.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 pytałam o to w sklepie - powiedzieli mi 5cm Witam , to wszystko zależy od firmy i od modelu lodówki . Najlpiej zajrzeć do instrukcji i tam powinna być tak cenna informacja Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.02.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Basia - przepiękna kuchnia! Zachwycam się duś dziękuję Piękna kuchnia i piękne to gołe okno nie wiem czy bym tam jednak coś dawała , chyba że sąsiedzi lookają za bardzo Aniula z sąsiadami jest OK - cisza i spokój Póki co nie zaglądają Jednak docelowo, coś tam będzie musiało się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.02.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Inna sprawa że byliśmy sensacją na wsi bo wszyscy mnie znali że to ja- ta pani z domu bez firanek:lol2: a ostatnio sąsiadka zaczepiła mnie i mówi-a jednak się pani zdecydowała:lol2: Gumisiowa - doskonałe Przepiękna kuchnia, to ATLAS, prawda ? Gdyby była matowa, byłaby moim ideałem piu tak, to Atlas. Naprawdę porządnie zrobione meble. Gdbyby były matowe to były by też moim ideałem, ale mąż się nie zgodził… niestety nie "widział tego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 09.02.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witam , to wszystko zależy od firmy i od modelu lodówki . Najlpiej zajrzeć do instrukcji i tam powinna być tak cenna informacja Miłego , Piotr Odnalazłam instrukcję i jest tak jak pisze łukasz69karolina - 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moja sielanka 09.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nadszedł czas na moją. Biała matowa. Witam malinam. Bardzo ładna kuchnia, proszę, podaj jaką wysokośc mają szafki wiszące? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts