bubblegum 18.09.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Z białymi jest problem - są w sklepach internetowych, nie ma w stacjonarnych do zobaczenia na żywo, dlatego kupowałam w ciemno. Udało mi się porównać do mastercook'a - który jest szaro-różowy (sic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owieczka26 18.09.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Bardzo ładna biało biała kuchnia :yes: sałatka super:-) A czym przełożona...śmietaną czy jakimś innym kremem ?? Jogurtem Froop Muller smaki brzoskwinia z marakują a druga warstwa wiśnia z bananem a na wierzchu bita śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 18.09.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Z białymi jest problem - są w sklepach internetowych, nie ma w stacjonarnych do zobaczenia na żywo, dlatego kupowałam w ciemno. Udało mi się porównać do mastercook'a - który jest szaro-różowy (sic). Hmm... to może nie ma idealnie białej płyty? Szczerze mówiąc, bardziej pasowałaby mi wchodząca w niebieski odcień, niż szaro-różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakira 18.09.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 19.09.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 (edytowane) Jeśli nie ma w sklepie szukanej płyty czy też innego sprzętu to można złożyć rezerwacje w rtv euro agd i nie trzeba jej odbierać a oni ściągnąłem na sklep. Sama obecnie tak zrobiłam i nie odebrałam. Bosch ma ładny kolor Edytowane 19 Września 2014 przez Ladybird76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 19.09.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 O rany, jaka wielka kuchnia!!! Bardzo mi się podoba. A te krzesła WYMIATAJĄ, możesz zdradzić co to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.09.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 [ATTACH=CONFIG]280560[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280561[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280562[/ATTACH] faktycznie spora niezle trzeba sie nalatac zeby makaron odcedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 19.09.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 faktycznie spora niezle trzeba sie nalatac zeby makaron odcedzic I wlasnie po to są krzesla, żeby po drodze odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 czakira ogromna kuchnia :jawdrop: świetne hokery, wklej fotę już po udomowieniu i w dziennym świetle swoją drogą ile białe kuchnie są już na topie, jakieś ponad 5 lat, nie źle co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakira 19.09.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 kuchnia ma około 25m2 ,zrezygnowałam ze spiżarki na rzecz większej kuchni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakira 19.09.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 czakira ogromna kuchnia :jawdrop: świetne hokery, wklej fotę już po udomowieniu i w dziennym świetle swoją drogą ile białe kuchnie są już na topie, jakieś ponad 5 lat, nie źle co? ok, postaram w weekend "obfocić" w świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delicjanka 19.09.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 większa niż mój "salon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.09.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 czakira ogromna kuchnia :jawdrop: świetne hokery, wklej fotę już po udomowieniu i w dziennym świetle swoją drogą ile białe kuchnie są już na topie, jakieś ponad 5 lat, nie źle co? Renia ja mam swoją biała lakierowana 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.09.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 kuchnia ma około 25m2 ,zrezygnowałam ze spiżarki na rzecz większej kuchni, zrobiłam taką samą rezygnację u siebie - ale nie osiągnęłam 25m2 metraż robi wrażenie a na rogu masz imitacje szuflad??? bo chyba takie płytkie to nawet nie da się zrobić chyba że to szafki a tylko drzwiczki udają szuflady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 19.09.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 spiżarka dobra rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakira 19.09.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 zrobiłam taką samą rezygnację u siebie - ale nie osiągnęłam 25m2 metraż robi wrażenie a na rogu masz imitacje szuflad??? bo chyba takie płytkie to nawet nie da się zrobić chyba że to szafki a tylko drzwiczki udają szuflady? tak, do drzwiczki udające szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.09.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 A oto moja kuchnia. Oczywiście biała jak prawie wszystkie na forum. Co kurczę jest w tej bieli? Ale jednak ciut inaczej. Matowe fronty i drewno ocieplają bardzo kuchnię i straszną mam ochotę wstawić tam fotel do czytania. Jak tylko znajdę coś odpowiedniego, na pewno to zrobię. http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/537/wOm6vz.jpg Ula PRZEPIĘKNA kuchnia http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Ogromnie mi się podoba. Pamiętam jaki kiedyś wrzuciłaś ścianę z wysoką zabudową. Teraz widzę obie strony. Wyszło cudownie Kaloryfer zupełnie mi nie przeszkadza w zachwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 20.09.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Julianna, miło mi bardzo, aż się zarumieniłam. Sama nie mogę się już doczekać przeprowadzki. Szkoda, że nie mam zdjęć starej kuchni. Była w zupełnie innym stylu, więc zmiana jest ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.09.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nie dziwię się, że chcesz mieć tam miły kącik do czytania . Ja jestem z tych co "lubią inaczej" (bez skojarzeń proszę ) A może właśnie podkreślisz kaloryfer? Wystarczy nieco farby i własna inwencja Na przykład tak http://naforum.zapodaj.net/images/b6780333f19e.jpg Kiedy przeprowadzka? Jestem ciekawa pozostałych Twoich wnętrz . Planujesz galerię? A jak oceniasz swoje frezowane uchwyty? Wygodne? Moja kuchnia będzie też z macie + drewniany blat. Tylko nad uchwytami wciąż dumam. Nie wyjdzie niestety tak pięknie "z oddechem" jak u Ciebie, bo mam mniej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 21.09.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Kiedy przeprowadzka? Ha, to dobre pytanie. Cała rodzina się z nas podśmiewa i już przestała wierzyć, że się kiedykolwiek przeprowadzimy. Jakoś tak się od kilku lat pokiełbasiło, że ciągle coś przeszkadza nam w realizacji celów. Już myślałam, że w tym tygodniu posprzątam (bo tylko tyle mi zostało) a tu córkę rozłożyła choroba. I tak ciągle coś. Na razie z resztą nie bardzo będę miała co więcej pokazać bo wymiana mebli, przynajmniej częściowa, jeszcze przede mną. Galerię na pewno założę. Wkrótce (jak tylko posprzątam) wrzucę na FM łazienkę. Frezowane uchwyty mogłyby być głębsze. Ja nie miałam możliwości popróbować u różnych producentów. Jeśli możesz, wypróbuj przed zamówieniem. Na szczęście ze względu na małe dziecko paznokcie obcinam na krótko, inaczej mogłabym je połamać przy ześliźnięciu się palców z uchwytu. Ciekawa propozycja z tym grzejnikiem. Może zamówię u stolarza mały składany stoliczek na jakąś kawkę? Zobaczę jak się będzie mieszkać. Na razie mam jeszcze mnóstwo innych decyzji do podjęcia w innych pomieszczeniach. A kuchnia nie jest wcale tak duża, ma 11 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts