Mmelisa 01.10.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Lukarna, zrobie to jeszcze raz Kuchnia piekna, nie przekombinowana i dobrze rozplanowana...jestem pewna, ze dobrze bym sie w niej czula:yes: Na ostatnim zdjeciu pieknie uchwycilas blat z drzwiami i schodami... widac duze starania przy dobieraniu odcienia drewna dodatki przyokienne nie pozwalaja mi oderwac oczu od zdjecia:D Sciskam i mam nadzieje, ze kiedys bede miala zaszczyt napicia sie kawki u Ciebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 01.10.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Lukana kuchnia wyszła bardzo ładnie! Mimo bieli i szarości jest przytulna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.10.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Luka jest pięknie, ale to już Ci milion razy mówiłam Jest ciepło , domowo, czerwone paseczki dodają wigoru. I wiesz, że dopiero teraz zauważyłam (ostatnie zdjęcie), jak Ty to świetnie przemyślałaś? schodzisz o poranku na śpiocha ze schodów prościutko do stołu z kawusią i lapkiem sprytne Koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.10.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Lukarna, piękna kuchnia, nie przekombinowana, ponadczasowa czy moższ napisać z czego jest blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.10.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Luka, medal za odwagę Wstawienie własnej kuchni na tym wątku to nie taka łatwa decyzja. Kolorki ślicznie przełamują te monochromatyczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.10.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 (edytowane) użytkuje od roku czyli krótko i nic nadzwyczajnego poza korzystaniem normalnym nic nie robiłam szpecą mi moją ukochaną kuchnie. Ps Dobrze że tu zerknęłam - zadzwoniłam do montażystów kuchni i zareklamowałam odpryski. I co usłyszałam - nie ma problemu, dobrze, że Pani z tym dzwoni. Jak miło Daj znać w jaki sposób Ci to naprawili Ja użytkuję swoją 2 miesiące i mam już 2 wgniecenia, bo odprysk to to nie jest, ale solidnie garem przywaliłam;) na szczęście na kancie w miejscu gdzie tego nie widać, więc narazie nie alarmuje stolarza. Ale dobrze wiedzieć na przyszłość, w jaki sposób to się "naprawia" Lukarna bardzo ładnie Krzesła z IKEA też posiadam w kuchni, i jak na to ile kosztowały to jest po prostu mistrzostwo Wygodne, lekkie, czego chcieć więcej I pytanie mam, może mi zdradzicie sekret jak wyczyścić płytę indukcyjną żeby nie było na niej mazów? Mam dobre (chyba) środki do czyszczenia, używam delikatnej miękkiej ściereczki, a do sucha wycierałam najpierw szmatką z mikrowłókna, ale teraz używam jednorazowych miękkich chusteczek, i niestety te miaziaje ciągle są. Wkurza mnie to. Edytowane 1 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.10.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 I pytanie mam, może mi zdradzicie sekret jak wyczyścić płytę indukcyjną żeby nie było na niej mazów? Mam dobre (chyba) środki do czyszczenia, używam delikatnej miękkiej ściereczki, a do sucha wycierałam najpierw szmatką z mikrowłókna, ale teraz używam jednorazowych miękkich chusteczek, i niestety te miaziaje ciągle są. Wkurza mnie to. Ja przecieram najpierw mokrą ciepłą szmatką z większych zabrudzeń. Czasem (szczególnie po gotowaniu męża ) kilka razy. Potem płyn do szyb i ręcznik kuchenny (a jeszcze bezpieczniej miękka ściereczka specjalnie do szkła, dokładnie ta: http://frega24.pl/media/catalog/product/cache/1/image/800x600/c562ae099580d6a062289618533acacb/5/9/5903936012602_1_2.jpg). Nie ma smug, zarysowań etc. Ściereczka nadaje się też idealnie do przecierania wypalcowanych mebli lakierowanych na wysoki połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Dokladnie..ja jak AniaS79 dopieszczam indukcje.... plyn do szyb.. i sciereczka albo papier kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.10.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 O Jezusie a ja Ajaxem mleczkiem jadę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.10.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Lukarna kuchnia cud miód malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 O Jezusie a ja Ajaxem mleczkiem jadę!!! mozesz jechac chodzi o efekt bez smug... wiec napisalysmy z AniaS jak mozna dopiescic indukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.10.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 mozesz jechac chodzi o efekt bez smug... wiec napisalysmy z AniaS jak mozna dopiescic indukcje hmm, myślałam że nie można płynem do szyb że może zaszkodzi to już wszystko wiem, ściereczkę miękką posiadam, płyn też dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.10.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 a nie macie w ogóle rysek? bo ja na przykład jak się dobrze przyjrzę pod kątem (wiem wiem, mam fioła ) to widzę takie mikro ryski, w zasadzie to nie wiem od czego, pewnie od tych ściereczek z mikrofibry czy ręczników kuchennych. Bo niczym innym płyty nie dotykałam, a na pewno niczym szorstkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.10.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nie dość ze mleczkiem czyszczę to jeszcze druciakiem szoruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 az poszlam zerknac bo nie zwracam na to uwagi od 4 lat;) ryski jakies sa... ale czy od poczatku to nie wiem..powod j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nie dość ze mleczkiem czyszczę to jeszcze druciakiem szoruje. druciaka tez uzywam tego przy gabce a zamiast mleczka-plyn do naczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.10.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Lukarna,jest pięknie, domowo, świetnie zgrana szarość z bielą i ciepłym drewnem, faktycznie rewelacyjnie dobrałaś odcienie!BARDZO mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.10.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 druciaka tez uzywam tego przy gabce a zamiast mleczka-plyn do naczyn moja mama jak użyła druciaka przy gąbce do wyczyszczenia mojej kuchni gazowej, jeszcze w mieszkaniu, to myślałam że mąż sie ze mną rozwiedzie jak to potem zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.10.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 moja mama jak użyła druciaka przy gąbce do wyczyszczenia mojej kuchni gazowej, jeszcze w mieszkaniu, to myślałam że mąż sie ze mną rozwiedzie jak to potem zobaczył gdyby moja tesciowa tak mi zrobila... to tez bym zareagowala jak twoj maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.10.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 gdyby moja tesciowa tak mi zrobila... to tez bym zareagowala jak twoj maz wyobrażasz to sobie? Na rozprawie w sądzie-"jaki jest powód rozkładu pożycia?" "teściowa porysowała mi kuchnię!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts