martaMarcia 19.02.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 a tu kuchnia: [ATTACH=CONFIG]304981[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304982[/ATTACH] Oliwkawawa, przepraszam, że nie doradzę w kwestii dekoracji okna, ale zapytam jaki to kolor RAL biały --9003? i jak sprawuje się fornir między meblami? Nie zabezpieczałaś go dodatkowo w okolicy kuchenki? Ja też planuję fornir, dlatego pytam. ps. Kuchnia super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 19.02.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Kliknąć w duży czerwony przycisk "Napisz nowy temat" znajdujący się u góry kazdego działu forum + nadanie mu nazwy np. "Wnętrza Aga2183" nie potrafisz? No właśnie!! Potrafisz! Teraz już potrafię Dziękuję Wam, w najbliższym czasie zrobię zdjęcia tego, co już mam i zaproszę Was to oglądania i doradzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 no...w koncu moja kuchnia doczekala sie delikatnego liftingu (po 4latach uzytkowania) [ATTACH=CONFIG]304958[/ATTACH] pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 pięknie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 21.02.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Przyszłam pochwalić się moją kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 21.02.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ja słuchajcie mam dylemat co dać na okno w kuchni. Kuchnię wrzucałam jakiś czas temu. Mieszkamy 5 miesięcy a ja nadal nie wiem co na to okno.. Czy roleta rzymska, czy może coś takiego jak mamy w sypialni... oliwkawawa, moim zdaniem tylko drewniane białe żaluzje; tak, jak na zdjęciu poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 21.02.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 no...w koncu moja kuchnia doczekala sie delikatnego liftingu (po 4latach uzytkowania) [ATTACH=CONFIG]304958[/ATTACH] Też uważam, ze piękna kuchnia, taka bardzo przyjemna dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.02.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 dzieki Jest już może gdzieś Twój album? no nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 22.02.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 no...w koncu moja kuchnia doczekala sie delikatnego liftingu (po 4latach uzytkowania) [ATTACH=CONFIG]304958[/ATTACH] annNS2, piękna ta Twoja kuchnia, bardzo mi się podoba ! To jedno czarne krzesełko to jak wisienka na torcie jest ślicznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameon 23.02.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam. Napisałam przed chwilą wiadomość i mi ją wcięło. To teraz wersja krótsza. Bardzo podoba mi się Twoja kuchnia. Widziałabym w niej jedynie plisy . Mam takie w kuchni przy blacie . Świetnie się sprawdzają . Nie zasłaniam ich do samej góry. Nie ma mnie kto podglądać piętro wyżej. Reguluję tylko dół. Plisy są minimalistyczne i nie wyglądają ciężko. W innym pomieszczeniu mam żaluzje . Jak lubisz sprzątać to ok. Nie widzę tam żaluzji mocowanych do sufitu . Będą wyglądały ciężko . Tak jak roleta dzień noc. Jeśli już to cieniutkie w oknie. Ja zdecydowanie optuję za plisą .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 23.02.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 oliwkawawa - przed bylo bez szyby (...) ann, tam jest szkło hartowane? dokladnie, stoja caly rok Czy one nadają się na zwykły balkon na lato, nie loggię? Twoje miały kontakt z deszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.02.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ann, tam jest szkło hartowane? Czy one nadają się na zwykły balkon na lato, nie loggię? Twoje miały kontakt z deszczem? Też mnie to ciekawi - bardzo fajne mebelki... Impregnowałaś je dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 25.02.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 A to maja Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.02.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jaki masz kolor frontów? Co będzie wpięte do gniazdek obok barku śniadaniowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 25.02.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Kolor frontów to magnolia. Na początku w gniazdkach miało być umieszczone radio berker ale z uwagi na mełe dzieci lubiące majsterkowac przy takich sprzetach radio zostało przeniesione do gniazdka obok czajnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 25.02.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Oliwkawawa, przepraszam, że nie doradzę w kwestii dekoracji okna, ale zapytam jaki to kolor RAL biały --9003? i jak sprawuje się fornir między meblami? Nie zabezpieczałaś go dodatkowo w okolicy kuchenki? Ja też planuję fornir, dlatego pytam. ps. Kuchnia super:) Marta, nie mam pojęcia jaki to numer RAL, ale na pewno nie 9003, wiem bo moje listwy są 9003 i są bardziej białe Fornir póki co sprawuje się super, jest polakierowany, nic się z nim nie dzieje. Nawet się mocno nie brudzi-mam głębszy blat o 10 cm, może dlatego. Jak mam w planie jakieś hardcorowe smażenie i wiem że będzie pryskać to przyklejam w tej okolicy ręcznik papierowy taśmą malarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 25.02.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 oliwkawawa, moim zdaniem tylko drewniane białe żaluzje; tak, jak na zdjęciu poniżej: dzięki za radę i za fotkę! nie mam wyobraźni kompletnie do takich rzeczy a teraz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 A to maja Kuchnia [ATTACH=CONFIG]306154[/ATTACH] Przyjemna kuchnia fajne krzesła/hokery. Czy dobrze widzę ze jeden front jest krótszy ?? to zmywarka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 25.02.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Tak, front do poprawki. Podcięto front aby zmywarka mogła sie otwierać. Nowy już zamówiony i wkrótce przyjedzie z fabryki Nolte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.02.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 kate, bardzo fajnie wyszło! Podoba mi się też Wasze krzesełko dla dziecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts