kate199 25.02.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dziękuję. Krzesełko polecam ( Peg Perego ) u nas sprawdziło się w 100% przy dwójce dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Kate, bardzo fajna kuchnia:) Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.02.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Marta, nie mam pojęcia jaki to numer RAL, ale na pewno nie 9003, wiem bo moje listwy są 9003 i są bardziej białe Fornir póki co sprawuje się super, jest polakierowany, nic się z nim nie dzieje. Nawet się mocno nie brudzi-mam głębszy blat o 10 cm, może dlatego. Jak mam w planie jakieś hardcorowe smażenie i wiem że będzie pryskać to przyklejam w tej okolicy ręcznik papierowy taśmą malarską Oliwkawawa bardzo dziękuję Ci za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.02.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 A to maja Kuchnia [ATTACH=CONFIG]306151[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306152[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306153[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306154[/ATTACH] Kate bardzo ładna kuchnia, co to za krzesła, super są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 25.02.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dziękuję krzesła to kubikoff DIAMOND DIMPLE CLOSE http://www.momastudio.pl/meble/krzesla/krzesla-kubikoff/krzeslo-diamond-dimple-clos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 25.02.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Kate199 bardzo ładna, taka inna niż wszystkie, super aranżacja edit: aż jestem ciekawa jak wygląda reszta Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SandraR 26.02.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Kate199 bardzo ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza1984 27.02.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 przepraszam, że tutaj również zapytam, ale zależy mi na opinii:czy możecie polecić dobry okap podszafkowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.02.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam , kolejna inspiracja - połączenie białego lakieru z niebieskim laminatem . Blaty białe laminowane oklejone kerrockiem : Pomiędzy szafkami lacobel . Wyspa wykończona penelami lakierowanymi . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.02.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 przepraszam, że tutaj również zapytam, ale zależy mi na opinii: czy możecie polecić dobry okap podszafkowy?? Witam , tylko jaki okap , slimowy .. wysuwany z pod szafki czy chowany w w dolnym wieńcu ? Ja polecam firmę FALMEC ponieważ teraz weszła na nie przedłużona 5-letnia gwarancja . jest ona dostępna w studiach meblowych w ramach współpracy przy projektowaniu i zamawianiu mebli właśnie w takich punktach . Pozdrawiam nataly-design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 27.02.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam , kolejna inspiracja - połączenie białego lakieru z niebieskim laminatem . Blaty białe laminowane oklejone kerrockiem : Pomiędzy szafkami lacobel . Wyspa wykończona penelami lakierowanymi . Pozdrawiam , Piotr [ATTACH=CONFIG]306554[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306555[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306556[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306557[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306558[/ATTACH] Kuchnia oczywiście perfekcyjna, co prawda dla mnie trochę zimna, ale to moje subiektywne odczucie:) Mam natomiast pytanie do Pana Nataly Design czy między szafkami faktycznie sprawdza się lacobel? Właśnie jestem przed wyborem czy między szafkami powinien być lacobel czy jednak lepsze, w sensie trwalsze, bezpieczniejsze będzie szkło hartowane? Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.02.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Kuchnia oczywiście perfekcyjna, co prawda dla mnie trochę zimna, ale to moje subiektywne odczucie:) Mam natomiast pytanie do Pana Nataly Design czy między szafkami faktycznie sprawdza się lacobel? Właśnie jestem przed wyborem czy między szafkami powinien być lacobel czy jednak lepsze, w sensie trwalsze, bezpieczniejsze będzie szkło hartowane? Dziękuję za odpowiedź Witam , i dziękuję Ja bardzo często stosuję lacobel bo jest spory wybór kolorystyczny i jest w dobrej cenie , uważam że przy płycie indukcyjnej i elektrycznej można go spokojnie stosować . Szkło hartowane jest mocniejsze ale droższe i trzeba je lakierować . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 27.02.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Panie Piotrze piękna , zresztą jak zawsze, kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 28.02.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Panie Piotrze piękna , zresztą jak zawsze, kuchnia Pani Myszko ..) bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 28.02.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 cały czas podglądam i zachwycam się waszymi, szczególnie białymi kuchniami, moja jest w trakcie realizacji mam pytanie,... nie kupiłam jeszcze zlewozmywaka i zastanawiam się jaki wybrać wiem,że będzie jednokomorowy z ociekaczem, granitowy i prawdopodobnie czarny ale jakiej firmy ? zależy mi na tym, by się nie rysował i był łatwy w utrzymaniu czystości, i nie za drogi zastanawiam się nad Pyramisem , macie któryś z tych zlewów co o nich sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 28.02.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam , kolejna inspiracja - połączenie białego lakieru z niebieskim laminatem . Blaty białe laminowane oklejone kerrockiem : Pomiędzy szafkami lacobel . Wyspa wykończona penelami lakierowanymi . Pozdrawiam , Piotr [ATTACH=CONFIG]306554[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306555[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306556[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306557[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306558[/ATTACH] Zbyt surowa jak dla mnie i ten niebieski to też nie moja bajka (ale tylko dlatego, że poprzednią kuchnię na zamówienie zrobiłam sobie niebieską i szybko mi się znudziła ), co nie zmienia faktu, że jest bardzo ładna i perfekcyjnie wykonana !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 28.02.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 oliwkawawa, Czy polakierować taki blat ? Dałem jakiś specjalny do mebli kuchennych ale od wody przy zlewie robią się plamy pod spodem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.02.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Zaolejować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 01.03.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witajcie, potrzebuję porady w kwestii koloru krzeseł do kuchni. Zamówiłam w sklepie internetowym kolor "mild grey", ale przy odbiorze kolor okazał się być hmm... ciemną kawą z mlekiem. Zmieniłam więc na szybko na dwa czarne i dwa beżowe, wygląda to tak jak na zdjęciach. O ile kolor czarny ok i w miare pasuje (mam czarną płytę, piekarnik, zlewozmywak), o tyle do beżowego nie jestem przekonana. Nie chcę białych, bo w mojej kuchni nie ma koloru białego (frony i ściany to kolor ecru, śmietana). Co byście radzili, wprowadzić któryś z "ożywiających" kolorów ze zdjęć? A może 4xczarne? Mogę jeszcze wymienić, bo kupowałam przez internet. Producent nie przewidział niestety typowo szarego czy grafitowego, który pasowałaby do mojej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 01.03.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Czy polakierować taki blat ? Dałem jakiś specjalny do mebli kuchennych ale od wody przy zlewie robią się plamy pod spodem ... Oczywiście zaolejować bo będzie w ładnej barwie ;_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts