Nataly Design 01.03.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zbyt surowa jak dla mnie i ten niebieski to też nie moja bajka (ale tylko dlatego, że poprzednią kuchnię na zamówienie zrobiłam sobie niebieską i szybko mi się znudziła ), co nie zmienia faktu, że jest bardzo ładna i perfekcyjnie wykonana !!! Witam , kolorystykę dobierał architekt a my wyszukaliśmy odpowiednie materiały . dziękuję za pochwałę . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 01.03.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 cały czas podglądam i zachwycam się waszymi, szczególnie białymi kuchniami, moja jest w trakcie realizacji mam pytanie,... nie kupiłam jeszcze zlewozmywaka i zastanawiam się jaki wybrać wiem,że będzie jednokomorowy z ociekaczem, granitowy i prawdopodobnie czarny ale jakiej firmy ? zależy mi na tym, by się nie rysował i był łatwy w utrzymaniu czystości, i nie za drogi zastanawiam się nad Pyramisem , macie któryś z tych zlewów [ATTACH=CONFIG]306753[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306754[/ATTACH] co o nich sądzicie ? Witam , pyramis jest niezły i chyba w dobrej cenie ,,, Ja często stosuję zlewy firmy Blanco bo mają fajny design i oczywiście wysokiej klasy materiał . Dziękuję za komentarz ;_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 01.03.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) cały czas podglądam i zachwycam się waszymi, szczególnie białymi kuchniami, moja jest w trakcie realizacji mam pytanie,... nie kupiłam jeszcze zlewozmywaka i zastanawiam się jaki wybrać wiem,że będzie jednokomorowy z ociekaczem, granitowy i prawdopodobnie czarny ale jakiej firmy ? zależy mi na tym, by się nie rysował i był łatwy w utrzymaniu czystości, i nie za drogi zastanawiam się nad Pyramisem , macie któryś z tych zlewów [ATTACH=CONFIG]306753[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]306754[/ATTACH] co o nich sądzicie ? wybieraj spośród BLANCO, FRANKE i SCHOCK PYRAMIS moim subiektywnym zdaniem jest słaby :/ Czy warto sobie zrobić szufladę pod zlewem z servo drivem ( otwierane kolanem) ? Ma ktoś , polecacie ? Jaki pochłaniacz teleskopowy jest najcichszy? ja mam kosz pod zlewem otwierany na pedał, bo właśnie słyszałam o irytującym otwieraniu kolanem takiego servo drive ja jestem bardzo zadowolona i polecam! dodałam zdjęcie z katalogu, oraz mojej kuchni, żeby zobaczyć jak wygląda owy "pedał" Edytowane 1 Marca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 01.03.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Moja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcudia 01.03.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za wszelkie udzielone porady i zdjęcia na temat servo drive http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Czy ktoś ma fajny ,cichy pochłaniacz ( podszafkowy 60 cm ) i może coś polecić ? Jakimi firmami/producentami warto się zainteresować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 01.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Hisia: Bardzo ładną masz kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 01.03.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za wszelkie udzielone porady i zdjęcia na temat servo drive http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Czy ktoś ma fajny ,cichy pochłaniacz ( podszafkowy 60 cm ) i może coś polecić ? Jakimi firmami/producentami warto się zainteresować ? Witam , polecan firmę Falmec , aktualnie gwarancje pięcioletnia . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoz86 02.03.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam, mam pytanie odnośnie blatu kuchennego, bardzo podoba mi się marmurowy, ale martwię się że się zniszczy, podobno trzeba bardzo uważać, czy ma ktoś taki blat ? jeśli tak proszę o opinię na temat użytkowania. P.S. Jeśli zaśmiecam wątek to proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Moja kuchnia piękna kuchnia... pytanko o zlew, jaka to firma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 02.03.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam , pyramis jest niezły i chyba w dobrej cenie ,,, Ja często stosuję zlewy firmy Blanco bo mają fajny design i oczywiście wysokiej klasy materiał . Dziękuję za komentarz ;_) dzięki za pomoc...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 02.03.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 piękna kuchnia... pytanko o zlew, jaka to firma ? zlew jest firmy Franke, bardzo łatwo go utrzymać w czystości więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.03.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Bettka ja bym zostawiła te dwa kolory jak teraz są, albo zamieniła na czarne, albo jeszcze można, jak gdzieś tutaj widziałam , czarne a jeden ten mild Na pewno bym zielonego albo niebieskiego nie wybrała. Hisia bardzo ładnie A swobodnie się tam poruszacie? Bo nasza kuchnia też będzie mała,2,40x3,80 i mój mąż się martwi czy się tam pomieścimy Nataly Design Czy wykonujecie też może na odległość projekty kuchni i szaf w 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 02.03.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Mycha:) spokojnie się we dwoje mieścimy. Pomiędzy ciągami szafek dolnych jest 140 cm i gdy każde robi coś przy swoim przeciwległym blacie raczej sobie w drogę niewchodzimy, a więc jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 02.03.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za wszelkie udzielone porady i zdjęcia na temat servo drive http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Czy ktoś ma fajny ,cichy pochłaniacz ( podszafkowy 60 cm ) i może coś polecić ? Jakimi firmami/producentami warto się zainteresować ? Mamy FALMEC. W sumie mogę polecić, choć cena nie mała W szafce z koszem mam servo i uwielbiam Też jak wiele innych tu osób kopię kolanem w zwykłe szuflady czy szafki z przyzwyczajenia Co do zlewu, ktoś pytał wyżej-mamy granitowy firmy TEKA. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 02.03.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 bardzo ładna kuchnia Hisia widok od salonu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Hisia wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashmin 03.03.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pierwsza klasa !!!! Widać dobry gust w połączeniu całości! Więcej zdjęć proszę albo maila podam jesli zechcesz pochwalić sie wykonczeniem w środku:)cudna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orzech 03.03.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam wszystkich. Niedługo wprowadzamy się do nowego mieszkania i zaczynamy od zrobienia kuchni. Przeczytałam kilkadziesiąt stron w tym temacie i pooglądałam Wasze kuchnie. Wszystkie piękne. My jesteśmy dopiero na etapie gładzi i podłogi. Dlatego proszę o radę czy do białych mebli połysk będzie pasował na podłodze gres szkliwiony kolor kremowy. Mój mąż uparł się na taki i go zakupił. Ja wolałam kolor podłogi jasno szary bo upatrzyłam sobie blaty szare ale nie mogliśmy znaleźć w takim kolorze. Jeszcze Pan "fachowiec" nie położył tego gresu na podłogę więc zastawiam się czy go nie oddać do sklepu. I napiszcie proszę czy podłogę w kuchni wykończyć cokolikiem z gresu (tak sugeruje fachowiec) czy listwą. Ten cokolik jakoś kojarzy mi się z korytarzem w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 03.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ekspertem nie jestem ale ja bym dała podłogę w kolorze blatu, bądź odwrotnie. Jeśli blat chcesz mieć szary to poszłabym w taką samą podłogę, to będzie fajnie grać. Nie jestem pewna czy białe szafki+szary blat+kremowa podłoga to jest to :/U nas wszędzie w domu w częściach dziennych są listwy, również w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orzech 03.03.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 oliwkawawa - dziękuję za odpowiedź. W tej sytuacji muszę zmienić blat lub oddać gres do sklepu. Ciężko będzie bo mój małżonek marudzi, że nosić tego gresu do auta (paczki ważą po 30 kg) i wozić 50 km do sklepu nie będzie.... A połączenie kremowa podłoga (gres) białe meble połysk, białe blaty i szary kolor ścian? Ale nie wiem jaki dopasuję zlew? Macie jeszcze jakieś pomysły. Jaki blat dopasować do białych mebli i kremowej podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts