lucecita 18.04.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Czy do białej lakierowanej ( w połysku) kuchni i szarego , betonopodobnego blatu będzie pasował zlew franke w kolorze onyx ? Czy ma ktoś zlew franke sid onyx ? Jak z utrzymaniem w czystości tak ciemnego zlewu ( kamień w wodzie) ? Chciałabym go bo wyszedł by korzystnie cenowo a szare z franke czy alumetalik z blanko są droższe.Niestety nikt ze znajomych nie ma takiego i nie wiem jak z utrzymaniem czystości ( tzn łatwo / trudno ) Czy pasuje, mogę powiedzieć za kilka dni, bo właśnie moja biała kuchnia się buduje. Też kupiłam ten zlew do blatu consuela kronopolu. Blat widziałam na żywo, a zlewozmywak kupiłam w internecie...też jestem ciekawa czy będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcudia 20.04.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 mam mythos onyx ale nie wyszedł dobrze cenowo F.5 dziękuję za link do zdjęć . Mythos też mi się podobał , ale jest droższy od siriusa ( inny materiał ) Lucecita pochwal się jak już będziesz go miała zamontowany . Jeszcze przeglądam zlewy w kolorze alumetalik i szarość kamienna , może taki lepiej będzie pasował I jeszcze jedno pytanie . Z jakiej płyty macie zrobione korpusy szafek ? Mam zamówione z białej płyty gładkiej ,ale w studiach meblowych widzę głównie z białej płyty typu " skórka pomarańczowa " Jakie macie i dlaczego takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.04.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Alcudia moze tutaj zadaj pytanie? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90734-MEBLE-KUCHENNE-w%C4%85tek-zbiorczy-jakie-fronty-gdzie-kupi%C4%87-jakie-rozwi%C4%85zania/page39&highlight=czego+korpusy ten watek powoli ucieka od tematu... kto sie pochwali swoja kuchnia? moja jeszcze nie skonczona, chociaz fotki pokazywalam tutaj jakis czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 20.04.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 F.5 dziękuję za link do zdjęć . Mythos też mi się podobał , ale jest droższy od siriusa ( inny materiał ) Lucecita pochwal się jak już będziesz go miała zamontowany . Jeszcze przeglądam zlewy w kolorze alumetalik i szarość kamienna , może taki lepiej będzie pasował I jeszcze jedno pytanie . Z jakiej płyty macie zrobione korpusy szafek ? Mam zamówione z białej płyty gładkiej ,ale w studiach meblowych widzę głównie z białej płyty typu " skórka pomarańczowa " Jakie macie i dlaczego takie ? mythos to najwiekszy zlew jednokomory ktory mozna wsadzic do szafki 60 cm dodatkowo ma ociekacz stalowy i szklaną deskę do krojenia w porownaniu do blanco to jest w mega promocji a korpusami szafek bym sie nie przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cziczu 20.04.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) szukam takiej pleksy na szafkę do kuchni:http://www.pawmeble.pl/meble-kuchenne/meble-kuchenne-bielsko-7b.jpg http://www.pawmeble.pl/meble-kuchenne/meble-kuchenne-bielsko-8a.jpg bardzo, bardzo mi zależy, plis jeśli ktoś wie gdzie to kupię będę dozgonnie wdzięczna, bardzo bardzo proszę jeśli ktoś wie gdzie takie kupie Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez cziczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucecita 21.04.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 szukam takiej pleksy na szafkę do kuchni:http://www.pawmeble.pl/meble-kuchenne/meble-kuchenne-bielsko-7b.jpg http://www.pawmeble.pl/meble-kuchenne/meble-kuchenne-bielsko-8a.jpg bardzo, bardzo mi zależy, plis jeśli ktoś wie gdzie to kupię będę dozgonnie wdzięczna, bardzo bardzo proszę jeśli ktoś wie gdzie takie kupie Mi to raczej na szkło wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucecita 21.04.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 F.5 dziękuję za link do zdjęć . Mythos też mi się podobał , ale jest droższy od siriusa ( inny materiał ) Lucecita pochwal się jak już będziesz go miała zamontowany . Jeszcze przeglądam zlewy w kolorze alumetalik i szarość kamienna , może taki lepiej będzie pasował I jeszcze jedno pytanie . Z jakiej płyty macie zrobione korpusy szafek ? Mam zamówione z białej płyty gładkiej ,ale w studiach meblowych widzę głównie z białej płyty typu " skórka pomarańczowa " Jakie macie i dlaczego takie ? Ja mam z białej gładkiej płyty. A zlew wygląda tak i pasuje do blatu niestety zdjęcie robione przez męża.. ja jeszcze kuchni na żywo nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cziczu 22.04.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Mi to raczej na szkło wygląda. nie to na pewno pleksa, szkła czarnego nie da się wygiąć a to jest półokrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.04.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Proszę podpowiedzcie czym/ jak zmyć tłustawe plamki na białych gładkich meblach bez połysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Proszę podpowiedzcie czym/ jak zmyć tłustawe plamki na białych gładkich meblach bez połysku ? jak tlustawe, to nie probowalas plynem do naczyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.04.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 jak tlustawe, to nie probowalas plynem do naczyn? Tak próbowałam ,nawet poschodziło...ale nie do końca Nie jest ich dużo,ale są takie kropeczki :.A jeszcze umieszczone są na szafce nad kuchenką,więc to pewnie jakieś odpryski z gotowania/patelni. Szlag mnie trafia,bo jak przyświeci słońce to tylko to widzę.Kuchnia ma zaledwie rok,ale już żałuję ,że nie zrobiłam z połyskiem i do tego uchwytów. Kuchnia taka sama jak lucecity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucecita 22.04.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 nie to na pewno pleksa, szkła czarnego nie da się wygiąć a to jest półokrągłe Jak to nie da sie wygiąć? Szkło barwione w masie bez problemu można giąć. Zawsze można wygiąć szkło i polakierować na dowolny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Proszę podpowiedzcie czym/ jak zmyć tłustawe plamki na białych gładkich meblach bez połysku ? a takimi płynami w sprayu do tłuszczu próbowałaś + ściereczka z mikrofibry i będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 26.04.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 szukam takiej pleksy na szafkę do kuchni:http://www.pawmeble.pl/meble-kuchenne/meble-kuchenne-bielsko-7b.jpg http://www.pawmeble.pl/meble-kuchenne/meble-kuchenne-bielsko-8a.jpg bardzo, bardzo mi zależy, plis jeśli ktoś wie gdzie to kupię będę dozgonnie wdzięczna, bardzo bardzo proszę jeśli ktoś wie gdzie takie kupie rewelacyjnie to wygląda! tylko te paluchy potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcudia 26.04.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Zamawiam sprzęty do kuchni i potrzebuję porady. Do białej kuchni ładniej będzie pasował pochłaniacz( teleskopowy amica) biały czy inox ? Czy biały będzie żółknął ? Czy inox lepiej się myje? (Kuchenka będzie gazowa) Jeśli tu nie można rozważać takich tematów bo nie pasują do tematu wątku to napiszcie proszę tu : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?229004-kolor-sprz%C4%99t%C3%B3w-agd-do-bia%C5%82ej-kuchni&p=6847654#post6847654 Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez alcudia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cziczu 27.04.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 rewelacyjnie to wygląda! tylko te paluchy potem... już przeżyję te paluch, byle tylko znaleść taką giętą plexę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucecita 27.04.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 W sklepie tego nie znajdziesz, a firm, które zajmują się obróbką tworzyw jest sporohttp://panoramafirm.pl/gi%C4%99cie_plexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.04.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Moim zdaniem to jest gięte szkło a nie plexi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucecita 27.04.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Moim zdaniem to jest gięte szkło a nie plexi. Też tak wcześniej pisałam, ale cziczu jest przekonana, ze to plexi nie to na pewno pleksa, szkła czarnego nie da się wygiąć a to jest półokrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 30.04.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 malinowa8 sliczna kuchnia ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts