Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale dlaczego czerwone? Nijak się ma do wnętrza.

Faktycznie sporo czarnych elementów w salonie i warto do czerni nawiązać, chociaż niekoniecznie w formie jednolicie czarnego panelu, ale grafiką czarno-białą.

Może to być czarno-białe zdjęcie drzew (wówczas nawiązywałoby także do drewna)

http://fototapetyna.pl/wp-content/uploads/2016/01/390876-a-w1.jpg

Albo ocieplić pomarańczem, nawiązującym do koloru drewna.

Np. fototapeta ze zdjęciem plastra miodu:

fototapety-plaster-miodu.jpg.jpg

Edytowane przez Elfir

W marcu zrobiłam kuchnię.. Umówiłam się ze sprzedającym, że zatrzymuje 1 tys zł aż zrobi poprawki do mebli. Resztę zapłaciłam. Część poprawek została zrobiona jednak miałam zastrzeżenia o czym poinformowałam od razu w mailu.

Wykonawca nie poprawił, ja nie zapłaciłam 1 tys zł. Machnęłam na to ręką. Teraz okazało się, że blaty są połączone źle, jest szczelina, resztki jedzenia (konkretnie chyba krew z rolad jak je robiłam- było nakapane lekko w szafce) przedostały przez nieszczelne łączenie blatów do półki w której zaczęło śmierdzieć. Przypuszczam, że śmierdzi jedzenie znajdujące się pomiędzy łączeniem blatów (krew z rolad mięsnych)

Napisałam do wykonawcy a on napisał, że poprawi jak zapłacę 1 tys zł.

Meble były dość drogie. Jak mam postąpić?

Nie mam pewności, ze jak zapłacę 1 tys to zostanie naprawione.

A w półce śmierdzi.

Ładna. Pewnie MDF lakier. Tylko jednego Ci nie przekazali. Tam gdzie jest miejsce na zmywarke na scianie nie powinno być zadnych przyłączy bo nie dosuniesz zmywarki i bedzie wystawała przy załozeniu ze blat ma =<60cm.

Troche pozno odpisuje.. fronty sa drewniane.

I masz racje przylacza byly przesuwane ale wyszlo to dopiero przy montazu bo wczesniej nie mierzylem dokladnie szafek.

Troche pozno odpisuje.. fronty sa drewniane.

I masz racje przylacza byly przesuwane ale wyszlo to dopiero przy montazu bo wczesniej nie mierzylem dokladnie szafek.

Busters, mógłbyś napisać czym lakierowane lub zabezpieczane były twoje fronty, moje drewniane po jakimś czasie zaczęły się rozsychać, i teraz się waham czy robić ponownie drewniane, czy raczej mdf. Jeśli mógłbys podać również cenę swoich mebli (może być na priv) to byłabym bardzo wdzięczna!

• 6 months później...
My jesteśmy na etapie wyboru mebli kuchennych. W oko wpadła nam oferta firmy :spam: i zastanawiamy się nad wyborem jednego z modeli. Marzy nam się duża, jasna i nowoczesna kuchnia. Nie chcę jednak białych mebli z połyskiem bo uważam, ze są strasznie oklepane. Edytowane przez Greengaz

• 5 months później...