IZA30 17.10.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 I jeszcze jedno pytanie co myślicie o tej kolorowej lampie,czy pasowała by to tej właśnie mojej kuchni:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.10.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 IZA nie podpowiem z doborem koloru, bo sama mam z tym duze problemy, wybiore chyba bialy lacobel Mam inne pytanie, jak sie prezentuje biala matowa kuchnia, moja wlasnie za chwilke zacznie sie robic, jestem na 90% zdecydowana na mat, ale nie widzialam na zywo nowoczesnej matowej kuchni, wszystko w polysku... Jesli mozna jakas fotke? Nie mam zdjęcia akurat całej kuchni ale podsyłam Ci linka do kuchni forumowej czuszki moja jest właściwie identyczna,ona ma właśnie szary lacobel ,u mnie blat bardziej szary. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163912-Kasjopea-czuszki-i-rodziny/page17 post nr 331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 17.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziekuje za zdjeciaNapiszesz jak sie uzytkuje mat, jak sie prezentuje, i dlaczego wybralas mat a nie polysk?No wiesz, ogarnia mnie glupawka juz od tych wyborow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.10.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziekuje za zdjecia Napiszesz jak sie uzytkuje mat, jak sie prezentuje, i dlaczego wybralas mat a nie polysk? No wiesz, ogarnia mnie glupawka juz od tych wyborow... Matowa tylko i wyłącznie ze względu na niższe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 17.10.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Eee u mnie na calej kuchni tylko 1200zl roznicy!!!A chcialas polysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.10.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Eee u mnie na calej kuchni tylko 1200zl roznicy!!! A chcialas polysk? U mnie 4 tysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Iza dla mnie szary:yes: fuksja świetna ale moze sie znudzić, kuchnia super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 17.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Izo, nie bój się - jeśli naprawdę lubisz fuksję, bierz To kuchnia dla Ciebie Pomyśl zresztą, że przecież ten lacobel absolutnie nie musi być na całe życie i za kilka lat może być wymieniony na limonkę czy czerń, cokolwiek wtedy będzie Ci się podobać Nawet nie będzie się to wiązać ze zbyt dużym bałaganem Bierz kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 17.10.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Iza a ja bym dała czarny kuchnie w macie i półmacie są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.10.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No to mi doradziłyście Wstawię dwa zdjęcia tej mojej kuchni jeszcze bez mebli, możne coś rozświetli sytuację Eveee czarny piękny zapewne,ale taka odważna nie jestem:D Kuchnia od strony północnej,ciemnawa odrobinę :/ Oczywiście w szarościach:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 jesli wybierzesz kolorowy lacobel to musisz uwazac zeby nie dodac zbyt wielu dodatkow w tym kolorze - dla rownowagi jeden akcent i wystarczy (zapewne kazdy zna i pamieta apartament grazyny wolszczak) wowaczas odradzalabym kolorowa lampe...chyba ze twoje mieszkanie ma byc odjechane to czemu nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 17.10.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jak dla mnie to intensywne aluminium. Fuksję jak Ci się zachce możesz wprowadzić zawsze w drobnych dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jak dla mnie to intensywne aluminium. Fuksję jak Ci się zachce możesz wprowadzić zawsze w drobnych dodatkach. I taki był mój pierwotny zamiar,kolor w dodatkach. Ale jak zobaczyłam tą fuksję na tych próbnikach to mnie zbiło to trochę z tropu:/ Zaczęłam kombinować,bo kolorek jest prześliczny.Ale jednak chyba powrócę tej mojej pierwotnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 17.10.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 IZA byle nie czarny! Nie wierzę że jest łatwy w utrzymaniu czystości. U mnie w domu wszystko co czarne ciągle brudne albo zakurzone. A ściana w kuchni to miejsce gdzie pryska tłuszcz itp i pewnie byłoby jak z frontami na połysk łatwe w utrzymaniu czystości ale trzeba je ciągle szorować Ja bym wybrała coś niejednolitego ze względów praktycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 IZA< a musisz to szkło już TERAZ wybierac? Pomieszkaj, pomyśl i wtedy decyduj. To jest tak bezbolesna operacja, że można w każdej chwili zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 IZA byle nie czarny! Nie wierzę że jest łatwy w utrzymaniu czystości. U mnie w domu wszystko co czarne ciągle brudne albo zakurzone. A ściana w kuchni to miejsce gdzie pryska tłuszcz itp i pewnie byłoby jak z frontami na połysk łatwe w utrzymaniu czystości ale trzeba je ciągle szorować Ja bym wybrała coś niejednolitego ze względów praktycznych Nie czarnego nie biorę pod uwagę IZA< a musisz to szkło już TERAZ wybierac? Pomieszkaj, pomyśl i wtedy decyduj. To jest tak bezbolesna operacja, że można w każdej chwili zamontować Nie muszę już wybierać,ale chciałam się Was doradzić co myślicie o tych kolorach.Choć tak naprawdę to chcę mieć tą decyzje z głowy,bo jak zacznę kombinować to przedobrzę,a czym dłużej się nad czymś zastanawiam tym bardziej poźniej nie wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwbudowie 17.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ciekawa dyskusja Ja postawiłem na prostą kuchnię. Jej kształt to litera U (jako aneks pokoju) więc dużego pola do popisu nie miałem z ustawieniem. Zrezygnowałem z płytek czy lacobela na ścianie na rzecz farby tablicowej - można ją zmywać, więc właściwości ma te same, a jest dużo tańsza i dla mnie ciekawsza. Generalnie dużo w niej pracy własnej - półki sam zrobiłem z deski kupionej w Castoramie za 8 zł A ściana tablicowa przyciąga znajomych, którzy zawsze przed wyjściem coś na niej "nabazgrzą" Poniżej zdjęcia: http://www.imindesign.pl/farba_tablicowa/ [ATTACH=CONFIG]215753[/ATTACH] Ciekaw jestem Waszych opinii. imindesign, jestem nowy na forum i przechodzę sobie systematycznie przez tematy i w każdym wątku stary (ew. stara ;]) zadziwiasz mnie. Ludzie tutaj robią kuchnie z projektów, CAD'ów innych cudów, a ty po prostu sobie robisz jak chcesz. Przyrównam cię do takiego wolnego Mustanga, który sam decyduje, w którą stronę dziś pójdzie, nieograniczony płotem (tu: płot jest symbolem ówczesnych trendów, mody, dyktatorów itp.-przyp.redakcji:) ) i nie mający nad sobą Pana, krzyczącego "prrrr" (tu: Pan jest symbolem wszystkich 'doradców' - przyp. redakcji ) za każdym razem gdy chce zrobić coś niezgodnego z 'nauką' wpajaną od dzieciństwa. Schodząc trochę z obłoków poetyckich - jesteś totalny freak! . Będę Cię śledził, bo zasługujesz. P.S. robisz jakieś specjalne usługi dla osób trzecich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marceli_szpak 17.10.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Czy dostaliscie obiecane nagrody od redakcji za najladniejsze kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 17.10.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Czy dostaliscie obiecane nagrody od redakcji za najladniejsze kuchnie? Chyba nikt nic nie dostał - ani za łazienki, ani za kuchnie - nawet w komentarzach do jednego z tych konkursów jest prośba o wypowiedzenie się Redakcji w tej kwestii, ale zlali na s po całości. Najpierw sami zorganizowali konkursy, o które nikt nie prosił, a potem nie wywiązują się z obiecanek ,,,powiem tak...BARDZO SŁŁŁŁABBBOOOOOOOO!!!! I nawet nie czekam na te nagrody, bo nie spodziewam się, aby powaliły nas na kolana - ale zachowanie KARYGODNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieha22 17.10.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 proszę poradźcie,który kolor lacobelu wybrać,bo nie mogę się zdecydować na kolor (kuchnia matowa biała,z gatunku nowoczesnych z blatem szarym ,widać go na zdjęciach)nastawiłam się na ten jasno szary (się zwie intensywne aluminium),ale baardzo podoba mi się ta fuksja...może dodam jeszcze,że kuchnia jest jaśniutko szara,biały stolik ,na podłodze ciemno szary gres,agd czarne.jestem zauroczona kuchnią cameo i jego kuchnią,a najbardziej tą fuksją (ost.zdjęcie). kusi mnie ta fuksja, wydaje mi się,że byłby to piękny akcent kolorystyczny,ale... Boję się http://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif ta piersza szybe mam naklejona na szafie wyglada tak; a grafitowa mam nad blatem wyglada tak: to jest ta sama firma co u ciebie bo probniki mialam z tej firmy wiec mozesz podgladnac jak wyglada w calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts