aps161 2g 06.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dół kuchni dąb grafit Górne szafki lakierowane na biało, między blatem a szafkami szkło białe. Jaki dać blat?? Bardzo podoba mi się consuela, ale nie wiem czy do takiego forniru pasuje czy za dużo nie będzie się działo. Taki czarny, ale chyba będzie już za ciemno bo kuchnia mała i salon mały. Ewentualnie krypton. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.11.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 moze biały skoro juz wybor padl na dab szary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspira 06.11.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 świetna kuchnia! to właśnie te szarości wydają mi się w niej najlepsze, więc stawiam na szare blaty - biały dość agresywny. no i mistrz drugiego planu - grzejnik wygląda zjawiskowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 06.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Mam pytanie do fachowców lub osób które posiadają kuchnie z uchytami w formie frontu ściętego pod kątem 45 stopni. Ile trzeba zostawić miejsca na palce żeby było wygodnie korzystać? 20 mm wystarczy. Tylko po co je ścinać pod kątem? Są inne rozwiązania, mniej "inwazyjne" i lepiej wyglądające Witam Wszystkich ! Czy ktoś jest użytkownikiem kuchni Warszawa lub Helsinki Drewpolu Osiny. Proszę się pochwalić i wyrazić opinie na temat tych frontów? [ATTACH=CONFIG]222583[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]222584[/ATTACH] Drewpol polecam. Z doświadczenia. Fronty są dobrej jakości, dużo wzorów. Tylko drogie... Dół kuchni dąb grafit [ATTACH=CONFIG]222738[/ATTACH] Górne szafki lakierowane na biało, między blatem a szafkami szkło białe. [ATTACH=CONFIG]222739[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]222740[/ATTACH] Jaki dać blat?? Bardzo podoba mi się consuela, ale nie wiem czy do takiego forniru pasuje czy za dużo nie będzie się działo. Taki czarny, ale chyba będzie już za ciemno bo kuchnia mała i salon mały. Ewentualnie krypton. Macie jakieś pomysły? [ATTACH=CONFIG]222741[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]222742[/ATTACH] Okap chyba nie ten? Bo brzydki.... Edytowane 7 Listopada 2013 przez joliska Edytuj poprzedni post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aps161 2g 07.11.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Okap będzie podszafkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 07.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Okap będzie podszafkowy Zrob wpuszczany zamiast slima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam, dzięki śledzeniu tego wątku mogłam stwierdzić co mi się podoba a co mniej a przede wszystkim co chciałabym mieć w naszej kuchni. Więc choć grono tu dość krytyczne decyduje się na pokazanie naszej kuchni. Może i ona pomoże innym zweryfikować swoje preferencje. Ja ją bardzo a to bardzo lubię i nie zmieniłabym na inną, a mój mąż w końcu ma miejsce. Dodam że kuchnia ma ok 9 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 08.11.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam, dzięki śledzeniu tego wątku mogłam stwierdzić co mi się podoba a co mniej a przede wszystkim co chciałabym mieć w naszej kuchni. Więc choć grono tu dość krytyczne decyduje się na pokazanie naszej kuchni. Może i ona pomoże innym zweryfikować swoje preferencje. [ATTACH=CONFIG]223251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223254[/ATTACH] Ja ją bardzo a to bardzo lubię i nie zmieniłabym na inną, a mój mąż w końcu ma miejsce. Dodam że kuchnia ma ok 9 m2. czy w narożniku za piekarnikiem jest szafka czy maskowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Justyna P kuchnia piękna, a te brzozy są po prostu boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.11.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Justyna P wiesz co dziwie sie tobie ze lubisz ta kuchnie....Ja bym ja kochała!!!! :jawdrop:Kuchnia wyglada super chyba większość dnia bym z niej nie wychodziła.Nawet gotowanie bym polubiła dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 09.11.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dziękuje dziewczyny, kilka miesięcy się wahałam czy podzielić się swoją kuchnią, ale uznałam że tak często korzystałam z Waszej pomocy, że jednak powinnam i nie ukrywam, że przede wszystkim oglądanie kuchni na forum skierowały mnie ku naszej wizji. Kasiu TS za piekarnikiem mamy szafkę podnoszoną do góry, trzymamy w niej ekspres do kawy oraz filtr do wody. nie lubię mieć rzeczy "na górze"Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Justyna bardzo fajna kuchnia - podoba mi się Wszystko dopracowane w każdym detalu - gratuluję ps. i nie dziwię się Twoim obawom - czasami strach tu zaglądać a co dopiero wystawiać się na "strzał":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 09.11.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Justyna P kuchnia rewelacja. Brzozy są cudne! Jednak jedna rzecz mi zgrzyta. Ta zabudowa nad czarnymi szafkami. Poza tym idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.11.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Justyna P kuchnia rewelacja. Brzozy są cudne! Jednak jedna rzecz mi zgrzyta. Ta zabudowa nad czarnymi szafkami. Poza tym idealnie bo moze to zabudowa dla rur od reku ja tez uwazam ze kuchnia piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 09.11.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Jeszcze raz dziękuje. Faktycznie przez cały proces inwestycji czyli w sumie ok. 3 lata od zakupu działki odwiedzałam ten wątek regularnie i inne inspiracje żeby wybrać coś dla Nas. Pewnie nie tylko ja błądziłam szukając kolorystyki dla siebie i stylu - bo nie ukrywam, że podoba mi się bardzo dużo. Co do zabudowy to dokładnie wylot rekuperatora - była konieczna, dla złagodzenia efektu po drugiej stronie jest dokładnie tak samo żeby przynajmniej było symetrycznie, ale nie ma tam światełek itp żeby dodatkowo nie przyciągało uwagi. Starałam się do totalnego minimum ograniczyć tego typu uskoki na suficie (czyli tam gdzie już koniecznie musiałam coś obudować - typu rekuperacja, czy ciągi hydrauliczne). Edytowane 9 Listopada 2013 przez Justyna P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.11.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Po tak pięknej kuchni aż prosi sie żeby obejrzeć resztę wnętrz.Pochwal sie moze innymi wnętrzami bo coś czuje ze jest co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aps161 2g 09.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Piękna kuchnia, a te brzozy ehh cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.11.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Justyna P pięknie Ci wyszła ta kuchnia Fototapeta dodała charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 09.11.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Uwielbiam brzozy - są namalowane aorografem. Muszę przyznać, że ani na moment nie żałowałam że zdecydowaliśmy się na nie, uwielbiam na nie patrzeć - pomimo zamkniętej kuchni widzimy je z kilku miejsc w salonie. Kocham je, w salonie mamy jeszcze krople wody na liściach - też namalowane na ścianie. Co do reszty pomieszczeń zamieszczę wkrótce w odpowiednich wątkach. Ale aparat mi siadł. Więc w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Przepraszam że nie na temat ale w międzyczasie ktoś mnie pytał o drzwi żaluzyjne , lamelkowe lakierowane ... Po wielu próbach stworzyliśmy takie drzwi , są one obsadzone na specjalnym pogrubianym ramiaku który ma 4 cm i dzięki temu można było zastosować fają dużą lamelkę , poniżej zdjęcie z dzisiejszej realizacji Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts