KasiaTS 10.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Przepraszam że nie na temat ale w międzyczasie ktoś mnie pytał o drzwi żaluzyjne , lamelkowe lakierowane ... Po wielu próbach stworzyliśmy takie drzwi , są one obsadzone na specjalnym pogrubianym ramiaku który ma 4 cm i dzięki temu można było zastosować fają dużą lamelkę , poniżej zdjęcie z dzisiejszej realizacji Miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]223374[/ATTACH] a kto się szybko schował do szafy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 10.11.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 a kto się szybko schował do szafy?? No jak to kto? W szafie zazwyczaj chowa się kochanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.11.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 a kto się szybko schował do szafy?? tez to wczoraj zauwazylam pomyslalam sobie..hmm ciekawa skrytka.. nie tylko dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.11.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 O rany!! Piękne te drzwi , idealne do mojej garderoby w sypialni cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 10.11.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 a kto się szybko schował do szafy?? HA , to monter który ustawiał drzwi bo w tym miejscu było przejście do garderoby A i Kochanek też się zmieści Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 [ATTACH=CONFIG]223251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223254[/ATTACH] Bardzo fajna , podobna do mojej tylko układ odwrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.11.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Justyna P ładna kuchnia, ładna wstaw jeszcze fotkę z dziennym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.11.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Przepraszam że nie na temat ale w międzyczasie ktoś mnie pytał o drzwi żaluzyjne , lamelkowe lakierowane ... Po wielu próbach stworzyliśmy takie drzwi , są one obsadzone na specjalnym pogrubianym ramiaku który ma 4 cm i dzięki temu można było zastosować fają dużą lamelkę , poniżej zdjęcie z dzisiejszej realizacji Miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]223372[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]223373[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]223374[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]223375[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]223376[/ATTACH] Panie Piotrze czy mogę zapożyczyć sobie jedno zdj. dla inspiracji ? Drzwi idealne do mojej garderoby . Mógłby mi Pan wysłać koszt wykonania takich drzwi na priv? Wymiary podam na priva? PS . Te same zdjęcia znalazłam na stronie Leroy&Merlin z ich logo!Czy tam można je kupić?? Edytowane 12 Listopada 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.11.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Panie Piotrze czy mogę zapożyczyć sobie jedno zdj. dla inspiracji ? Drzwi idealne do mojej garderoby . Mógłby mi Pan wysłać koszt wykonania takich drzwi na priv? Wymiary podam na priva? PS . Te same zdjęcia znalazłam na stronie Leroy&Merlin z ich logo!Czy tam można je kupić?? Witam , proszę sobie wziąć zdjęcie dla inspiracji , nie ma problemu Te drzwi są w innej jakości i w innej grubości niż te z np castoramy . W leroy ich tez nie ma ale moje realizacje są na ich stronie Proszę przesłać do mnie na maila zapytanie to postaram się je Pani wycenić . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 12.11.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Panie Piotrze -ja również do tych drzwi - czy one są z drewna i malowane - jak je zobaczyłam to zachciało mi się takiego parawnu - jest mi potrzebny do sypialni. Wydaje mi się że konstrukcyjnie można by wykorzystać pomysł tylko zastanawia mnie kogo mam poprosić o jego zrobienie. Czy stolarza, czy kogoś od właśnie kuchni itp. Tylko te firmy co ja znam to raczej takiego czegoś nie wykonają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.11.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Justyna czy planujesz jakieś dodatki kolorowe w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Justyna P piękna kuchnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 12.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dziękuje Reni, IZA30 - pewnie tak - ja generalnie lubię zmieniać dodatki. - póki co teraz tak wygląda kuchnia i jest mi z tym dobrze, wkrótce święta więc pewnie one wyprą obecny wystrój.Np do górnej łazienki mam dwa komplety dodatków, na dół również - więc pewnie w kuchni też się coś zmieni choć nie wiem czy nie zasięgne tu języka co można wstawić do kuchni kolorowego żeby grało z salonem oczywiście i w jakim kierunku pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Panie Piotrze -ja również do tych drzwi - czy one są z drewna i malowane - jak je zobaczyłam to zachciało mi się takiego parawnu - jest mi potrzebny do sypialni. Wydaje mi się że konstrukcyjnie można by wykorzystać pomysł tylko zastanawia mnie kogo mam poprosić o jego zrobienie. Czy stolarza, czy kogoś od właśnie kuchni itp. Tylko te firmy co ja znam to raczej takiego czegoś nie wykonają. Witam , one są z drewna i są malowane , myśle że nie powinno być problemu żeby coś takiedo zrobić w formie parawanu , trzeba tylko pomyśleć o o odpowiednim zawiasie , pewnie jakiś taśmowym który umożliwi składanie i rozkładanie parawanu Trzeba być elastycznym , proszę zapytać jakiejś firmy bo to nie jest nic skomplikowanego Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.11.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam , proszę sobie wziąć zdjęcie dla inspiracji , nie ma problemu Te drzwi są w innej jakości i w innej grubości niż te z np castoramy . W leroy ich tez nie ma ale moje realizacje są na ich stronie Proszę przesłać do mnie na maila zapytanie to postaram się je Pani wycenić . Miłego , Piotr Dziękuję , w takim razie przeslę wieczorkiem wymiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.11.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dziękuję , w takim razie przeslę wieczorkiem wymiar:) Oki , nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medzik22 12.11.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 12.11.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Oki , nie ma problemu Witam krótkie pytanie. - Czy robi sie fronty z forniru ale olejowane? - czy jest to ptaktyczne czy lepiej lakier mat - konkretnie zastanawiam sie nad fornirem orzech amerykanski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 12.11.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam krótkie pytanie. - Czy robi sie fronty z forniru ale olejowane? - czy jest to ptaktyczne czy lepiej lakier mat - konkretnie zastanawiam sie nad fornirem orzech amerykanski Witam! Moim skromnym zdaniem lepiej lakier w macie niz olej. Lakier dłużej posłuży, a olejowane za jakiś czas, zwłaszcza tam gdzie woda, będą miały zacieki. Zresztą orzech amerykański praktycznie nie ma porów więc przy dobrym szlifowaniu powinno byc tak jak orzech satynowy, więc gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidoxradom 12.11.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nataly... Jedno pytanie... Czym kleisz fornir na nacinanym mdf-ie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts