Venus_m 30.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Wru pytasz o rozwiązanie typu tip-on? z tego co mi wiadomo (mam u siebie) dedykowany jest do otwierania drzwiczek otwieranych na bok, ja mam również w klapach otwieranych do góry. Tip-onu nie można użyć do zmywarki, bo nie ma on siły "wypchnięcia" chyba, że coś się zmieniło. Nasza kuchnia ma 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 01.12.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 pewnie i by się chlapało na kanapę, bo do niej niedaleko ja mam zlew wypośrodkowany względem okna, bo i tak wszystkie brudne czynności wykonuję w zlewozmywaku, a potem na jego ociekaczu, a uwielbiam podczas przygotowywania posiłków patrzeć na piękny świat za oknem. nie znam się na technikach montowania, na prawidłowościach - mój zlew ma 100cm i usadowiony jest na jednej szafce i nie było potrzeby wycinania boków z sąsiadujących szafek ale jak mam zlew na środku kuchni, to czuję się jak Pani mojego królestwa kuchennego dlatego zwróciłam uwagę na zamontowanie tego zlewu, bo ja bym się czuła wciśnięta w kąt podobnie jak źle bym się czuła przy zlewozmywaku narożnym:bash: taka moja fobia i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wru 01.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Wru pytasz o rozwiązanie typu tip-on? z tego co mi wiadomo (mam u siebie) dedykowany jest do otwierania drzwiczek otwieranych na bok, ja mam również w klapach otwieranych do góry. Tip-onu nie można użyć do zmywarki, bo nie ma on siły "wypchnięcia" chyba, że coś się zmieniło. Nasza kuchnia ma 2 lata. Tak, tak o to mi właśnie chodzi. Chociaż widziałam również szuflady otwierane na "puknięcie" w każdym razie właśnie chciałabym wiedzieć jak otwierane są sprzęty typu zmywarka czy lodówka jeśli fronty są bez uchwytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Wru ja mam widoczny panel w zmywarce po prostu. Frezy to chyba dobre rozwiązanie, u mnie było już na nie za późno. Snoszi ma to rozwiązane dokładnie tak jak ja chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieha22 02.12.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Kuchnia w dzień, przynajmniej na tyle na ile się dało. To jest jedynie aneks i jest on oddalony od okna. Nie jest to kuchnia z IKEI. Nie jest też skończona za okapem brakuje wąskiej półeczki/maskownicy, która będzie sięgać położonej na ścianie z boku płytki. Jeden uchwyt jest pionowo, jest to uchwyt do lodówki. Ja po prostu nie wyobrażam szafek otwieranych w bok uchwytami poziomymi, a tym bardziej długimi. W ogóle też nie razi mnie to, a nawet chyba bardziej mi się tak podoba. Piekarnika w tej kuchni nie ma, sprzęt w słupku do mikrofalówka. http://img854.imageshack.us/img854/8726/u8es.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img855.imageshack.us/img855/319/irze.jpg Uploaded with ImageShack.us Według mnie sciany sie zlewaja z kuchnią,przemalowała bym je na biało lub cos jasnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.12.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 hej a o to moja kuchnia kuchnia robiona na zamowienie lampa kupiona w OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 03.12.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Według mnie sciany sie zlewaja z kuchnią,przemalowała bym je na biało lub cos jasnego. Ja myślałam o tym, żeby ściany pomalować całkiem na czarno, wtedy wszystko by się tak mocno zlało, że by goście nie trafili do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 03.12.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nie lepiej było dać mikrofale w słupku z piekarnikiem i obok lodówkę,ściany przemalowałabym na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.12.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 agulenkaosw kuchnia niby ok, ale faktycznie ta lodówa na wejsciu psuje troche efekt kolor scian zdecydowanie do poprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.12.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 hej a o to moja kuchnia kuchnia robiona na zamowienie lampa kupiona w OBI Czesc a co to za frony jesli mogę zapytać? czy fo fornir a jesli tak to jaki.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.12.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Czesc a co to za frony jesli mogę zapytać? czy fo fornir a jesli tak to jaki.??? A dopytam co to za blat na wyspie jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.12.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 fronty mam amerykanski orzech matowy tam gdzi mikro oraz piekarnik bialy polysk jezeli chodzi o to to sama wybralam wlasnie zeby byla taka komoda bo wszyscy maja je w slupku a mi sie to wogole nie podoba:) ale to wiadomo rzecz glustu .... BLaty kuchni niepamieam jak to sie nazywa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.12.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 agulenkaosw ogólnie kuchnia naprawdę fajna. Super okno w części jadalnianej i cudny biały stół. Szare krzesła też niczego sobie Zmieniłabym kolor ścian bo teraz jest, jak dla mnie, tego za dużo - białe fronty, orzech, szary blat, podłoga dwukolorowa i ten fiolet. Robi się przez to niepotrzebny miszmasz. Troszkę męczą mnie też rolety. Tu zawieszone w oknie, tu nad. Lodówka na wejściu mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.12.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 BLaty kuchni niepamieam jak to sie nazywa ..... Podoba mi sie Twoje podejscie......mam juz za duzo szajsu w swojej głowie odnosnie nazw. ALE jesli sobie przypomnisz to daj znac bo nie sadze ze to kamien , konglomerat tez chyba nie jedno jest pewne ze orzech amerykanski jest piękny i tez taki bedzie u mnie i tez w macie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.12.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Agulenka - białe ściany i będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Agulenka - białe ściany i będzie pięknie:) zadne białe jestem fanem fioletu i kocham ten kolor. Biały jest... oklepany. A ten fiołek:cool: tu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.12.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 . Biały jest... oklepany. ponadczasowy ale nie oklepany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ponadczasowy ale nie oklepany powiedzmy ponadczasowy ale oklepany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Powiedzmy fajny ale tutaj niepasujący;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.12.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 oklepane to ew moga byc szare sciany a ten fiolek zdecydowanie nie pasuje...juz lepsza by byla nawet slaba 'kawa z mlekiem' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts