żona m 03.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 iiiiii w kuchni też ten sprany fiolet? W promocji dawali wiaderkami ?Zupełnie nie rozumiem krzeseł przy samej płycie:eek: ani to praktyczna ani bezpieczne. Oczyma wyobraźni widzę dziecko pijące sok i gorący garnek z gotującą się zupą= poparzenia 2 stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.12.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 annNS2 powiedz szczerze, ile osób w Twoim otoczeniu ma szare ściany? Wśród moich znajomych w dwóch miastach gdzie mieszkałam 1 osoba ma szary. Zaś fiolet i morele u większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 03.12.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 hej a o to moja kuchnia kuchnia robiona na zamowienie lampa kupiona w OBI na Twoją kuchnię bardzo przyjemnie się patrzy, ładnie Ci wyszła mimo paru niedociągnięć lodówka na wejściu trochę się odcina, ale mnie nawet pasuje tylko faktycznie wyspa z krzesłami... trochę za dużo szczęścia na raz, bo płyta niebezpiecznie blisko się znajduje szafki wiszące nad wyspą mało praktyczne chyba, bo ciężko się będzie do nich dostać a piekarnik z mikrofalą też tworzą jakieś dziwne schody, tym bardziej, że tam z innej parafii fronty białe ale mimo wszystko mnie się bardzo podoba będzie Ci się tam przyjemnie gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No przepraszam Cie agulenkaosw ale mnie sie nic nie podoba w Twojej kuchni...pomieszanie z poplątaniem.Nawet roleta jedna wyżej powiszona druga niżej.Wyspa jeszcze jako tako reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 annNS2 powiedz szczerze, ile osób w Twoim otoczeniu ma szare ściany? Wśród moich znajomych w dwóch miastach gdzie mieszkałam 1 osoba ma szary. Zaś fiolet i morele u większości. a "koło mnie" w większości u młodych szare i beże/kawy a u starszych- odcienie żółtego. Żółty chyba był w PRLu łatwo dostępny, bo było go dużo. Liliowych na żywo nie widziałam jeszcze, oprócz mojego gabinetu, ale to się nie liczy, on wyszedł przypadkiem Kiedyś była opinia, że odcienie niebieskiego szybko blakną i chyba jest dość utrwalona w społeczeństwie. Przypuszczam, że dotyczyło to farb kredowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wsród moich znajomych króluje biel szarość i kawa z mlekiem .:)Z fioletem jeszcze sie nie spotkałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.12.2013 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ja to tłumaczę sobie tak ze jak ktos szuka i wybiera takie ekstremalne kolory to widocznie ma dosc spokojne zycie zeby nie powiedziec nudne....bez urazy. Działam w fotografii od 20 lat do czynienia mam z kolorami przy białym odpoczywam to tez swego rodzaju skrzywienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.12.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 annNS2 powiedz szczerze, ile osób w Twoim otoczeniu ma szare ściany? Wśród moich znajomych w dwóch miastach gdzie mieszkałam 1 osoba ma szary. Zaś fiolet i morele u większości. na forum na pewno jest to oklepany kolor u moich znajomych panuja albo szarości albo brązy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 04.12.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 na forum na pewno jest to oklepany kolor u moich znajomych panuja albo szarości albo brązy A to nie jest tak, że ludzie wybierają te oklepane szarości i brązy, beże bądź biel bo to takie dość spokojne kolory, dobra baza pod resztę? Do takiego szarego czy białego większość rzeczy pasuje kolorystycznie. Nie każdy lubi czy chce odważne kolory w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ja to tłumaczę sobie tak ze jak ktos szuka i wybiera takie ekstremalne kolory to widocznie ma dosc spokojne zycie zeby nie powiedziec nudne....bez urazy. Działam w fotografii od 20 lat do czynienia mam z kolorami przy białym odpoczywam to tez swego rodzaju skrzywienie. ja też...znaczy nie działam w foto, ale przy białym odpoczywam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 04.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ja znam tylko jedną parę co ma szare ściany Reszta biel albo jakieś kolory, w każdym pomieszczeniu inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.12.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 A to nie jest tak, że ludzie wybierają te oklepane szarości i brązy, beże bądź biel bo to takie dość spokojne kolory, dobra baza pod resztę? Do takiego szarego czy białego większość rzeczy pasuje kolorystycznie. Nie każdy lubi czy chce odważne kolory w mieszkaniu ale ja nie mowie ze to zle! u mnie tez wiekszosc szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.12.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 f.5 - to racja orzech amerykanski w macie bardzo fajnie na zyw wyglada polecam:) aniuula - jezeli chodzi o krzesla to praktycznie przy wyspie zadko kiedy sa one tam bo sa w garderobie schowane ...... jezeli chodzi na wyspa o szafki mi to ie przeszkadza nie ma zbytnio problemu by cos wyciagnac:) dla mnie njest ok fajna kobieta - no nietety nie wszystkim sie moze podobac jak da mnie jestem zadowolona ze z coreczka mamy taka kuchnie jezeli chodzi o rolety to akurat w tym czasi jedna mi sie zepsula i wisi jak ktos nawet zauwazy krzywo gdyz caly stelaz poszedl i zbytnio nie ruszalam jej by ''roletki byly rowne '' az taka nie jestem by zwracac na to glowe... jezeli chodzi o to tam gdzie jest piekarnik i mikrofalka to chyba one sa takie zrobione kolorem pasuja doszafek wiszacych ....wiec nie widze tu probemu o ktorym nie ktorzy pisza ze nie pasuje skoro szafki tez sa z tego samego materialu zrobion:P Najważniejsze, że Tobie się podoba i jesteś zadowolona. Mam prośbę, mogłabyś najpierw przeczytać to co napisałaś a potem wysyłać? Raczej nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem, ale połowa Twojego postu jest dla mnie nieczytelna i niezrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Mam prośbę, mogłabyś najpierw przeczytać to co napisałaś a potem wysyłać? Raczej nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem, ale połowa Twojego postu jest dla mnie nieczytelna i niezrozumiała Przesadzaaasz napij sie wieczorkiem wina grzanego to wszystko sie w poscie stanie jasne i klarowne tylko kwestia interpretacji zaistaniałej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.12.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 mnie najbardziej podoba się'' nie którzy'', no ale to kwestia interpretacji. , lub ''by zwracać na to głowę''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dla mnie to nie kwestia interpretacji, ale szacunku dla czytających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ja sie poddałam po pierwszym zdaniu.No nie sorki tam nie ma zdań tam jest słowotok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie będę się chwalić bo niezbyt jest czym, ale tak wygląda moja kuchnia : Do zrobienia jeszcze szkło na ścianę, żaluzja okienna, parapet. Wszelkie uwagi krytyczne i nie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sylwia, ja się czuję jak u siebie! Pięknie u ciebie, prosto, bez wodotrysków, kolory spokojne, stonowane, można odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Agata - dziękuję Ci Muszę Ci powiedzieć, że zdjęcia Twojej łazienki utwierdziły mnie w przekonaniu, że to co chcę zrobić ze swoją będzie ok. A pewna nie byłam do końca, nawet jak już gres kupiłam Wierzę, że kogoś taka monotonia kolorów może męczyć, ale mnie tak jak i Tobie dobrze się w takich kolorach odpoczywa Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts