oliwkawawa 05.12.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Piękna kuchnia. Bardzo mi się podoba To jest kolejny dowód na to, że mimo że kuchnie białe są ostatnio bardzo na topie, to mimo wszystko nie są oklepane. Jaki masz kolor na ścianie z oknem? To jest ten sam kolor co na ściance od strony salonu? I co masz na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.12.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie będę się chwalić bo niezbyt jest czym, ale tak wygląda moja kuchnia : Do zrobienia jeszcze szkło na ścianę, żaluzja okienna, parapet. Wszelkie uwagi krytyczne i nie mile widziane Brak mi FIOLETOWEJ sciany http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 05.12.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Może troszkę szkoda że nie udało Wam się zlicować parapetu z blatem, ale to taki szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 05.12.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A przy okazji zadam pytanie o sąsiedztwo sprzętów, bo widzę, że lodówka jest obok piekarnika. Czy zmywarka może znajdować się obok lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 05.12.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sylwia cudowna kuchnia czuję, że cały Wasz dom będzie piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 05.12.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sylwia w jakim kolorze planujesz lacobel ?Czy wprowadzisz jakichś akcent kolorystyczny? Poza tym,kuchnia na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 05.12.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A przy okazji zadam pytanie o sąsiedztwo sprzętów, bo widzę, że lodówka jest obok piekarnika. Czy zmywarka może znajdować się obok lodówki? A dlaczego miałaby nie? Agata - dziękuję Ci Muszę Ci powiedzieć, że zdjęcia Twojej łazienki utwierdziły mnie w przekonaniu, że to co chcę zrobić ze swoją będzie ok. A pewna nie byłam do końca, nawet jak już gres kupiłam Wierzę, że kogoś taka monotonia kolorów może męczyć, ale mnie tak jak i Tobie dobrze się w takich kolorach odpoczywa Bardzo mi miło Rozumiem, że łazienki tez pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sylwia piękna kuchnia. Mój typ, super. I pojawia się kilka pytań: 1/ z czego jest blat, czy to laminat?? 2/ czy górne szafki otwierane są w systemie Aventios HF, poziome?? 3/ szary kolor na scianie to jaka farba i kolor?? 4/ co masz na podłodze i jaki to kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Naprawdę bardzo mi miło, że Wam się podoba IZA30 - wcześniej myślałam o białym szkle. Teraz jak patrzę na tę swoją kuchnią to podoba mi się w zasadzie tak jak jest, ale obawiam się, że takiego samego szarego nie dobiorę Zatem chyba zostanę przy białym. Princesa - dziękuję. Tak jak zauważyła agatah wodotrysków u mnie nie znajdziesz. Ja po prostu chciałam aby mój dom był stonowany i spokojny. Ja sama taka niespokojna dusza jestem, więc gdzieś muszę się wyciszyć oliwko - oj, żebyś Ty wiedziała ile ja się zastanawiałam nad tym blatem i parapetem Ostatecznie zdecydowałam się jednak na takie rozwiązanie. Co do lodówki i piekarnika - producent dopuszcza. Nie wiem jak ze zmywarką niestety. Kolor na ścianach wszędzie ten sam. Na podłodze deska dębowa Fertig. f.5. - no jak ja mogłam zapomnieć o fioletowej ścianie? To niewybaczalne!!! kori - dziękuję 1. blat dębowy olejowany (taki sam będzie parapet), 2. tak, górne szafki to Aventos, 3. szary kolor to Flugger nr 5496, baza Flutex 7S, 4. deska warstwowa Fertig - dąb classic. Lakier Bona Naturale 2k. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN dopisek dla kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Rozumiem, że łazienki tez pokażesz Agatko - pokażę na pewno, jak tylko uda mi się ogarnąć trochę to burdello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.12.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 dzieki Sylwia, a dlaczego baza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.12.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sylwia dobierzesz szary pod warunkiem, że to nie będzie lacobel, a szkło optiwhite lakierowane kolorem wybranym spośród palety RAL. Tam jest taka mnogość odcieni, że na pewno znajdziesz coś pod kolor ściany. Zwłaszcza do farb Fluggera. PS. Nie wprowadzaj "akcentów kolorystycznych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 kori - to farba z mieszalnika, baza biała może być różna: mat, satyna itd. Aniu - dzięki, nie wiedziałam o tym. Czy to droga impreza? Akcentów kolorystycznych się boję. Już sama myśl o tym turkusie na komodzie do salonu nie daje mi spać: czy ja aby na pewno dobrze robię pakując się w ten kolor Stolarz mnie trochę uspokoił mówiąc, że zawsze można front danej szuflady zeszlifować i pomalować na inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.12.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Niestety nie powiem Ci jaki koszt, bo zamawialiśmy hurtem lustra, obudowę kominka, balustradę i szkło do kuchni. Musiałabyś sobie zmierzyć jak dużą szybę potrzebujesz i przedzwonić do szklarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.12.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Z innej beczki podaj proszę wielkośc okna pliz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 05.12.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A samo szkło Opti White nie dobrze by wyglądało? Jak kiedyś kolor ściany by się zmienił to szkło nadal by było pod kolor ścian, chyba, że samo szkło nie ładnie bedzie oddawać kolor ściany, nie wiem, nie widziałam takiego rozwiązania na żywo. Może ktoś kto wie się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Możecie się śmiać, ale ja dopiero teraz się dowiedziałam o tym szkle opti white :)Poczytałam - fajna rzecz. Zapytam szklarza, czy on tę szybę z takiego cuda zrobi f.5. - okno 180x120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.12.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sylwia_LBN kuchnia robi wrażenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 05.12.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A skoro o szkle mowa, bo ja jeszcze aż tak bardzo nie zgłębiałam tematu. Jakie są w ogóle różnice między szkłem hartowanym, lacobelem a optiwhite? I jak cenowo to wypada?Czy ściana pod takie szkło musi być równa co do mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.12.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 fajna kobieto - dziękuję oliwko - ja tak dokładnie to nie wiem, ale dziś się dowiedziałam, że cyt.:" Optiwhite™ jest całkowicie przezroczystym szkłem float o obniżonej zawartości żelaza. Szkło jest praktycznie bezbarwne, a zielonkawe zabarwienie charakterystyczne dla zwykłego szkła, zauważalne szczególnie przy grubszych taflach, zostało całkowicie wyeliminowane. " Hartowane to chyba nie w kolorze, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts