agatah 09.12.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Faktycznie, tak jak duś pisze, nie ma blendy, więc raczej tylko coś na ramę okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Jejku - dziewczyny, a ja mam ciemne okno i białą zamówiłam! Zmieniać??? Jeszcze mogę...Kolor moich okien to porażka - jakoś bez sensu go wybraliśmy - przyznaję się bez bicia. Pomyślałam o żaluzjach białych żeby to okno jakoś rozjaśniły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 absolutnie zgadzam się w kwestii gniazdek! masz ich zdecydowanie za mało (w mojej kuchni jest 6 i uważam, że to minimum, a gabarytowo - ilość blatu podobna). przede wszystkim brakuje mi gniazdka w okolicach kuchenki - żeby zblendować krem z dyni najpierw będziesz musiała odłączyć np. ekspres do kawy lub toster a następnie ciągniesz kabel do tego sprzętu przez całą kuchnie (maczając go przy okazji w zlewie...)[/font] Dus dalas mi do myślenia z tym gniazdkiem do blendowania, musze zobaczyc jaki dłogi kabel ma moj blender bo nei mam w okolicach kucheni żadnego . Mnie żaluzję o wymiarach 180x120 wyceniono na 470zł. Ania - a czemu 2,5cm? te 2,5cm zdecydowanie lżej wygladają na oknie, sa też tańsze poza tym u Izy chyba obie czesci sa otwierane? dlatego polecam takie jakie mam u siebie czekam zatem na moją wycenę na 2,5 centymetra , zobaczymy czy zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Jejku - dziewczyny, a ja mam ciemne okno i białą zamówiłam! Zmieniać??? Jeszcze mogę... Kolor moich okien to porażka - jakoś bez sensu go wybraliśmy - przyznaję się bez bicia. Pomyślałam o żaluzjach białych żeby to okno jakoś rozjaśniły... Sylwia wstrzymaj może A na skrzydła zamówiłaś czy jedną na cały otwór? edit. przecież ty masz fix. Czyli na ramie będzie czy na otwór? Edytowane 9 Grudnia 2013 przez agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Czyli na ramie będzie czy na otwór? Agatko - pomyślałam, że lepiej będzie na cały otwór. Zamontowana jakby w suficie tej wnęki. Czy ja zrozumiale piszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Agatko - pomyślałam, że lepiej będzie na cały otwór. Zamontowana jakby w suficie tej wnęki. Czy ja zrozumiale piszę? tak zrozumiale, ja mam otwierane ale nie bedę tego robić i własnie tak chciałam ...czy bedzie to dobrze wygladało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Tak. W środku wnęki, ale nie na ramie. Dobrze rozumiem? W takiej sytuacji ja bym wzięła w kolorze ramy. O taką zamowiłaś? http://www.rolety.zalmal.com.pl/img/800/zaluzje-z-drewna-na-sciane.jpg A jeśli miałaby być zamontowana poza otworem... Czyli musi być kilka centymetrów szersza niż zamówiłaś. I dłuższa. Zamontowana ponad otwoerem okiennym na takiej wysokości żeby podciągnięta do góry nie wchodziła w światło okna. O tak mniej więcej http://kuprolete.com/zdjecia/40244,c6e0bf3df26567e814f2e90b4e109adbd3g0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 tak zrozumiale, ja mam otwierane ale nie bedę tego robić i własnie tak chciałam ...czy bedzie to dobrze wygladało ?? Ja bym sobie nie odbierała możliwości otweirania. Bo a nuż zapragniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Agata - tak jak na pierwszym zdjęciu tylko głębiej w tej wnęce zamontowaną bym chciała. U mnie wnęka ma 26cm głębokości. Znaczy, że biała tam nie będzie pasować? Ciemnej nie chcę Ale jak to jest, że ciemna żaluzja na białym oknie pasuje, a biała na ciemnym nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ja bym sobie nie odbierała możliwości otweirania. Bo a nuż zapragniesz? prawda, nidy nie wiadomo czy nie zapragnę krzyczeć do listonosza przez okno w kuchni czyli wersja 2 z tych co pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.12.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ja mam montowane na okno więc tylko w kolorze okien wchodzi w grę ale ja starałam się jednak trochę jakoś do tych okien nieszczęsnych nawiązać w domu więc ok . Jeśli roleta tak jak u mnie na oknie lub w ramie okna jak na zdjęciu nr 1 t dla mnie tylko w kolorze okna . Tka na scianie to ja cię mogę jeśli kolor okien do niczego w domu nie pasuje innego to można by go zasłonić białymi ale jak żaluzje podciągniesz do góry to trochę dziwnie będzie wyglądac moim zdaniem . Sylwia aż muszę luknąć co ty masz za okna że takie okropne niby ;-]. No w każdym razie to moje zdanie ale może ja mam jakieś takie widzimisię że inaczej mi nie pasuje ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.12.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Agata - tak jak na pierwszym zdjęciu tylko głębiej w tej wnęce zamontowaną bym chciała. U mnie wnęka ma 26cm głębokości. Znaczy, że biała tam nie będzie pasować? Ciemnej nie chcę Ale jak to jest, że ciemna żaluzja na białym oknie pasuje, a biała na ciemnym nie? Ja bym ciemnej na białym oknie też nie zrobiła A masz gdzieś nawiązanie do tego koloru okien w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Chyba nie Ja nie dojrzałam. Sylwia, u ciebie ciemna to tak trochę ni przypiął, ni przyłatał. Ale z kolei biała do okna... ja ją widzę jedynie montowaną w ten drugi sposób. Ciemnej tez bym nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nie ma nigdzie nawiązania do nich, bo u mnie ten kolor to wypadek przy pracy. Długa historia, ale tak w skrócie: zdecydowaliśmy się na okna Jezierskiego i mieliśmy już podpisaną umowę, facet miał przyjechać na pomiar jak tylko otwory będą do obmierzenia. W międzyczasie wyszła ta cała historia z Jezierskim. Nie wiem czy słyszałyście, ale krótko mówiąc firma stanęła na granicy bankructwa, brali zaliczki, okien nie robili. Przestraszyliśmy się i zmieniliśmy zamówienie na Hekaplast i podczas tej zmiany pokićkaliśmy coś z kolorami. Okna w produkcji, była za późno na zmianę. I tak zostałam z ciemnymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia, nie ma co płakac nad rozlanym... Jak podobają ci się białe to bierz białe, tylko nie we wnęce montowane Jak będą na ścianie, to one będą brały pierwsze skrzypce, mało kto zwróci uwagę na okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 To ja chyba zostanę bez niczego, bo na ścianie to jakoś mi się nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.12.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwia Twoje ciemne okna bez podziałów są cudowne, jak ramy obrazów i niczym bym ich nie zakrywała Dla mnie same w sobie są dekoracją. Żaluzja za prawie 500 zł to dla mnie cenowo masakra. Jeszcze potem wycierać je z kurzu , ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 piu, dziękuję Ci ale każdy kto drogą idzie ma nas przy zapalonym świetle jak na widelcu Dopisane po krótkim namyśle: chociaż przecież zasłon też po oknach nie ciągam, czyli zawsze na tym widelcu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 piu, dziękuję Ci ale każdy kto drogą idzie ma nas przy zapalonym świetle jak na widelcu Dopisane po krótkim namyśle: chociaż przecież zasłon też po oknach nie ciągam, czyli zawsze na tym widelcu jestem u mnie bedzie tak samo wszystko widać , a żaluza wydaje mi sie najlepszym rozwiązaniem w kuchni- bo co innego ?? . A może jakiś inny kolor- szare ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A ja to powieszę jakąś super firankę i to dopiero będzie szok! Na przykład: http://img1.sprzedajemy.pl/540x405_firanka-do-kuchni-firana-dzieci-6564221.jpg Źródło: http://www.sprzedajemy.pl I rozwiązuje wszystkie problemy: I okno zasłonięte i akcent kolorystyczny jest! I ten tulipan też sobie pierdyknę! A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts