Elfir 12.12.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Kuchnia robiona dla naszej Klientki również z Muratora Wiem, że powinnam pochwalić meble, ale rzucił mi się w oko plafon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 12.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Chodzi mi tylko o to ze osobiście zrobiłem uchylne a wiesz ze mamy podobne rozmiary. i co zapłaciłem za uchył i klamkę i nigdy go nie uchylę. w tej chwili optowałbym za stałym szkleniem tak jak u Ciebie. tylko z myciem zimą problem bo trzeba wychodzic Rozumiem, chodziło Ci o to, że w W OGÓLE się da, ale ja pisałam tylko o swoim oknie i chodziło mi o "normalne" otwieranie:) A jak umyjesz uchylne bez wychodzenia na dwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.12.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Witam , to tak już dodatkowo prezentuję kolejną kuchnię wykonaną z forniru i lakieru w połysku . Dwie różne strony i dwa różne wykończenia ale w jednej kuchni Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nataly i inwestorze, ta ostatnia kuchnia w dwóch różnych wykończeniach jest boska!! dla mnie Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nataly i inwestorze, ta ostatnia kuchnia w dwóch różnych wykończeniach jest boska!! dla mnie Gratuluję. Prześlę to inwestorowi Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.12.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 wagonik jest genialny! pięknie wyszło (że też układy równoległe mają tak mało zwolenników), choć jako fanka czerni - oczami wyobraźni widzę lewą stronę w "bardziej zdecydowanym" kolorze . niech się dobrze korzysta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 12.12.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 nataly za szybko dałeś zdjęcia z tą drugą kuchnią, bo przyćmiła pierwszą zdecydowanie! genialna! dawno nie widziałam tu kuchni, która aż tak mnie zachwyciła i dla której gotowa bym była zmienić układ swego domu dla uzyskania takiego cudnego wagonu kolorystyka frontów, układ mebli, piękne okno... wszystko wyszło PRZE CU DO WNIE !!! zazdroszczę przyszłym użytkownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.12.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nataly rowniez dolaczam sie do grona podziwiajacych dwukolorowej kuchni-wyszlo rewelacyjnie i zaskakujaco.Przekaz inwestorom brawa za inwencje i jesli moge miec prosbe zapytaj o gres polozony w kuchni (marka,rozmiar i dokladna nazwa ) Bede bardzo wdzieczna za przysluge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 12.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nataly, również dołączam się do zachwytów; wyszło rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Witam , to tak już dodatkowo prezentuję kolejną kuchnię wykonaną z forniru i lakieru w połysku . Dwie różne strony i dwa różne wykończenia ale w jednej kuchni Miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]229783[/ATTACH] super moge tylko powzdychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.12.2013 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nataly, ta wagonikowata kuchnia jest super! I kolory i układ, podoba mi się wszystko, z przyjemnością stałabym się użytkownikiem tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.12.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 witam , to tak już dodatkowo prezentuję kolejną kuchnię wykonaną z forniru i lakieru w połysku . Dwie różne strony i dwa różne wykończenia ale w jednej kuchni miłego , piotr [attach=config]229783[/attach] [attach=config]229784[/attach] [attach=config]229785[/attach] [attach=config]229786[/attach] [attach=config]229787[/attach] absolutnie idealna:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.12.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kuchnia-wagon przepiękna, ergonomii można się na niej uczyć Ta pierwsza pokazana, Piotrze, meble bardzo na tak (stolik nie, bo nóg takich nie lubię), ale otoczenie... A może to wina lampy błyskowej i ten pas pomiędzy meblami nie jest różowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 nataly zdecydowanie druga!! w tej pierwszej ciut za duzo sie dzieje i ten stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 13.12.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 aha to znaczy do tej zabudowy jest 273cm??? kurcze bo jak tak to mam węższą kuchnie to ciasno moze byc z podobnym ukladem szafek:bash: IwaKrzys - ściana z oknem ma szerokość 273cm. Co do okna - nie otwiera się. Gdyby miało się otwierać to przy tej wielkości musiałoby być dzielone a tego nie chciałam. Mam wentylację mechaniczną, więc nie mam potrzeby otwierania tego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 13.12.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nataly, wspaniała kuchnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Kuchnia-wagon przepiękna, ergonomii można się na niej uczyć Jakoś mnie rozbijanie blatów zlewu i kuchenki nie kojarzy z egronomią. Zawsze oczami duszy widze dziecko wbiegające matce pod nogi, gdy ta przenosi wielki gar wrzątku do odcedzenia makaronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.12.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Albo mokre warzywa ze zlewu na blat obok kuchenki żeby tam kroić... kuchnia piękna, kolory cudowne, ale to nie jest dla mnie ergonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 pewnie perfekcyjna pani domu położyłaby je na tacy i tak przeniosła pomiędzy blatami. Można kombinować na wiele sposobów Ale wygodne są te najprostsze. Widziałam wiele kuchni w których piękno przekładano nad ergonomię. Jak ktoś mało korzysta, to czemu nie? Tylko piękna nie nazywajmy ergonomią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 13.12.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Można, ale ja nie mam czasu na układanie na tacy, a później ścieranie podłogi do jednak nakapało Blat i tak umyć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts