Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chodzi mi tylko o to ze osobiście zrobiłem uchylne a wiesz ze mamy podobne rozmiary.

i co zapłaciłem za uchył i klamkę i nigdy go nie uchylę.

w tej chwili optowałbym za stałym szkleniem tak jak u Ciebie.

tylko z myciem zimą problem bo trzeba wychodzic

Rozumiem, chodziło Ci o to, że w W OGÓLE się da, ale ja pisałam tylko o swoim oknie i chodziło mi o "normalne" otwieranie:)

A jak umyjesz uchylne bez wychodzenia na dwór? :lol2:

nataly za szybko dałeś zdjęcia z tą drugą kuchnią, bo przyćmiła pierwszą zdecydowanie! :D

genialna!

dawno nie widziałam tu kuchni, która aż tak mnie zachwyciła i dla której gotowa bym była zmienić układ swego domu dla uzyskania takiego cudnego wagonu :jawdrop:

kolorystyka frontów, układ mebli, piękne okno... wszystko wyszło PRZE CU DO WNIE !!! :lol2:

zazdroszczę przyszłym użytkownikom

witam , to tak już dodatkowo prezentuję kolejną kuchnię wykonaną z forniru i lakieru w połysku . Dwie różne strony i dwa różne wykończenia ale w jednej kuchni ;-) miłego , piotr

[attach=config]229783[/attach]

[attach=config]229784[/attach]

[attach=config]229785[/attach]

[attach=config]229786[/attach]

[attach=config]229787[/attach]

absolutnie idealna:d

Kuchnia-wagon przepiękna, ergonomii można się na niej uczyć :D

Ta pierwsza pokazana, Piotrze, meble bardzo na tak (stolik nie, bo nóg takich nie lubię), ale otoczenie... A może to wina lampy błyskowej i ten pas pomiędzy meblami nie jest różowy?

aha to znaczy do tej zabudowy jest 273cm???

kurcze bo jak tak to mam węższą kuchnie to ciasno moze byc z podobnym ukladem szafek:bash:

IwaKrzys - ściana z oknem ma szerokość 273cm. Co do okna - nie otwiera się. Gdyby miało się otwierać to przy tej wielkości musiałoby być dzielone a tego nie chciałam. Mam wentylację mechaniczną, więc nie mam potrzeby otwierania tego okna :)

Kuchnia-wagon przepiękna, ergonomii można się na niej uczyć :D

Jakoś mnie rozbijanie blatów zlewu i kuchenki nie kojarzy z egronomią. Zawsze oczami duszy widze dziecko wbiegające matce pod nogi, gdy ta przenosi wielki gar wrzątku do odcedzenia makaronu. :)

pewnie perfekcyjna pani domu położyłaby je na tacy i tak przeniosła pomiędzy blatami. Można kombinować na wiele sposobów :)

Ale wygodne są te najprostsze.

Widziałam wiele kuchni w których piękno przekładano nad ergonomię. Jak ktoś mało korzysta, to czemu nie? Tylko piękna nie nazywajmy ergonomią.