Venus_m 07.01.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Venus, baaardzo ładna, choc nie w moim typie...dla mnie za dużo drewna - znaczy dla mnie za bardzo rzuca się w oczy, niepokoi i błyszczy jeszcze???- półeczki wokół pochłaniacza - :no: za dużo pierdółek na widoku - wiem, że to taki styl, ale mi sie to nie podoba zupełnie..... mimo to ładnie sie wszystko komponuje i masz przeslicznie spasowane słoje na fornirze na szafkach - klasa no i przesławny ka;) marzenie niedoscigłe wielu gospodyń... to biały perłowy? pozdrawiam:bye: Amglad dzięki Jestem odrobinę zmieszana, bo nie wiem o co pytasz o KA? to perła espresso (ale mat nie występuje), o szafki? to akryl biały bez perły. Venus, pięknie po prostu!!!!!!!!!!!! Dziękuję bardzo Venus, a nie możesz zrobić zdjęcia prezentującego CAŁĄ kuchnię w jej okazałości? Twoje kadry są sławne, to fakt, no ale zmiłuj się i pokaż proszę tą piękną kuchnię w całości:D. Venuskowa perspektywa się Pani nie podoba? Zapraszam, sama zrobisz, ze mnie słaby fotograf VenusWprawdzie nie lubię żadnych kryształkowych żyrandoli itp, ale w tak pięknej kuchni wybaczam. No i sufit dla mnie super, marzy mi się coś podobnego w mojej kuchni (kiedyś tam) Trzymam kciuki za realizację, samych dobrych wyborów! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.01.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Venus,kurczę no, nie dasz rady zrobić zdjęcia pokazującego całość z półwyspem?Ścianka i drzwi do jadalni Ci wchodzą w kadr, tak? Dziękuję za zaproszenie:D - może kiedyś skorzystam, ale na razie nie Bój się, nie wpadnę jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Postaram się, ale pokażę już u mnie ok? żeby nie śmiecić. Wpadaj, mam czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_moni 07.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Venus, Śliczna jest Twoja kuchnia. Kolory dobrane ze smakiem, kuchnia jasna, niebanalna. Zapewne chciałaś wykorzystać miejsce na max i stąd szafki po obu stronach okna (tego na wprost) - ja osobiście bym, z nich zrezygnowała, i na pewno z półeczek przy okapie, zwłaszcza że stoją właściwie niewykorzystane. Nie myślałaś o zamkniętych szafkach w tym miejscu? Ja osobiście nie lubię mieć niczego na widoku ;P Poza tym super, kuchnia nowoczesna, sterylna (wygląda jak nie używana ). Dobrze zagospodarowana, wysoka zabudowa w ciągu sprawia wrażenie dużej kuchni ale popraw mnie jeśli się mylę: wymiary 3 x 2,5-3 z blatem z krzesłem ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ja_moni dzięki Ja bym nie zmieniła niczego w naszej kuchni, a trochę ją używam. Ze wszystkiego jestem zadowolona. Półki od początku miały być puste, nie wiem czy to jakaś religia że każda przestrzeń musi mieć ekspozycję? Chyba mało osób wymaga tego od parapetów. Mnie nie podoba się samotny okap, zastanawiam się jak wtedy poradzić sobie np z płytkami lub szkłem? Robić po sufit ? fajnie, tylko trochę drogo, dla mnie Robot kuchenny wymusił postawienie oliw i przypraw na półkach, tylko dlatego są zapełnione. Wymiary muszę sprawdzić w domu, nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.01.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ślicznie jest, choć parę rzeczy bym jednak schowała, tak jak poprzednicy - półeczki przy okapie (oliwy nie wolno trzymać na wierzchu), makarony z parapetu. No i ja bardzo nie lubię frontów błyszczących, ale to już takie moje widzimisię (lodówy udaję, że nie widzę ) Na pewno jest wygodnie i elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Piu a ja od zawsze trzymam oliwę na wierzchu, tylko w zacienionym miejscu. Wygodnie jest elegancko? dla nas tak. Dzięki za pozytywny komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.01.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Oliwie trzeba specjalnych warunków http://centrumoliwy.com/oliwa-z-oliwek-sklep-jak-przechowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tej z Lidla też? dostęp powietrza, temp rozumiem ale jak jest duża butelka, którą rozpocznę to jaka jest różnica czy osadza się "stara" na tej przelewanej czy na tej fabrycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 07.01.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Venus kuchnia zupełnie nie w moim stylu, ale bardzo mi się podoba. No może poza lodówką ale to kwestia gustu. Wygląda elegancko, czysto i świeżo. Mimo paru rzeczy na wierzchu jest ład i fajnie się komponuje całokształt. Piękna kolorystyka no cud miód i te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Princesa dzięki Ja teraz miałabym pewnie bardziej klasyczną Nasza niedługo skończy 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Oliwa z Lidla to bardzo dobra oliwa A różnica taka, że jak wlewasz kolejną butelkę do tej samej ozdobnej flaszki to są tam pozostałości poprzedniej. To jełczeje, miesza się ze świeżą... Cóż, oliwa nie jest dla mnie towarem na tyle luksusowym, żebym musiała ją eksponować. rób jak uważasz, ja swoją trzymam tak jak z oliwą postępować należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Agatah tak to rozumiem i nie chcę się spierać o nadrzędność BN na Wielkanocą czy na odwrót. Tylko w tej fabrycznej butelce też się osadza, no ale każdy robi jak uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 07.01.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Agatah tak to rozumiem i nie chcę się spierać o nadrzędność BN na Wielkanocą czy na odwrót. Tylko w tej fabrycznej butelce też się osadza, no ale każdy robi jak uważa. W fabrycznej butelce osadza się oliwa z tej samej butelki! Butelka się kończy kupujesz nową. Nie ma żadnych starych osadów. Jeśli jednak przelewasz oliwę z jednej butelki do drugiej to w drugiej zawsze zostanie trochę starej i tym sposobem po kilku dolewkach mogą być resztki oliwy z przed roku czy starszej. Trzeba przed każda dolewką dokładnie umyć butelkę zanim wleje się nowa porcję oliwy. A nie zawsze jest to łatwe do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Luz tak robię, nie przyszło mi do głowy że można sobie darować parzenie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 07.01.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Venus_m bardzo ładna kuchnia, zresztą kilka z Twoich wnętrz były dla mnie inspiracją Wszystkie dodatki fajnie tworzą całość. Czajnik chyba zmałpuję od Ciebie będzie dobrze komponował się z moim thermomixem a chlebak z jakiej jest firmy - poszukuję białego a twój też fajnie wyglądałby w mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Chanel dziękuję, to bardzo miłe Czajnik jest Boscha - zgapiony od forumek a chlebak Brabanti. Chlebak jest ogromny, chyba pora dzieci rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.01.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Venus_m kuchnia bardzo bardzo!!!! Jak czyściutko! Widze ze KA zakupiłas? Ślicznie sie wkomponował:pTez sobie zafundowałam ale dopiero został wysłany z NY wiec myśle ze za 3-4 tyg tez będę sie cieszyć nabytkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Fajna kobieto dzięki KA dostałam za dobre sprawowanie Ja jestem zachwycona, dziś sernik razem z wysprzątaniem kuchni na błysk i umyciem i wypolerowaniem robota zajęło mi 18 min polecam, nie musi to być ten, ale jednak robot planetarny bardzo ułatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 07.01.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Musze zrobić dziurę w korpusie szafki (nawet chyba dwóch, żeby przeciągnąć rury elastyczne i kurek do wody do zmywarki.Kombinował ktoś tak z szafkami (tracę wtedy gwarancję)?. AAAA to miało być w wątku z kuchniami z IKEI, mod przerzucisz to tam?.plis. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Oszolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.