agatah 07.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tak, u mnie montażyści Ikea wycinali na odpływ zmywarki i na przyłącze do płyty. Gwarancję mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 07.01.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A nie masz doprowadzonej wody obok zmywarki do zlewu? Jeśli tak, to na pewno da się zrobić jakieś "rozgałęzienie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 07.01.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No właśnie będzie rozgałęzienie, tylko w szafce która stoi 1,5-rej szafki obok zmywarki.Inaczej się nie da, muszę pruć bok szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 07.01.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam , to tak już dodatkowo prezentuję kolejną kuchnię wykonaną z forniru i lakieru w połysku . Dwie różne strony i dwa różne wykończenia ale w jednej kuchni Miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]229783[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]229784[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]229785[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]229786[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]229787[/ATTACH] Nataly mam pytanie odnośnie mikrofali- to już kolejna wasza kuchnia gdzie nie widać zabudowanej mikrofalówki. Czy inwestorzy z niej rezygnują czy po prostu sprytnie ją chowacie? Ja mam ogromny dylemat bo oczywiście nie wyobrażam sobie bytu bez tego sprzętu, ale moja kuchnia jest dość mała i nie ma możliwości wstawienia słupka z piekarnikiem i mikrofalą, pozostaje mi jedynie wbudowanie jej w szafkę górna co spędza mi sen z powiek, gdyż obawiam sie że będzie rzucałą się pierwsza w oczy przez co będzie psuła cały układ szafek. Proszę zdradzcie sekret jak wy sobie z tym radzicie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Hisia - inwestorzy mogą też wybierać piekarnik z mikrofalą (2w1) lub piekarnik indukcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 08.01.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Albo nie chcieć mikrofali. Np. my mieliśmy kilka lat w mieszkaniu i nie używaliśmy, teraz nie mamy wcale i nie zamierzamy mieć. Piekarnik mamy klasyczny. ile osób, tyle potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 08.01.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 WitamPoniewaz jestem na etapie obmyslania wyposazenia wnetrz do szafek kuchennych, mam pytanie jakie macie organizery w szufladach, szafkach, jak wyglada segregacja smieci, chodzi mi oczywiscie o sprawdzone marki i zdjecia tych szafekPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) optima - poszukaj tematu o wyposażeniu szafek kuchnnych - istnieje taki na 100% W tym temacie nie dyskutujemy o wyposażeniu czy mikrofalówkach, tylko o prezentowanych SKOŃCZONYCH kuchniach. Technika szafek (cargo, blum, tandembox): http://forum.muratordom.pl/showthread.php?97670-MEBLE-SZAFKI-kuchenne-okucia-i-wyposa%C5%BCenie-cargo-blum-magic-corner-Blum Co jest w kuchni przydatne:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?81997-praktyczna-kuchnia&highlight=kuchnia Organizery do szuflad:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?93902-organizery-do-szuflad/page3 Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.01.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nataly mam pytanie odnośnie mikrofali- to już kolejna wasza kuchnia gdzie nie widać zabudowanej mikrofalówki. Czy inwestorzy z niej rezygnują czy po prostu sprytnie ją chowacie? Ja mam ogromny dylemat bo oczywiście nie wyobrażam sobie bytu bez tego sprzętu, ale moja kuchnia jest dość mała i nie ma możliwości wstawienia słupka z piekarnikiem i mikrofalą, pozostaje mi jedynie wbudowanie jej w szafkę górna co spędza mi sen z powiek, gdyż obawiam sie że będzie rzucałą się pierwsza w oczy przez co będzie psuła cały układ szafek. Proszę zdradzcie sekret jak wy sobie z tym radzicie? pozdrawiam Witam serdecznie , inwestorzy sami dobierają sprzęt i Ci którzy używają na co dzień mikrofalę to decydują się na nią . Rzadko decydują się na mikrofalę wolnostojącą .. Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.01.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nataly chopie znasz li ten uchwythttp://images61.fotosik.pl/522/c1c21b34b0ea3c3dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 09.01.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Hisia,Ja mam wolnostojącą wstawioną na półkę do szafki. Chciałam mieć mikrofalówkę na wysokości blatu i nie podobała mi się mikrofalówka pasująca do piekarnika.Do tego kompletnie nie rozumiem dlaczego mikrofalówki do zabudowy mają taaakie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.01.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nataly chopie znasz li ten uchwyt http://images61.fotosik.pl/522/c1c21b34b0ea3c3dm.jpg Gdzieś go już chyba widziałem ale muszę się zorientować , może być w jednym rozstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sienki 10.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Nasza mała kuchnia : a już niebawem będzie kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 10.01.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Bardzo delikatna wpasowana kuchnia w pomieszczenie w bloku jak widzę.Mam tutaj pytanie. Zlewozmywak jest blisko lodówki, ja będę miał podobny układ tylko zamiast lodówki będzie słupek.Jak z ergonomią przy takim ustawieniu, czy woda mocno chlapie na bok lodówki, bądź też spływa po niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 10.01.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Oto nasza kuchnia. Jest dla nas bardzo wygodna w użytkowaniu, wszystko było dokładnie przemyślane Brakuje jeszcze tylko drewnianych żaluzji w oknie. [ATTACH=CONFIG]233184[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233185[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233186[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233187[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233188[/ATTACH] Ale można wiedzieć co to za kafle na podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sienki 10.01.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Oszolom, przedewszystkim zlew jest za maly.. wiekszosc laduje w zmywarce.. ale jak chce umyc garnek to jest problem i wtedy woda leje sie wszedzie.. pluczac szklanki talerze nie ma tego problemu. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Sienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 10.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Hisia, Ja mam wolnostojącą wstawioną na półkę do szafki. Chciałam mieć mikrofalówkę na wysokości blatu i nie podobała mi się mikrofalówka pasująca do piekarnika. Do tego kompletnie nie rozumiem dlaczego mikrofalówki do zabudowy mają taaakie ceny. dokładnie ! Wczoraj chodziłam po sklepach z agd i doznałam totalnego szoku! Czym sie ona tak rózni od normalnej? najtańsza jaką znalazłam to amica za 699 żł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 11.01.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 dokładnie ! Wczoraj chodziłam po sklepach z agd i doznałam totalnego szoku! Czym sie ona tak rózni od normalnej? najtańsza jaką znalazłam to amica za 699 żł ! Taka Amica za 700zł to też nie jest taka "typowa" mikrofalówka pod zabudowę, tylko pewnie zwykła mikrofala z ramką dopasowującą do zabudowy - wielu producentów tak robi żeby mieć "tani" egzemplarz do zabudowy:rolleyes: - w tym wypadku płacisz wyłącznie za ramkę Natomiast prawdziwa mikrofalówka pod zabudowę zaczyna się od ceny tak 1500zł i różni się przede wszystkim sposobem wentylacji, oraz budową w całości dopasowaną do zabudowy. Droższe egzemplarze nie posiadają ją również elementów obrotowych i są niewrażliwe na wkładanie do nich elementów metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lamaze 11.01.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ale można wiedzieć co to za kafle na podlodze? to Casalgrande Inox Lappato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 11.01.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts