Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam , to tak już dodatkowo prezentuję kolejną kuchnię wykonaną z forniru i lakieru w połysku . Dwie różne strony i dwa różne wykończenia ale w jednej kuchni ;-) Miłego , Piotr

[ATTACH=CONFIG]229783[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]229784[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]229785[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]229786[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]229787[/ATTACH]

Nataly mam pytanie odnośnie mikrofali- to już kolejna wasza kuchnia gdzie nie widać zabudowanej mikrofalówki. Czy inwestorzy z niej rezygnują czy po prostu sprytnie ją chowacie? Ja mam ogromny dylemat bo oczywiście nie wyobrażam sobie bytu bez tego sprzętu, ale moja kuchnia jest dość mała i nie ma możliwości wstawienia słupka z piekarnikiem i mikrofalą, pozostaje mi jedynie wbudowanie jej w szafkę górna co spędza mi sen z powiek, gdyż obawiam sie że będzie rzucałą się pierwsza w oczy przez co będzie psuła cały układ szafek. Proszę zdradzcie sekret jak wy sobie z tym radzicie? pozdrawiam

optima - poszukaj tematu o wyposażeniu szafek kuchnnych - istnieje taki na 100% W tym temacie nie dyskutujemy o wyposażeniu czy mikrofalówkach, tylko o prezentowanych SKOŃCZONYCH kuchniach.

Technika szafek (cargo, blum, tandembox): http://forum.muratordom.pl/showthread.php?97670-MEBLE-SZAFKI-kuchenne-okucia-i-wyposa%C5%BCenie-cargo-blum-magic-corner-Blum

Co jest w kuchni przydatne:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?81997-praktyczna-kuchnia&highlight=kuchnia

Organizery do szuflad:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?93902-organizery-do-szuflad/page3

Edytowane przez Elfir

Nataly mam pytanie odnośnie mikrofali- to już kolejna wasza kuchnia gdzie nie widać zabudowanej mikrofalówki. Czy inwestorzy z niej rezygnują czy po prostu sprytnie ją chowacie? Ja mam ogromny dylemat bo oczywiście nie wyobrażam sobie bytu bez tego sprzętu, ale moja kuchnia jest dość mała i nie ma możliwości wstawienia słupka z piekarnikiem i mikrofalą, pozostaje mi jedynie wbudowanie jej w szafkę górna co spędza mi sen z powiek, gdyż obawiam sie że będzie rzucałą się pierwsza w oczy przez co będzie psuła cały układ szafek. Proszę zdradzcie sekret jak wy sobie z tym radzicie? pozdrawiam

Witam serdecznie ,

inwestorzy sami dobierają sprzęt i Ci którzy używają na co dzień mikrofalę to decydują się na nią . Rzadko decydują się na mikrofalę wolnostojącą ..

Miłego , Piotr

Oto nasza kuchnia. Jest dla nas bardzo wygodna w użytkowaniu, wszystko było dokładnie przemyślane ;) Brakuje jeszcze tylko drewnianych żaluzji w oknie.

[ATTACH=CONFIG]233184[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233185[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233186[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233187[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233188[/ATTACH]

Ale można wiedzieć co to za kafle na podlodze?

Hisia,

Ja mam wolnostojącą wstawioną na półkę do szafki.

Chciałam mieć mikrofalówkę na wysokości blatu i nie podobała mi się mikrofalówka pasująca do piekarnika.

Do tego kompletnie nie rozumiem dlaczego mikrofalówki do zabudowy mają taaakie ceny.

dokładnie ! Wczoraj chodziłam po sklepach z agd i doznałam totalnego szoku! Czym sie ona tak rózni od normalnej?

najtańsza jaką znalazłam to amica za 699 żł !:confused:

dokładnie ! Wczoraj chodziłam po sklepach z agd i doznałam totalnego szoku! Czym sie ona tak rózni od normalnej?

najtańsza jaką znalazłam to amica za 699 żł !:confused:

Taka Amica za 700zł to też nie jest taka "typowa" mikrofalówka pod zabudowę, tylko pewnie zwykła mikrofala z ramką dopasowującą do zabudowy - wielu producentów tak robi żeby mieć "tani" egzemplarz do zabudowy:rolleyes: - w tym wypadku płacisz wyłącznie za ramkę;) Natomiast prawdziwa mikrofalówka pod zabudowę zaczyna się od ceny tak 1500zł i różni się przede wszystkim sposobem wentylacji, oraz budową w całości dopasowaną do zabudowy. Droższe egzemplarze nie posiadają ją również elementów obrotowych i są niewrażliwe na wkładanie do nich elementów metalowych.