Zeberr 18.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Czy zasłony od Gumisiowej dałoby się przerobić na wersję marszczoną, czy to za gruby materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.01.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Czy zasłony od Gumisiowej dałoby się przerobić na wersję marszczoną, czy to za gruby materiał? Zebber-pewnie na siłe się da Przyznam ,że osobiście ja równeież preferuje lekko marszczone ale materiał to aksamit i chyba nie wyszłoby za fajnie,ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 18.01.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Dzięki, Gumisiu. Za drogie te zasłony, żebym najpierw kupiła, a potem próbowała, zwłaszcza że potrzebuję trzy komplety. Kolor jest zabójczy i strasznie mnie kusi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.01.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Dzięki, Gumisiu. Za drogie te zasłony, żebym najpierw kupiła, a potem próbowała, zwłaszcza że potrzebuję trzy komplety. Kolor jest zabójczy i strasznie mnie kusi ) Nie ma sprawy:yes: Mnie także kolor straszliwie urzekł i póki co to jedyny kolor w naszym białym domu:D A myśle ,że jednak warte są swojej ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.01.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 annNS2 fajna Twoja turkusowa ściana GUMISIOWA Twoja kuchnia z zasłonami śliczna, a ja jakoś bardzo się nakręciłam na te turkusowe lampy, może nie potrzebnie. Proszę BAARDZO jeszcze o pomoc z stołem jaki ma mieć kolor. Bo może być albo biała lakierowana, albo szara pod fornir, ewentualnie pod podłogę, czy biały matowy (taki, że słoje przebijają) będzie pasował? [ATTACH=CONFIG]235777[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235778[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235779[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235780[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235781[/ATTACH] Mnie się podoba nr 3 i 4;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 18.01.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ale karnisza dla nich nie zmienię mogę się pokusić o przeróbkę z przelotek, tylko czy to się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.01.2014 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ale karnisza dla nich nie zmienię mogę się pokusić o przeróbkę z przelotek, tylko czy to się uda... Zebber-jeśli się zdecydujesz to ja baaardzo proszę pokaż jak wyszło!! My właśnie po 2 latach mieszkania zamontowaliśmy na piętrze szyny i powiesiłam białe zasłone na "drapowanie";) I tak mi się podoba ze zaczęłam myśleć sentymentalnie o turkusowych i zamianie na marszczenie,ale u mnie na parterze wisi 8 kpl więc musze mieć pewnosc:D PROSZE JAK SIE ZDECYDUJESZ POŚLIJ ZDJĘCIA!!!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 18.01.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jak będę w ikei, to oglądnę ten materiał i coś postanowię. W myślach widzę swoje okna z tym kolorem i do tego proste woalowe firany. U Ciebie zasłony wyglądają pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.01.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Własnoręczna metamorfoza kuchni , jeszcze bez piekarnika i okapu .Meble również własna produkcja [ATTACH=CONFIG]234978[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234979[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234980[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234981[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234982[/ATTACH] jejku!!! kawał dobrej roboty! po pierwsze szok przy porównaniu starej kuchni do nowej po drugie to TY SAM JĄ WYKONAŁEŚ ! szok kawał dobrze wykonanej roboty świeżo, delikatnie, nienachalnie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszma 20.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Może o ja w końcu pokażę kawałek naszej kuchni Wieczorową porą... I trochę szerzej... za dnia... http://dl.dropbox.com/u/77244481/murator/IMG_1036.jpg http://dl.dropbox.com/u/77244481/murator/IMG_1040.jpg Witam Agatko czy jest tu na forum Twoja kuchnia ujeta z drugiej strony? Można gdzieś ją zobaczyć? Jest cudna . W Ikei kupowałaś standardowe szafki bez blatu, tak? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.01.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Szafki bez blatu z Ikei, tak Druga stronę sfotografuję... kiedyś, jak już będzie zabudowa zrobiona do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 21.01.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Agatah Wasza kuchnia jest wizualnie dla mnie ideałem jeśli chodzi o takie troszkę nowocześniejsze Kolorystyka bombowa, elegacja i szał Teraz kwestia techniczna - czy górna krawędź szafek licuje z górą wnęki okiennej? Wydaje mi się, że nie, ale wolę się upewnić. Właśnie nie wiem czy się tym przejmować w swojej kuchni, tylko, że ja mam okno na środku ciągu górnych szafek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Agatah a ja zapytam o farby- kolorki mam już spisane kiedyś jak sie spisują te farby, miałas już okazję gdzies je myć/ścierac z jakiś plam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.01.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Dziękuję Szafki nie licują się z oknem, są jakies 5 cm niżej. Ale wyżej być nie mogły bo po pierwsze szafki wiszą 70 cm od blatu, czyli 160 oc podłogi, i dla mnie to odpowiednia wysokość, wyżej byłoby za wysoko. A po drugie, po prawej stronie jest ściana z kominem i kratka wentylacyjna, Na zdjęciach tego nie widać, ale górna krawędź szafek dochodzi do kratki. Wyżej się nie da. Gdyby okno było w ciągu i wysokośc powieszenia szafek by mi odpowiadała to zrobiłabym na równi. Ale jeśli miałoby to powodować utrudnienie w użytkowaniu, to dla semgo efektu wizualnego raczej nie. Z kuchni ma się przede wszystkim wygodnie korzystać Agatah a ja zapytam o farby- kolorki mam już spisane kiedyś jak sie spisują te farby, miałas już okazję gdzies je myć/ścierac z jakiś plam ? Zmywałam Z Beckersa na ścianach w salonie długopis szorowałam gąbką, struktura się nie zmieniła. W kuchni co jakiś czas przecieram białego Duluxa do kuchni i łazienek, ale bez szorowania. Nic się nie dzije. Za to w łazience ostatnio zmywałam zmywaczem lakier do paznokci. Na szczęście przy podłodze, ale nieco zmieniła się struktura farby i widać jak wiadomo gdzie patrzeć Edytowane 27 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zmywałam Z Beckersa na ścianach w salonie długopis szorowałam gąbką, struktura się nie zmieniła. W kuchni co jakiś czas przecieram białego Duluxa do kuchni i łazienek, ale bez szorowania. Nic się nie dzije. Za to w łazience ostatnio zmywałam zmywaczem lakier do paznokci. Na szczęście przy podłodze, ale nieco zmieniła się struktura farby i widać jak wiadomo gdzie patrzeć bardzo dziękuję szukam jakiegoś rozwiązania nim pojawi sie szyba do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 To ten Dulux do kuchni i łazienek w zupełności IMO wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 21.01.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zmywałam Z Beckersa na ścianach w salonie długopis szorowałam gąbką, struktura się nie zmieniła. W kuchni co jakiś czas przecieram białego Duluxa do kuchni i łazienek, ale bez szorowania. Nic się nie dzije. Za to w łazience ostatnio zmywałam zmywaczem lakier do paznokci. Na szczęście przy podłodze, ale nieco zmieniła się struktura farby i widać jak wiadomo gdzie patrzeć ehhhs no lakier to chyba ciężka sprawa żonka kiedyś rozlała i też było z tym sporo zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 21.01.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nie no, samo zmycie to żaden problem. Dużo zmywacza i zmywa się. Tylko farbę nieco naruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 21.01.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 bardzo dziękuję szukam jakiegoś rozwiązania nim pojawi sie szyba do kuchni Ja miałam kiedyś beckers w kuchni w pełni zmywalny i dał rade ponad 6 lat( potem zaczęło sie juz łuszczyc przy piecu ale ja 6 lat nie malowałam...) teraz w lazienkach mam i beckers i tikkurila optima- i tikkurila tez daje rade ( przy umywalce nie mam płytek i ani jednej plamki z wody czy mydła póki co) dzisiejsze farby sa naprawdę extra- moze sie okazać ze nawet szyby nie bedziesz chciała jak sie do tego przyzwyczaisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banan1 23.01.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Nasza mała kuchnia : [ATTACH=CONFIG]234226[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234223[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234224[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234225[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]234222[/ATTACH] a już niebawem będzie kolejna z jakiego materiału są fronty szafek? jest to gotowa kuchnia czy robiona na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts