Basia_KRK 09.02.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Kuchnia piękna, okna fantastyczne, przypominam, BASIA, że miałaś pokazać Echo-L!!!! (i możesz napisać, gdzie w KRK je kupiłaś??) Pamiętam Sharlotka Wkleję w wątku, bo właśnie aktualizuję zdjęcia i wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 10.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie i proszę o pomoc Przenoszę kuchnię w inne miejsce, ale.... aby zaoszczędzić trochę na inne wydatki związane z połączeniem mieszkania z mieszkaniem kupionym od sąsiadów chcę zostawić swoje stare szafki tylko troszkę "dorobić" i pozmieniać. Planuję zostawić szafki dolne - kolor wenge, zmienić blat na biały, górne szafki - wymienić fronty na biel. Między szafkami płytki białe - identyczne jak u malinam ! (śliczna kuchnia) . Marzy mi się wnętrze w bielach, szarościach i odrobinie turkusu ... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ij/fd/ozbe/ce4zNuSgOIwAAHkEFX.png http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ij/fd/ozbe/Q6ltoo66Ge3uGyYLJX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ij/fd/ozbe/zpx5klUtzZQxjVMUbX.jpg Tyle marzeń chodzi o takie mniej więcej zestawienie kolorów: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/rh/og/uftj/v6P37YOMLSImNsmOPX.jpg Będzie ok ?? Myślałam też o turkusie między szafkami, takim rozmytym ....ale to odważna wersja Co na podłogę ? Poszukuję białych, szarych płytek wyglądających jak drewno. a to moja kuchnia przed metamorfozą włączcie wyobraźnię proszę http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ij/fd/ozbe/38sBH4l01ZnbVFJ3UB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.02.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 TUTAJ POKAZUJEMY SWOJE KUCHNIE. Projektami i pomysłami proszę dzielić się w dziale "projekty wnętrz"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 10.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Przecież pokazuję swoją kuchnię ... serio nie mogę tu zapytać ? TUTAJ POKAZUJEMY SWOJE KUCHNIE. Projektami i pomysłami proszę dzielić się w dziale "projekty wnętrz"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam , przedstawiam kuchnię naszej Klientki ;_) W dolnych szafkach fornir orzech amerykański w poziomie z przechodzącymi słojami , pogrubiane opaski również z tego forniru . Górne szafki w głębokiej zabudowie z mdfu lakierowanego w połysku . Blat z granitu . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 11.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nataly, wykonanie super, szczególnie podobają mi się szuflady.. ale jak dla mnie, lewa i prawa strona trochę się "nie zgrywają", dwie bajki, może przy bardziej neutralnym kolorze podłogi byłoby lepiej... No i bardzo fajne wykorzystanie nietypowego kształtu pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.02.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nataly, wykonanie super, szczególnie podobają mi się szuflady.. ale jak dla mnie, lewa i prawa strona trochę się "nie zgrywają", dwie bajki, może przy bardziej neutralnym kolorze podłogi byłoby lepiej... No i bardzo fajne wykorzystanie nietypowego kształtu pomieszczenia Interona bardzo dziękuję , takie dwie bajki miałem zgrać a takie "kształty" zawsze są delikatnie mówiąc "kłopotliwe" .. Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.02.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nataly, wygasł Ci płatny profil - zdjęcia będą traktowane jako kryptoreklama i mogą skutkować banem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.02.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nataly, wygasł Ci płatny profil - zdjęcia będą traktowane jako kryptoreklama i mogą skutkować banem Oki, już się tym zajmuję bo nawet tego nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.02.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witam , przedstawiam kuchnię naszej Klientki ;_) W dolnych szafkach fornir orzech amerykański w poziomie z przechodzącymi słojami , pogrubiane opaski również z tego forniru . Górne szafki w głębokiej zabudowie z mdfu lakierowanego w połysku . Blat z granitu . Miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]242054[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242055[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242056[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242057[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242058[/ATTACH] Bardzo ładna kuchnia interesuje mnie co jest na ścianie farba,tynk..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.02.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Bardzo ładna kuchnia interesuje mnie co jest na ścianie farba,tynk..........? Witam , jest to tynk nieregularnie położony i pomalowany na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.02.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nataly, wygasł Ci płatny profil - zdjęcia będą traktowane jako kryptoreklama i mogą skutkować banem Już zgłoszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.02.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ładny ten fornir, bardzo, ale też mi się prawa z lewą rozjeżdza. z kształtem poradziliście sobie bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 11.02.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nataly co to za fornir ? dziki dąb? Ja to bym czarny blat "dała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 12.02.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Malinami co to za blat w Twojej kuchni tzn z czego on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knittwiktoria 12.02.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam, poproszę o radę co to za fornir, może dąb ? strasznie mi się podoba i chciałabym taką kuchnię zrealizować, i jeszcze blaty z czego są? dzięki z góry i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 na zdjęciu wygląda ten fornir jak cięty do sklejek. Ale układ słojów nie przypomina dębu. Może jesion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.02.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam, poproszę o radę co to za fornir, może dąb ? strasznie mi się podoba i chciałabym taką kuchnię zrealizować, i jeszcze blaty z czego są? dzięki z góry i pozdr. [ATTACH=CONFIG]242278[/ATTACH] Wg mnie to może być dąb naturalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 12.02.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nataly co to za fornir ? dziki dąb? Ja to bym czarny blat "dała" Witam , jest to orzech amerykański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.02.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 też stawiam na dąb, o takim nietypowym usłojeniu.A blat ciężko stwierdzić. Może kamień, może laminat..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts