zocha7105 28.02.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Mam podobne fronty tylko uchwyt nieco inny, widok za oknem sielski anielski:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 28.02.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Anita co to za gres na podłodze w tej ślicznej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 01.03.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Anitka dołączam do reszty - piękna ta kuchnia. Mugaty na tej jednej scianie to strzal w dziesiątke. Bardziej pasowałaby mi w środku wyspa ze stołkami z jednej strony, ale jak nie masz więcej miejsca na stół jadalny to trezba tak zostawić. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 02.03.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, w końcu mogę pochwalić się swoją kuchnią Ikea Front to najtańszy Harlig, na ścianie zostały ułożone płyty z betonu architektonicznego. Dzięki przerobieniu po swojemu szafki 60 z dwoma szufladami jest narożna szafka 60*90. Dzięki temu można było wcisnąć zmywarkę 45cm obok 50 cargo. Płyta indukcyjna została zlicowana z dębowym blatem co daje bardzo fajny efekt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 02.03.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 gratuluję, ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Bardzo ładna kuchnia.Na ścianie co to dokładnie za płytki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 02.03.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam, w końcu mogę pochwalić się swoją kuchnią Ikea Front to najtańszy Harlig, na ścianie zostały ułożone płyty z betonu architektonicznego. Dzięki przerobieniu po swojemu szafki 60 z dwoma szufladami jest narożna szafka 60*90. Dzięki temu można było wcisnąć zmywarkę 45cm obok 50 cargo. Płyta indukcyjna została zlicowana z dębowym blatem co daje bardzo fajny efekt ) No i ładnie! A mam pytanie gdzie zakupiłes ten wieszak na noże? Magnetyczny jak myślę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 02.03.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam Mamy prawie identycznie umeblowaną kuchnię (...) Jeżeli masz miejsce aby stół postawić w innym pomieszczeniu, to polecam zrobić tam wyspę. My mamy kuchnię połączoną z jadalnią więc miejsca dostatek, ale nie wyobrażam sobie aby teraz ktoś miał Nam tę wyspę zabrać, żona by się nie odnalazła. pozdrawiam Marcin MM, Anitka wspominała, ze planuje tam wyspę. Natomiast ja jej zdecydowanie nie chcę. Czy wymiary twojej kuchni są podobne do tych Anitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 03.03.2014 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam , przedstawiam kuchnię naszej Klientki ;_) W dolnych szafkach fornir orzech amerykański w poziomie z przechodzącymi słojami , pogrubiane opaski również z tego forniru . Górne szafki w głębokiej zabudowie z mdfu lakierowanego w połysku . Blat z granitu . Miłego , Piotr [ATTACH=CONFIG]242054[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242055[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242056[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242057[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242058[/ATTACH] Bardzo ladna kuchnia tylko czy ten gorny opasujacy MDF nie tworzy klimatu przytloczenia ,ciezkosci? Ja osobiscie zrezygnowalabym z tej bialej opcji . No i chyba znajomy mi projekt domu ,czyz to nie Lawenda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 i... super kuchnia, prosta, ale klimatyczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.03.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Mnie też się podoba,wyszła super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.03.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Bardzo ładna kuchnia. Na ścianie co to dokładnie za płytki?? odpowiedź jest napisana w poście ...na ścianie zostały ułożone płyty z betonu architektonicznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 05.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Bardzo ładnie, szczególnie podoba mi się ścianka z tymi akcentami srebrnymi, ale do białej kuchni lepiej wyglądał by piekarnik biały a nie czarny, nie rzucał by się ak w oczy na tle tych szafek, ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 05.03.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 witam, chcialabym przedstawic projekt kuchni z prosba o opinie i uwagi ale nie wiem czy jest to odpowiedni watek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 05.03.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 tak mi sie wydawalo, ze powinno byc takie miejsce. juz znalazlam, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knittwiktoria 06.03.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 do -anitka89 Bardzo fajna kuchnia, i bardzo w moim stylu,ja bym też dała czarny sprzęt aby nie było nudno,nie chciałaś zabudować lodówki?Czy kuchnia jest robiona na zamówienie? jaka to firmaczy mogę prosić cenę mebli na priv. dziękie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 06.03.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam, w końcu mogę pochwalić się swoją kuchnią Ikea Front to najtańszy Harlig, na ścianie zostały ułożone płyty z betonu architektonicznego. Dzięki przerobieniu po swojemu szafki 60 z dwoma szufladami jest narożna szafka 60*90. Dzięki temu można było wcisnąć zmywarkę 45cm obok 50 cargo. Płyta indukcyjna została zlicowana z dębowym blatem co daje bardzo fajny efekt ) A mam pytanie gdzie zakupiłes ten wieszak na noże? Magnetyczny jak myślę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 06.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Listwa dostępna w Ikea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingvince 06.03.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dominik bfc gratuluje bardzo udanej realizacja. Czy możesz podzielić się gdzie i za jaką kwotę zakupiłaś uchwyt na papier oraz beton architektoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts