Redakcja 27.03.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Drodzy Forumowicze, chcemy żebyście zauważyli - pierwsza kuchnia z forum, dom, który odwiedziliśmy z kamerą. Zapraszamy do wizyty u Basi_KRK i Tomka. Czekamy na zgłoszenia. Przyjedziemy i do Ciebie, by pokazać Twoje piękne wnętrza. Wystarczy napisać do: Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 27.03.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Wlasnie przegladnelam caly dziennik Basiu , Tomku...dom rewelacyjny, przestronny, pieknie i elegancko urzadzony, Gratuluje odwagi i pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 28.03.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 BasiuKRK! Już to pisałam, ale powtórzę: Kuchnia przepiękna!!!! Jedna z moich głównych inspiracji Fajny i ciekawy filmik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.03.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) czy waszym zdaniem wysoka zabudowa w takim szarym a nawet jasniejszym srebrnym kilorze w zestawieniu z bialym dolem i bialym blatem bedzie dobrze wygladala? zetka, takie zestawienia chyba zawsze dobrze wyglądają (tu co prawda odwrotność): http://2.bp.blogspot.com/_uuPqnOW-YEQ/TInMLU_pvfI/AAAAAAAAADw/nIXI48Cvm4Q/s1600/DSC_4409.jpg http://st.houzz.com/simgs/a6517cc801131890_3-5972/contemporary-kitchen.jpg http://www.iseecubed.com/wp-content/uploads/classic-chic-white-and-grey-kitchen.jpg http://www.kitchenimages.net/wp-content/uploads/2013/07/amazing-grey-and-white-kitchen-cabinets.jpg Edytowane 28 Marca 2014 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 BasiuKR zupełnie pominięto milczeniem filmik z Wami, nie wiedzieć czemu?! Gratuluję!!!!!!!!!!!!Kuchnia piekna, a wy bardzo sympatyczni!!!!!!!?Pozdrawiam Was!!!!!! no faktycznie! zdecydowanie kuchnia zyskala po wyniesieniu wystawki szkoda ze reszta nie zostala pokazana w tym filmiku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 no faktycznie! zdecydowanie kuchnia zyskala po wyniesieniu wystawki szkoda ze reszta nie zostala pokazana w tym filmiku!! bo operator latal z ta kamera, jakby go halny zlapal.... jednym slowem, kiepskie nagranie Basiu ja jestem pelna podziwu. Kuchnia jest piekna i widac, ze spelnia Wasze oczekiwania. Milo Was widziec w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 28.03.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Dopisuję się do gratulacji - naprawdę kuchnia rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka1 29.03.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 shhenaz dzieki za fotki a ja im dluzej patrze na takie zestawienia tym bardziej sklaniam sie ku drewnianym blatom:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.03.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Basia kuchnia mega ale operator kamery to chyba robił to po raz pierwszy:P Nagranie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotka41 30.03.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Szukam firmy u której zamówię kuchnie na terenie śląska!!! Poleca ktoś jakąs??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.03.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Drodzy Forumowicze, chcemy żebyście zauważyli - pierwsza kuchnia z forum, dom, który odwiedziliśmy z kamerą. Zapraszamy do wizyty u Basi_KRK i Tomka. [ATTACH=CONFIG]251238[/ATTACH] Czekamy na zgłoszenia. Przyjedziemy i do Ciebie, by pokazać Twoje piękne wnętrza. Wystarczy napisać do: Redakcja Basiu , przepiękna i baardzo funkcjonalna kuchnia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Basiu, jeszcze raz ogromne gratulacje i wyrazy podziwu - macie PRZEPIĘKNĄ, NOWOCZESNĄ, SUPER FUNKCJONALNĄ KUCHNIĘ!!!!!!!Jedną z najpiękniejszych w Polsce!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 31.03.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Fajna kuchnia, ale niestety za dużą kasę. Z pewnością mocno powyżej "średniej". Sprzęty z górnej półki... Nie znam nikogo kto ma szufladę grzewczą Tylko ten karton z mlekiem... w takiej profesjonalnej kuchni... i na czas filmowania.... Operator - masakra - to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 jak nie mamy sie czego uczepic to o kartonik z mleczkiem, pokazany przez chwilke Jak to sie mowi na fm...kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 31.03.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Mnie bardziej razi gospodarz bez butów Co do samej realizacji, to redakcja mogłaby postarać się o jakieś zestawy mikrofonowe, bo dźwięk ucieka, i te plączące się pod nogami kable nie ułatwiają zadania Ale kuchnia piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Agatah...chyba sobie zartujesz z tekstem o gospodarzu? mi nie przeszkadza... moze nawet na boso chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 31.03.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Oj tam Po prostu facet w koszuli bez butów:) Dla mnei skarpety to element bielizny, nie do pokazywania; ) Ale tu o kuchni ma być, co nie? Nie ulega wątpliwości, że piękna i ponadczasowa. Do tego wygodna, funkcjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_moni 31.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ta kuchnia w graficie bardzo mi się podoba. annNS2 ma rację, że jasny szary i biały nie wyjdzie ładnie, ja jestem zwolennikiem "mocnych" kolorów podobnie jak Smakor. Grafit z białym jest super. oooo podobna do mojej kuchni - fota w załączeniu nieco inna bo z białymi płytkami doradzicie jaki kolor lacobeli za płytą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameon 31.03.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Masz rację . Meble i zabudowa kosztowała więcej niż niektórzy maja na wyposażenie kuchni , łazienek i garderoby. Nie zmienia to faktu , że wszystko jest wysokiej jakości . Mnie ta kuchnia nie zachwyca. Na forum jest kilka ładniejszych . Oczywiście moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 31.03.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Masz rację . Meble i zabudowa kosztowała więcej niż niektórzy maja na wyposażenie kuchni , łazienek i garderoby. Nie zmienia to faktu , że wszystko jest wysokiej jakości . Mnie ta kuchnia nie zachwyca. Na forum jest kilka ładniejszych . Oczywiście moim zdaniem He he nie chciałem tego pisać ale mnie też nie zachwyca a i ergonomia chyba powalająca nie jest Ale to indywidualna sprawa każdego właściciela i sprawa jego budżetu Ergonomia dla mnie to coś pomiędzy wyszukanym designem i aspektami wizualnymi (tudzież wizytacją muratora czy innej dekoratorni) a codziennym życiem i pracą w kuchni Ale każdy robi dla siebie i wedle swojego uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts