yokasta 31.05.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Niższy blat jest dobry do wałkowania ciasta ale na co dzień mamy 90 cm i jest ok i dla 164 i 190 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 03.06.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Inspiracja kuchnią Ilony z szeregowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.06.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Kawiarka jest trochę za wysoko, to prawda. Nieprzemyślane było to. A kolor w kuchni jest nieco inny, to chyba ustawienie aparatu, bo to ten sam kolor jest co na ścianie na grzejniku. On bardziej taki kremowy jest, jak skorupka od jajka. Gajzo - możliwe, bo przed wykańczaniem oglądałam tysiące zdjęć na forach, portalach, ale teraz nie pamiętam jak, kto, gdzie i co mnie zainspirowało. Też facet w salonie podawał zdjęcia swoich wcześniejszych prac i projekt, więc całkiem możliwe, że z kogoś zgapione. Teraz oczywiście zrobiłabym wszystko inaczej. Na pewno niżej byłaby kawiarka, bo ja mam niecałe 160 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.06.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ładnie jest.:yes:Kuchnia jest koloru waniliowego czy ekran przeklamuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
whisler 04.06.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 kamila_kajmakowa, Kuchnia bardzo ładna, jakiej wielkości masz wyspę oraz jakie masz szerokości przejścia pomiędzy nią a szafkami kuchennymi. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 sądząc po płytce ok 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 05.06.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Fajna kobieta Dziękuję. kuchnia jest koloru waniliowego. Whisler - wyspa ma wymiary 110 na 60 - to nieduża wyspa, odległość mię∂zy wyspą a szafkami wynosi 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 05.06.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kamila_kajmakowa, efekt fajny, podoba mi się do tego Twoja jasna podłoga. Czy kolor ścian jest lekko łososiowy? Może to mój komputer przekłamuje, ale wygląda za słodko. Widziałabym albo kontrastujący (jasny szary), albo w tej samej tonacji, bardzo jasny rozbielony krem, kolor lniany etc. Czy nie brakuje Ci miejsca na wysepce wokół płyty? Jak tu oceniasz funkcjonalność?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Kamila_kajmakowa, efekt fajny, podoba mi się do tego Twoja jasna podłoga. Czy kolor ścian jest lekko łososiowy? Może to mój komputer przekłamuje, ale wygląda za słodko. Widziałabym albo kontrastujący (jasny szary), albo w tej samej tonacji, bardzo jasny rozbielony krem, kolor lniany etc. Czy nie brakuje Ci miejsca na wysepce wokół płyty? Jak tu oceniasz funkcjonalność? Pozdrawiam! i ja A wanilia śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Tez w obecnym domu mam waniliowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 06.06.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jeszcze nie skończona. Podpowiedzcie jaką dać roletę do okna ? Dzień noc w kolorze szarym ? A może żaluzja drewniana też szara ? Jakiego koloru szkło nad blat ? Zastanawialiśmy się również nad szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 06.06.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Szkło na Blat? Chyba na ściany.... możesz zdradzić nazwę Blatu? Oglądałam ten sam ale na maleńkim kawałku prawie nic nie widać.... masz fronty lakierowane czy to Akryl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 07.06.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Szkło nad blat, czyli na ścianę. Fronty lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 07.06.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ten sam oglądałam blat... nawet ładnie prezentuje się na całości. Moja kuchnia będzie podobna z tym, że szafki z akrylu a na ścianie będzie lacobel jasniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 07.06.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Z tego co się orientuję, akryl nie jest dobrym pomysłem. Dlaczego nie lakier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.06.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Pawko fajna kuchnia:) Może pomożesz bo szukam blatu ciemnego, do białej kuchni;) Miał być czarny kamień ale jednak cena mnie zabiła, coś się z kamieniarzem nie dogadałam. Więc będzie laminat, szukam jeszcze czegoś ciemniejszego niż Ty masz. Widziałeś może coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.06.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 http://www.mdm.kronopol.pl/Blaty-kuchenne/KolekcjaU 190 KM to coś co byłoby ok, pytanie jak wygląda w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 07.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Pawko fajna kuchnia:) Może pomożesz bo szukam blatu ciemnego, do białej kuchni;) Miał być czarny kamień ale jednak cena mnie zabiła, coś się z kamieniarzem nie dogadałam. Więc będzie laminat, szukam jeszcze czegoś ciemniejszego niż Ty masz. Widziałeś może coś takiego?? u mnie wycena blatu 5,30 m z konglomeratu to 8700 zł biały arctic 7900 zł ciemniejszy granit wychodzi podobnie zastanawiam sie czy nie nie zdecyduje sie na cos tanszego na 2 - 3 lata ale jak znam siebie to by juz pozostał na długo. generalnie moj blat trerazniejszy tez jakis krono cos tam po 6 latach jest jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.06.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 My generalnie jesteśmy wykończeni wykończeniówką finansowo między innymi.. Pierwotnie blat z kamienia wyceniono mi na szybko na 3 tysiące. A laminat miał nas kosztować 2 tys. z uwagi na głębsze szafki (blat nie 60 tylko 70 cm). Stwierdziłam że tysiak różnicy to tyle co nic, a kamień będzie nam służył do końca. No ale po ponownej wycenie z 3 zrobiło się 4,5 tys. To już znaczna różnica. Więc laminat będzie na pewno, tymczasowo, bo chcę kiedyś wymienić na granit, ale jak się sprawdzi to może i pozostać na wieczność Obecnie mamy laminat, poza tym że jest jasny i go przeklinam z tego powodu, to nic mu się za bardzo nie dzieje. Na łączeniach się wybrzuszyło troszkę, ale to wina takiego a nie innego rozkładu w kuchni, łączenia akurat bezpośrednio przy zlewie musiały być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 08.06.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Oliwka coś ciemniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts