oliwkawawa 08.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 dzięki, jednak na stronie Krono to wygląda zupełnie inaczej niż w realu. Muszę podjechać do jakiegoś sklepu gdzie mają takie blaty na wystawce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe17 08.06.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam. A to nasza kuchnia, urzędujemy w niej już od roku i sprawdza się super, okazała się bardzo funkcjonalna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 08.06.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Bardzo ładna kuchnia,brakuje mi tylko lodówki w zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Pawko dlaczego akryl nie jest dobrym pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 09.06.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 dzięki, jednak na stronie Krono to wygląda zupełnie inaczej niż w realu. Muszę podjechać do jakiegoś sklepu gdzie mają takie blaty na wystawce.. Mam ten blat, co pokazał Pawko, w łazience i sprawdza się od ponad 2 lat. Ładnie wygląda, choć wiadomo, to nie kamień, ale dobra podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 09.06.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Z tego co się orientuję, akryl nie jest dobrym pomysłem. Dlaczego nie lakier ? Hmmm nie znam jeszcze różnic cenowych. Dlaczego uważasz, że akryl to zły Pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 09.06.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam. A to nasza kuchnia, urzędujemy w niej już od roku i sprawdza się super, okazała się bardzo funkcjonalna Pozdrawiam Możesz coś więcej napisać o tej kuchni tzn z czego wykonany blat, szafki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe17 09.06.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Szafki to biały lakier, dolne z płyty meblowej dab dziki tabac...a blat niestety nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolwiercinski 09.06.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Witam wszystkich! Też chętnie pochwalę się swoją kuchnią, jak już w końcu zostanie skończona Edytowane 9 Czerwca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.06.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 W jednym poście piszesz, że masz starą kuchnię, a w drugim, że nową nieskończoną... Za spam grozi ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolwiercinski 09.06.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 To nie był spam! Proszę o odznaczenie.Kuchenkę mam starą, natomiast sama kuchnia, czyli ściany podłogi, regały, oświetlenie w wymianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 09.06.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Pawko dlaczego akryl nie jest dobrym pomysłem? Wadą akrylu jest oklejanie PCV na bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.06.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Pawko zgadza się, sama fronty akrylowe posiadam. Po 3 latach używania powiedziałabym jednak, że to bardziej kwestia estetyczna każdego z inwestorów aniżeli zły pomysł na wybór materiału frontów meblowych. Oczywiście przy założeniu, że materiał tak jak do tej pory będzie się bezproblemowo użytkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 12.06.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Czy ktoś z Was użytkuje blat Krypton z Kronopolu? JAsny szary, jestem w nim zakochana i prawie zdecydowana tylko gdzieś czytałam że się rysuje. Wykonawca twierdzi że "nie powinien". Ja wole informacje z pewnej ręki:) I jeszcze co sądzicie o blacie grubym na 3,8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 12.06.2014 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam. A to nasza kuchnia, urzędujemy w niej już od roku i sprawdza się super, okazała się bardzo funkcjonalna Pozdrawiam Kuchnia bardzo w moim typie. Jasna, nowoczesna a jednocześnie sprawia wrażenie przytulnej. Czy na ścianie jest szkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 12.06.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Ten krypton to i jak tytan w juanie. U Pana, który robił nam kuchnię zdecydowaliśmy się właśnie na ten blat. Ale jak przyjechał z szafkami to powiedział, że blatu jeszcze nie zamawiał i żebyśmy przemyśleli sprawę. Jeszcze raz dał nam wzorniki, pokazał jak się rysuje. Też nam się podobał, ale rozsądek wziął górę. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez pawko_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 12.06.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jeszcze nie skończona. Podpowiedzcie jaką dać roletę do okna ? Dzień noc w kolorze szarym ? A może żaluzja drewniana też szara ? Jakiego koloru szkło nad blat ? Zastanawialiśmy się również nad szarym. Ja mam szarą drewnianą żaluzje 5cm uważam, ze wygląda to nieźle. Kolorystyka kuchni podobna do Twojej - jedynie ściany ciemniejsze. Jakieś zdjęcia znajdziesz w moim albumie ze stopki, a jak chciałbyś zbliżenie konkretnie na żaluzję to wołaj:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.06.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ewe, strona otwierania lodówki Ci odpowiada? Ja często coś do gara dorzucam i wolałabym w drugą jestem ciekawa jak to jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izolda69 14.06.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 SWIETNA choc zrobilabym ciut wyzsze gorne szafki takiej wys. jak fronty szuflad piękna kuchnia można wiedzieć jaki masz blat i co jest na podłodze ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipi 14.06.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie Drodzy, Przeglądam zdjęcia Waszych kuchni i jestem pod wrażeniem Waszego stylu i gustu. Zwracam się w związku z tym do Was z prośbą o pomoc. Szukam jakiś kafli na podłogę - myślałem o jasnych piaskowych/białych/jaśniutkim beżu lub coś w tym stylu z jakimś delikatnym wzorkiem, ale nie upieram się co do tego. Szafki mam takie jak na zdjęciu, a na ściany mam już płytki paradyż sensual beige. Płytki chciałbym możliwie do 100 zł/m2, ale chętnie taniej. Chciałbym, żeby to wszystko pasowało do siebie a nie umiem poradzić sobie z dopasowaniem podłogi. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie Edytowane 15 Czerwca 2014 przez kipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts