Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki, jednak na stronie Krono to wygląda zupełnie inaczej niż w realu. Muszę podjechać do jakiegoś sklepu gdzie mają takie blaty na wystawce..

Mam ten blat, co pokazał Pawko, w łazience i sprawdza się od ponad 2 lat. Ładnie wygląda, choć wiadomo, to nie kamień, ale dobra podróbka. :)

Pawko zgadza się, sama fronty akrylowe posiadam. Po 3 latach używania powiedziałabym jednak, że to bardziej kwestia estetyczna każdego z inwestorów aniżeli zły pomysł na wybór materiału frontów meblowych. Oczywiście przy założeniu, że materiał tak jak do tej pory będzie się bezproblemowo użytkować.

Ten krypton to i jak tytan w juanie. U Pana, który robił nam kuchnię zdecydowaliśmy się właśnie na ten blat. Ale jak przyjechał z szafkami to powiedział, że blatu jeszcze nie zamawiał i żebyśmy przemyśleli sprawę. Jeszcze raz dał nam wzorniki, pokazał jak się rysuje. Też nam się podobał, ale rozsądek wziął górę. Edytowane przez pawko_

Jeszcze nie skończona. Podpowiedzcie jaką dać roletę do okna ? Dzień noc w kolorze szarym ? A może żaluzja drewniana też szara ? Jakiego koloru szkło nad blat ? Zastanawialiśmy się również nad szarym.

Ja mam szarą drewnianą żaluzje 5cm uważam, ze wygląda to nieźle. Kolorystyka kuchni podobna do Twojej - jedynie ściany ciemniejsze. Jakieś zdjęcia znajdziesz w moim albumie ze stopki, a jak chciałbyś zbliżenie konkretnie na żaluzję to wołaj:) Pozdrawiam

Witajcie Drodzy,

Przeglądam zdjęcia Waszych kuchni i jestem pod wrażeniem Waszego stylu i gustu. Zwracam się w związku z tym do Was z prośbą o pomoc. Szukam jakiś kafli na podłogę - myślałem o jasnych piaskowych/białych/jaśniutkim beżu lub coś w tym stylu z jakimś delikatnym wzorkiem, ale nie upieram się co do tego.

Szafki mam takie jak na zdjęciu, a na ściany mam już płytki paradyż sensual beige.

Płytki chciałbym możliwie do 100 zł/m2, ale chętnie taniej.

Chciałbym, żeby to wszystko pasowało do siebie a nie umiem poradzić sobie z dopasowaniem podłogi. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie

29666.jpg2.jpg3.jpg

Edytowane przez kipi