Doriko 18.06.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.06.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam , przedstawiam kolejną inspirację czyli połączenie klasyki z nowoczesnością . Kuchnia drewniana lakierowana na mat , blat laminowany . Fajne rozwiązanie z kontaktem który mieści się w blacie o grubości 40 mm . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 18.06.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Fajne rozwiązanie z kontaktem który mieści się w blacie o grubości 40 mm . Pozdrawiam , Piotr Lecz czy tak samo bezpieczne to już mam spore obawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 19.06.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Lecz czy tak samo bezpieczne to już mam spore obawy... Witam , generalnie artykuły które są wprowadzane do sprzedaży powinny zawierać certyfikat bezpieczeństwa i specjalnie się o to dowiem bo coraz częściej stosujemy to rozwiązanie żeby nie "psuć" efektu płytek na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nataly bardzo mi się podoba Strasznie dużo światełek w suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 19.06.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witam , generalnie artykuły które są wprowadzane do sprzedaży powinny zawierać certyfikat bezpieczeństwa i specjalnie się o to dowiem bo coraz częściej stosujemy to rozwiązanie żeby nie "psuć" efektu płytek na ścianie Warto byłoby to sprawdzić, czy gniazdo przeznaczone jest do montażu w taki sposób, w miejscu o takim charakterze, bo co innego biurko w biurze a co innego kuchnia, gdzie zwykle "coś" nam się rozlewa A przynajmniej jest spora na to szansa, nie mówiąc o mokrych łapkach itp. itd. Może to moje zboczenie z uwagi na "4" na początku latek i dwójkę dzieciaków w domu... Ale staram się zwracać uwagę na takie "drobiazgi" bo o nieszczęście naprawdę nie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stella_duda 20.06.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Moja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 21.06.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Moja kuchnia Trzeba pod lupą oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Trzeba pod lupą oglądać. wystarczy kliknac na zdjecie i sie powiekszy...nie duzo ale widac wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.06.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Zdecydowanie za mało blatu roboczego,dla mnie nie do przyjęcia. Właśnie doczytałam że to kuchnia w domu LK&441,myślałam że blokowa.Można było inaczej ją rozplanować patrząc na rzut,bo tak wydaje się malutka.Zerknęłam na rzut z niedowierzaniem że salon jest taki malutki,bardzo ciekawa jestem wnętrz tego domku,schody nawiązują do stylu kuchni a co z jadalnią i salonem...........? Edytowane 21 Czerwca 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 21.06.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nataly bardzo mi się podoba Strasznie dużo światełek w suficie Dziękuję Venus , fajny jest efekt światła szczególnie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 21.06.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 wystarczy kliknac na zdjecie i sie powiekszy...nie duzo ale widac wiecej Ty tak serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ty tak serio? kliknac -to tak... widac-juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stella_duda 21.06.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Specjalnie dla fenix 2 większe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 21.06.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Mam pytanie, czy istnieją lodówki podwójne do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.06.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Specjalnie dla fenix 2 większe zdjęcia Nadal fotki malutkie, musiałabyś je wklejać pojedynczo. Widzę, że śliczne masz fronty mebli, kremowe. I chyba parapet blokuje pełne wysunięcie dolnej szufladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.06.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Specjalnie dla fenix 2 większe zdjęcia Nadal niewiele widać bo zdjęcia strasznie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 21.06.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Mam pytanie, czy istnieją lodówki podwójne do zabudowy? O co dokładnie pytasz? Niektóre marki maja klocki, które można dowolnie układać (np. Siemens) - ale to zwykle zabawy dla tych co mają zdecydowanie powyżej średniej na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 21.06.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o side by side to są i też ceny powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 21.06.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o side by side to są i też ceny powalają SbS można kupić nawet za ok 2 kzł... za to "klocki" zaczynają się zdaje się cos kole 12-15 kzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts