Doriko 21.06.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 hmmm sbs do zabudowy za 2tysi dawaj namiar bo szukam takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 22.06.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 a może wklej zdjęcia osobno, bo nadal nic nie widać na Twoich fotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.06.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 zdjecia sa wklejane na paint.... i pewnie dlatego sa takie male... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 22.06.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jeśli chodzi o side by side to są i też ceny powalają dokładnie o taką chodzi, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 22.06.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 hmmm sbs do zabudowy za 2tysi dawaj namiar bo szukam takiej Nie nie SbS zwykłe tyle startują, do zabudowy to jedynie klocki albo np. Liebherr ale one ceny zaczynają od dużej "1" z przodu jak nie "2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.06.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 No ale właśnie o taką do zabudowy pytała mycha Mam pytanie, czy istnieją lodówki podwójne do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 23.06.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No ale właśnie o taką do zabudowy pytała mycha No to jak pisałem Liebherr ma taką w ofercie chyba SBS 7014... ale nawet nie chcę wiedzieć ile kosztuje bo w ogóle marka niezbyt tania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.06.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Ale za to jaka zywotna !:DLodowka u mojej matki juz pełnoletnia od dawna i wciąż na chodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 24.06.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mam wielką prośbę do doświadczonych forumowiczek:) Prowadzę zimną wojnę z mężem o kuchnię. Kuchnia zamówiona. Nie mam wizualki, ale chodzi o to że jedna ściana jest w całkowitej zabudowie i od niej mają odchodzić szafki, ale obniżone tak gdzieś o 40 cm. Ja uważam że nie będzie to dobrze wyglądać, mężowi zależy na dużej ilości miejsca. Pomocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jak to nie masz wizualki? ja zamawiajac swoja kuchnie otrzymalam kilkanascie wizek.. rozne propozycje po czym zmiany przy tej wlasciwej... ciezko jest cos powiedziec nie widzac tego o czym jest mowa i co autor ma na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 24.06.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Czytam wpis po raz piąty i dopiero wpadłam (chyba) na to o co chodzi;)Chodzi o górne szafki? Opuszczone o 40 cm, aby było więcej w nich miejsca? A gdzie miejsce na blacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 albo gorne szafki opuszczone o 40cm w sensie ze moze wydluzone/powiekszone o te 40cm w dol.. do blatu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 24.06.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 no tak zawsze sie dostaje stos kartek żeby dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 24.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mozecie mi podpowiedzieć jaki będzie bardziej praktycznie w tym przypadku ?od lewej zmywarka --- miejsce na zlew i kosz na smieci (szafka wysuwana) --- i pusta szafka na graty --- potem lodówka ..... czy kosz lepiej dać pod zlewem czy po prawej stronie zlewu.Dlaczego pytam ?często przed wrzuceniem naczyń do zmywarki opłukuję talerze i wyrzucam resztki do kosza wiec praktycznie bedzie kosz po prawej stronie ??(nie przewiduję młynka)dodatkowo pod zlewem zostanie sporo miejsca na przyłącza , syfon , i podgrzewacz wody 5 litrowy resztę gratów ? jak sądzicie ?obawiam sie ze cięzko będzie w szafce zlewozmywakowej wsadzic kosz i syfon i wszystkie przyłącza nie mówiac o podgrzewaczuhttp://images53.fotosik.pl/401/3d861b18629acb94.jpg http://images52.fotosik.pl/400/64c4840022220463.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 24.06.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Najgorzej podgrzewacz bo pod zlewem kosz czy przyłącza się zmieszczą raczej. Filtry wody tez da się zwykle powiesić na ścianie. Ja tak mam. Co do syfonu to tu też można ostro zakombinować tylko nie można bazować na zestawie od zlewu bo ten zajmuje 1/2 szuflady. Ja używając kilku dodatkowych elementów wywaliłem syfon na tył szafki praktycznie na ścianę. Warto tu poświęcić chwilę na kombinacje. A resztki zawsze można wywalić do zlewu opłukując przy okazji. Co nie przeleci przez sitko na koniec wrzuci się do kosza i tyle. Ja tak zwykle robię. A mam kosz pod zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 gdybym miala mozliwosc ustawienia kosza do segregacji smieci obok zlewu to bym tak zrobila..niestety nie udalo sie wiec bedzie pod zlewem...Basia_krk ma obok zlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 24.06.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Najgorzej podgrzewacz ..... Smakor masz gdzies foteczkę wnętrza szafki moze ...... cos zgapię ? gdybym miala mozliwosc ustawienia kosza do segregacji smieci obok zlewu to bym tak zrobila..niestety nie udalo sie wiec bedzie pod zlewem... Basia_krk ma obok zlewu. kosz będzie do segregacji jeszcze chyba mam czas zmienic bo to tylko jak rozumiem przekręcenie prowadnic dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 24.06.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 no kobietom to może przeszkadzać, bo wszystko ma być wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 24.06.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 albo gorne szafki opuszczone o 40cm w sensie ze moze wydluzone/powiekszone o te 40cm w dol.. do blatu.. to właśnie też miałam na myśli a wystarczyłby jeden rysunek i byłoby jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 24.06.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Czy ja dobrze rozumiem, jeśli kosz będzie obok zlewu, a nie pod, to komora zlewu będzie bezpośrednio przy lodówce? Edit: wczytałam się i już wiem że to kosz ma być obok lodówki. Mogłoby tak być, to będzie faktyczni wygodne, ale jaki sens ma w takim razie wysuwana szafka (obstawiam że z tzw. kopa) pod zlewem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts