agatah 25.06.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ciemny zlew super, nie widać żadnych zacieków, plam.Raz na jakiś czas myję cifem, wtedy widać, że jednak coś tam jest. Ale tego nie uniknę.Po wyszorowaniu przecieram ścierką nasączoną zwykłym olejem i jest jako nowy. Bateria to Alveus Layla, ale już ją wymieniłam, bo była fatalna.Szybko się zakamieniała i bardzo chlapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 25.06.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 dzieki. i teraz jaka masz baterię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 25.06.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Teka ARK 939 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.06.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 daliście mi do myślenia z tym przesunięciem kosza na śmieci na bok... zawsze sądziłam że pod zlewem - że tu jest jego najlepsze miejsce... ale powiedz Basiu co w takim razie trzymasz pod zlewem??? Mam tam młynek na odpady i szufladę z tabletkami do zmywarki,ściereczki,worki na śmieci, środki czystości itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 25.06.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Basiu a tak praktycznie to jak masz ustawiona cyrkulacje ciepłej wody ?? u mnie kiuchnia najdalej od zasobnika z wodą w zwiazku z tym musze chwilę czekac na ciepła wodę lub puszczac czesto cyrkulacj. dlatego planuje 5 litrowy podgrzewacz na wodę bo zauwazyłem ze potrzebuje mało wody ale gorącej do opłukania naczyc bądz szybkiego mycia. dlatego chyba zainstaluje ten zasobnik na wodę pod zlewem bądz w szace obok po prawej. mysle tez o filtrze osmozy ktory tez mały nie jest młynka nie przewiduję nie wdrazałem sie w jego temat nawet nie bardzo wiem po co ów jest....... Edytowane 25 Czerwca 2014 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.06.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A po co wam taka odmineralizowana woda bez wapnia i magnezu ? Będziecie hodować krewetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 26.06.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A po co wam taka odmineralizowana woda bez wapnia i magnezu ? Będziecie hodować krewetki Raczej woda, która została wyczyszczona ze wszystkiego (w większości ze szkodliwych dodatków) , a następnie w ostatniej fazie ffiltra np. R07 powtórnie zmineralizowana i zjonizowana, w sposób kontrolowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.06.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Pokażę kuchnię koleżanki, niedawno wykonana Meble - Ikea, fronty Nodsta. Wykonanie - własnoręcznie przez pana domu, przy pomocy ochotników Projekt - mój Kuchnia nie jest duża, 330 x 287 cm, niby ustawna, ale ograniczona przez nisko osadzone okno (ok. 86 cm) i rurki od ogrzewania biegnące od podłogi do sufitu, w rogu po prawej od okna, za piekarnikiem. W związku z tym nie było szans wykonania szafek pod oknem - raz, że blat byłby zbyt nisko, dwa - szafki mają 80 cm, blat kolejne 4, więc nóżki 2 cm... nie da się). Nie było też możliwości przeniesienia przyłączy na inne ściany. Kuchnia jest efektem kompromisu między tym co się chce, a tym co można wycisnąć z remontu w zamieszkanym mieszkaniu Pewne elementy do dopracowania - oświetlenie pod szafkami będzie podobne jak u mnie, wypoziomowanie lodówki). Ale to z czasem Zapraszam do obejrzenia zdjęć przed i po http://images61.fotosik.pl/1113/9ee4cf184bad59fagen.jpg http://images64.fotosik.pl/1115/92ba84abde0b5fcdgen.jpg Można chwalić, można wyrażać niezadowolenie Edytowane 26 Czerwca 2014 przez agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.06.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mi sie podoba, ogromna metamorfoza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.06.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Imponująca kolekcja słoiczków z przyprawami. Jaka jest wysokość tej szuflady, że tak ładnie się zmieściły jak na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 prosze mi wybaczyc...ale pierwsze co to w moje oczy wpadl żubr jak ja daaawno go nie pilam metamorfoza fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mmelisa, w moje też makowa_panienka, 10 cm. To standard Ikei. Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 26.06.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Pokażę kuchnię koleżanki, niedawno wykonana Można chwalić, można wyrażać niezadowolenie Faktycznie słoiczki przykuwają uwagę - są jak z katalogu. Czy faktycznie to takie praktyczne? Kuchnia estetyczna ładna. Pytanie jak się używa frontów bez uchwytów. Zastanawialiśmy się nad tym. Jak wyciąga się ciężkie szuflady np.. z talerzami. Na początku trzeba pokonać opór hamulca i to mnie zniechęcało, a dodatkowo problem brudnych rak podczas "operacji" w kuchni. Dlatego pytam o wrażenia z użytkowania codziennego. Bo estetycznie bez uchwytów jest bez dyskusji ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.06.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Na pewno zajmują więcej miejsca takie słoiczki niż przyprawy w torebeczkach, ale wszystko na widoku. Właścicielka sobie chwali Fronty mają uchwyty opór nie jest na tyle duży żeby był jakiś problem przy otweiraniu. Prowadnice Bluma dają radę Zobacz u mnie w linku, mam malutkie uchwyty, dwa lata korzystam i nie narzekam A brudne ręce? Każde uchwyty musisz złapać, a jak się ubrudzą to wytrzeć jaki by nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.06.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kuchnia co prawa kompletnie nie w moim guście, ale rzuca się w oczy, że użytkuje ją dobra gospodyni p.s. a propos uchwytów - ja je mam i co z tego, skoro dzieci i tak zawsze upaprają fronty, wycieranie ich z uchwytami jest trudniejsze niż gdyby były gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dzięki piu! Właścicielka mówi, że żeby słoiczki się idealnie zmieściły, to trzeba było podciąć 2mm front tej szufladki wewnętrznej powyżej słoiczków. W niej ma zapas przypraw do uzupełnienia w słoikach. "Według mnie są one bardzo praktyczne" "Co do uchwytów, to faktycznie bardziej widać na nich brud i zbierają się okruszki w tych uchwytach pod samym blatem, ale zdecydowanie łatwiej się myją. Przecieram tylko wilgotną ściereczką i tyle." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.06.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja nie znoszę przypraw w papierkowych torebkach, wnerwia mnie strasznie to zwijanie i rozwijanie, zwłaszcza jak mam brudną rękę od mięsa, znaczy się mokrą i w oliwie. Z kolei nie lubię mieć na widoku przypraw, oprócz soli i pieprzu, więc te słoiczki w szufladzie to dla mnie jak znalazł by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A po co wam taka odmineralizowana woda bez wapnia i magnezu ? Będziecie hodować krewetki Akurat krewetki potrzebują takiej z wapniem, bo inaczej nie mają z czego pancerzyków tworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 26.06.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Akurat krewetki potrzebują takiej z wapniem, bo inaczej nie mają z czego pancerzyków tworzyć. Ja na szczęście prosty człek, schabowego lubię ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 26.06.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a kojarzycie solidną ekipę która wykonuje szkło w kuchni w województwie mazowieckim??ew na priv?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts