agatah 26.06.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Każdy szklarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 26.06.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Każdy szklarz. Najlepiej taki co ma CNC wtedy od razy wszystko ci ładnie wytnie, i najlepiej prowadzący na boku zakład lakierniczy to i pomaluje ;P Nasz meblach brał szybki od szklarza, zawoził do fabryki luster gdzie mu to przycinali, potem do lakiernika A po drodze jeszcze hartownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.06.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Akurat krewetki potrzebują takiej z wapniem, bo inaczej nie mają z czego pancerzyków tworzyć. ano, ale inne parametry muszą mieć wyśrubowane, zwłaszcza te wrażliwe, miniaturowe (twardość węglanowa itd., ph) dlatego bez osmozy i mineralizacji ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.06.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Agata przepięknie wyszło!! ale metamorfoza - no niesamowite wręcz jaka zmiana powiedz mi - bo piszesz że ściana ma 330cm a w Ikea szafki są co 20cm, to się niezgadza coś mi - no i czy szafka szufladowa stoi od razu przy ścianie czy jest listwa maskująca najpierw???... ... matko ale czad!! wygląda lepiej niż u mnie: Faktycznie słoiczki przykuwają uwagę - są jak z katalogu. Czy faktycznie to takie praktyczne?... bardzo praktyczne ja mam wszystko w słoiczkach - mniejszych i takich większych na mąkę, cukier, kasze itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska_st 26.06.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a kojarzycie solidną ekipę która wykonuje szkło w kuchni w województwie mazowieckim?? ew na priv?? Witaj, Kiedyś oglądałam fajny film o firmie z Warszawy. Dużo przydatnych informacji w tym filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska_st 26.06.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Sorry, nie o firmie, raczej o szkle, ale pod koniec tego filmu podają adresy firm gdzie można zamówić szkło z montażem. Ale filmik bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ano, ale inne parametry muszą mieć wyśrubowane, zwłaszcza te wrażliwe, miniaturowe (twardość węglanowa itd., ph) dlatego bez osmozy i mineralizacji ani rusz Swoje krewety trzymałam na kranówce. Tylko jeden gatunek jest taki wrażliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deyah 26.06.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Moja kuchnia w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 26.06.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Jak się soawuje biały zlew?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deyah 26.06.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 brudzi się (jak każdy) najgorzej z kawą i herbatą ale wystarczy go przetrzeć cifem i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.06.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Moja kuchnia w bloku. [ATTACH=CONFIG]267447[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267448[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]267449[/ATTACH] piękna mozaika i czerwone dodatki dodały smaczku szkoda troszkę, że mozaika nie jest na pozostałych ścianach, tylko szkło (trochę za dużo materiałów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deyah 26.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 piu mozaika na pozostałych ścianach zaburzyłaby mi kompozycję i przytłoczyła wszytsko- początkowo nie miało być na nich nic ale cieszę się że dałam się przekonać chociaż do szkła bo bym już chyba kilka razy musiała malować te pochlapane ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.06.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 W sumie racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 26.06.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Czy moze mi ktos powiedziec ile moze kosztować , bądz Was kosztowało servo drive do kosza na smieci?Prawdopodobnie jesli się nie mylę nazywa sie to SERVO-DRIVE uno jakie muszą byc spelnione warunki aby taki mechanizm zastosować (prawdopodobnie musi byc krótsza szuflada) ??? jaką musi miec długosc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 27.06.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 to zależy od wymiarów, wszystko da się ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Czy moze mi ktos powiedziec ile moze kosztować , bądz Was kosztowało servo drive do kosza na smieci? Prawdopodobnie jesli się nie mylę nazywa sie to SERVO-DRIVE uno ? ja u siebie zamowilam... koszt kompletnego mechanizmu 495 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.06.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Agata przepięknie wyszło!! ale metamorfoza - no niesamowite wręcz jaka zmiana powiedz mi - bo piszesz że ściana ma 330cm a w Ikea szafki są co 20cm, to się niezgadza coś mi - no i czy szafka szufladowa stoi od razu przy ścianie czy jest listwa maskująca najpierw??? matko ale czad!! wygląda lepiej niż u mnie: [ATTACH=CONFIG]267414[/ATTACH] bardzo praktyczne ja mam wszystko w słoiczkach - mniejszych i takich większych na mąkę, cukier, kasze itp Z obu stron są panele maskujące 18 mm chyba. Od okna 3x60 szuflady 60 zmywarka (jest w środku zmywarka 45 cm póki co 60 zlew 20 cm cargo. Troszkę mniej jest niż 330 cm, tyle było przed tynkami i płytami g-k. Ściany było ciężko wyprowadzić, ale udało się własnymi ręcami gospodarza Akurat wyszło 324 cm Czy moze mi ktos powiedziec ile moze kosztować , bądz Was kosztowało servo drive do kosza na smieci? Prawdopodobnie jesli się nie mylę nazywa sie to SERVO-DRIVE uno jakie muszą byc spelnione warunki aby taki mechanizm zastosować (prawdopodobnie musi byc krótsza szuflada) ??? jaką musi miec długosc ??? Google mówi, że ok. 450 zł http://www.akcesoria.meble.pl/p34632,servo-drive-kompletny-zestaw-do-1-szuflady-sortownika-uno.html Ikea oferuje za 350 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70227236/ Szuflada musi być krótsza, Ikea oferuje szufladę o głębokości 45 cm w szafce pod zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 27.06.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 550 z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.06.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 to zależy od wymiarów, wszystko da się ustawić tylko chyba juz nie w moim wypadku długosc szafki to 48 cm bez frontu rozumiem ze mozna skrócic tę safkę wysuwaną aby zmiescic ów dinks ktory odpycha ??? http://images52.fotosik.pl/404/352ec1b0d4a7fb50.jpg czy tylko szafkę czy tez prowadnica musi byc inna ? http://images54.fotosik.pl/404/8001e2c09ae93c64.jpg ja u siebie zamowilam... koszt kompletnego mechanizmu 495 zł jak pytałem babeczkę to powiedziała ze 850 zł więc chyba chce mnie odpowiednio policzyć w/g nowej taryfy... Google mówi, że ok. 450 zł http://www.akcesoria.meble.pl/p34632,servo-drive-kompletny-zestaw-do-1-szuflady-sortownika-uno.html Ikea oferuje za 350 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70227236/ Szuflada musi być krótsza, Ikea oferuje szufladę o głębokości 45 cm w szafce pod zlewem. Google swoje Ikea swoja a moja Pani stolarka jak zwykle swoje tylko jej swoje jest 2X droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 F5 ja taka cene od mojego wykonawcy mebli otrzymalam... a zamawiam w studiu kuchennym... podal mi rowniez link zebym mogla zobaczyc o czym piszemy.. tak wiec prosze: klikk sa tam podane informacje o montazu aha...cena podana byla w dn.10czerwca... wiec na swiezo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts