Nataly Design 28.06.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Czy moze mi ktos powiedziec ile moze kosztować , bądz Was kosztowało servo drive do kosza na smieci? Prawdopodobnie jesli się nie mylę nazywa sie to SERVO-DRIVE uno jakie muszą byc spelnione warunki aby taki mechanizm zastosować (prawdopodobnie musi byc krótsza szuflada) ??? jaką musi miec długosc ??? Witam , taka szafka musi być odpowiednio przygotowana a jak nie jest można to zmodyfikować na prowadnicy Koszt około 550- 600 zł .Czasami są promocje na ten element i można go kupić taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.06.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.06.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nataly,szukam cargo 15 cm - osobnego na ścierki kuchenne i na stolnicę - czy tylko Peka z "markowych" firm je oferuje? A może kupić jakieś niemarkowe, np. w Ikei?Ile mniej więcej kosztują takie cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 28.06.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam , taka szafka musi być odpowiednio przygotowana a jak nie jest można to zmodyfikować na prowadnicy Koszt około 550- 600 zł .Czasami są promocje na ten element i można go kupić taniej w promocji kupiłam za 460 zł f.5 musisz mieć też gniazdko w okolicy tejże szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 28.06.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 w promocji kupiłam za 460 zł f.5 musisz mieć też gniazdko w okolicy tejże szafki Oliwko powiem wiecej widzę na allegro i po 250 zł ten mechanizm gniazdko tez mam obok. http://allegro.pl/listing/listing.php?department=wszystkie+dzia%C5%82y&order=p&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=servo+drive+uno Problem tkwi w tym ze sam sobie tego nie zamontuje a pani od kuchni mowi 850 i ma prawo do tego. jak ją podejsc kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 28.06.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Oliwko powiem wiecej widzę na allegro i po 250 zł ten mechanizm gniazdko tez mam obok. http://allegro.pl/listing/listing.php?department=wszystkie+dzia%C5%82y&order=p&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=servo+drive+uno Problem tkwi w tym ze sam sobie tego nie zamontuje a pani od kuchni mowi 850 i ma prawo do tego. jak ją podejsc kurcze udaj zdziwionego i zapytaj czy to ten mechanizm taki drogi czy montaż, i zapytaj ile kosztuje przy okazji to i to Jak napisze że mechanizm dajmy na to 700 - mówisz że kupisz na własną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 29.06.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Pokażę kuchnię koleżanki, niedawno wykonana Meble - Ikea, fronty Nodsta. Wykonanie - własnoręcznie przez pana domu, przy pomocy ochotników Projekt - mój Kuchnia nie jest duża, 330 x 287 cm, niby ustawna, ale ograniczona przez nisko osadzone okno (ok. 86 cm) i rurki od ogrzewania biegnące od podłogi do sufitu, w rogu po prawej od okna, za piekarnikiem. W związku z tym nie było szans wykonania szafek pod oknem - raz, że blat byłby zbyt nisko, dwa - szafki mają 80 cm, blat kolejne 4, więc nóżki 2 cm... nie da się). Nie było też możliwości przeniesienia przyłączy na inne ściany. Kuchnia jest efektem kompromisu między tym co się chce, a tym co można wycisnąć z remontu w zamieszkanym mieszkaniu Pewne elementy do dopracowania - oświetlenie pod szafkami będzie podobne jak u mnie, wypoziomowanie lodówki). Ale to z czasem Zapraszam do obejrzenia zdjęć przed i po http://images61.fotosik.pl/1113/9ee4cf184bad59fagen.jpg http://images64.fotosik.pl/1115/92ba84abde0b5fcdgen.jpg Można chwalić, można wyrażać niezadowolenie ni chu chu nie widzę tych zdjęć "PO" ja nie wiem... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 29.06.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nataly, szukam cargo 15 cm - osobnego na ścierki kuchenne i na stolnicę - czy tylko Peka z "markowych" firm je oferuje? A może kupić jakieś niemarkowe, np. w Ikei?Ile mniej więcej kosztują takie cargo? Szczerze mówiąc ja stosuję pekę i wszyscy są z tego zadowoleni . Kiedyś pproponowałem też asortyment firmy rejs i może tam jest coś takiego , pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.07.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Czołem ludzieczy to wycięcie na front od zmywarki ma tak chuj...fatalnie wyglądać , nie ma innej opcji ? http://images51.fotosik.pl/411/6e840e1da812d415.jpg http://images53.fotosik.pl/413/b06815791a34a554.jpg http://images53.fotosik.pl/413/08f95b015247cb96.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 05.07.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 oj chyba ta pani, co tak się ceni, spieprzyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.07.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 jest tak ze jak by listwa była nie obcieta to by nie mozna było otworzyc zmywarkijesli front był by krótszy było by to widoczne i brzydko wyglądało cos za cos znalazłem fotkę podobne rozwiazanie u Korozjihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?165793-Mieszkanko-nasze-pierwsze-czyli-kto-kogo-wyko%C5%84czy&p=4774443&viewfull=1#post4774443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.07.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 W wątku projektowym kuchni albo w wątku kuchni z ikea był taki temat jakiś czas temu. Nie pamiętam już czy coś na to wymyślono i czy inaczej sie nie da ale myślę że warto przeszukać te wątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.07.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Przyjrzałam się z ciekawości i mam tak samo. Aż się zdziwiłam, że tam jest takie podcięcie, bo u mnie tego w ogóle nie widać. Tylko że u mnie fronty drewniane, być może dlatego się to optycznie gubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.07.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 oj chyba ta pani, co tak się ceni, spieprzyła.... Oliwko więcej wiary w ludzi Przyjrzałam się z ciekawości i mam tak samo. Aż się zdziwiłam, że tam jest takie podcięcie, bo u mnie tego w ogóle nie widać. Tylko że u mnie fronty drewniane, być może dlatego się to optycznie gubi. wydaje mi sie oglądajac zdjecia ze musi byc tak przy cokołach lakierowanych czyli z płyty (mających odpowiednia grubosc) te cokoły zwyklejsze są cieńsze i front ze zmywarki przechodzi przez cokół zdjecie jest zrobione z pozycji dolnej , z góry tez tego nie widziałem dopiero jak otwarłem zywarę zauważyłem. moze pomalowac albo olac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.07.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Mam nie malowane, nic się nie zadziało przez parę lat , czyli olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 05.07.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Musi być na to jakiś patent , bo u mnie nie ma żadnej szparki. Mam fronty lakierowane. Edytowane 5 Lipca 2014 przez Anad65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.07.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A cokoły też lakierowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 05.07.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Nie , cokoły zrobione są z blatu - oczywiście odpowiednio zmniejszonego ( ściętego z grubości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baps 05.07.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Czołem ludzie czy to wycięcie na front od zmywarki ma tak chuj...fatalnie wyglądać , nie ma innej opcji ? Masz cokół zlicowany z przodem mebli więc tej szpary nie unikniesz. BTW jak stoisz przy tych meblach? Cokół powinien być cofnięty żeby się stopy mieściły (tak jak na zdjęciach w poście Anad65) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 05.07.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Masz cokół zlicowany z przodem mebli więc tej szpary nie unikniesz. BTW jak stoisz przy tych meblach? Cokół powinien być cofnięty żeby się stopy mieściły (tak jak na zdjęciach w poście Anad65) Ja mam meble białe lakierowane i u mnie też tego nie widać, ktoś nie w temacie nie jest w stanie stwierdzić gdzie jest ukryta zmywarka. Cokół mam cofnięty oczywiście (może stąd różnica?), myślałam że to taki standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts