Flawia 29.07.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Hisia, fajna kuchnia Napisz, z czego jest blat i co masz między szafkami, interesuje mnie też odległość szafek wiszących od blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 29.07.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Frostzero na obecną chwilę dysponuję tylko takimi zdjęciami z oddali. Na początku przedpokój, kuchnia i salon stanowiły jedną, otwartą przestrzeń. Chciałam trochę odseparować kuchnią, tak aby każdy kto wejdzie do mieszkania lub siedzi w salonie nie widział wszystkiego co się w niej dzieje, ale nadal zależało mi aby była ona trochę otwarta na resztę pomieszczeń. Po obejrzeniu tysięcy zdjęć znalazłam właśnie takie rozwiązanie z barkiem i poprzecznym słupem ( barek odgradza od salonu, a słup o szerokości 20x45 cm zasłania blat roboczy od strony przedpokoju i drzwi wejściowych). Przy barku będą stały prostokątne, biało-chromowane stołki barowe, nad barkiem potrójny zwis, brakuje jeszcze białego szkłą na ścianie z oknem i żaluzji w oknie. Flawia blaty wykonane są z klejonki dębowej różnej grubości, między szafkami również jest to samo. Blat na szafkach ma 4 cm grubości, blat na barku 6 cm grubości, a ten panel między szafkami 2 cm. Odległość szafek od blatu standardowa czyli 60 cm. Blaty wykonałąm u lokalnego stolarza, który za ich wykonanie wziął mniej niż pół ceny jaką chcieli w studiu mebli kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 29.07.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Ja mam niestety starą kuchnię, ale marzy mi się nowoczesna kuchnia [moderowano link] Edytowane 29 Lipca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 29.07.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Hisia bardzo ładna kuchnia choć wolę klasyczne. Najbardziej podoba mi się blat, marzy mi się taki gruby nie koniecznie dębowy. Zdradzisz mi na priva jego cenę i gdzie go zamawiałaś? Choć pewnie i tak jesteś z drugiego końca polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 29.07.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Mam Ładny, ale czyszczenie go to będzie katorga, już to wiem [ATTACH=CONFIG]270828[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]270832[/ATTACH] oliwka, jakie płytki masz na podłodze? Flawia blaty wykonane są z klejonki dębowej różnej grubości, między szafkami również jest to samo. Blat na szafkach ma 4 cm grubości, blat na barku 6 cm grubości, a ten panel między szafkami 2 cm. Odległość szafek od blatu standardowa czyli 60 cm. Blaty wykonałąm u lokalnego stolarza, który za ich wykonanie wziął mniej niż pół ceny jaką chcieli w studiu mebli kuchennych. Dzięki za odpowiedź , też będę miała taki gruby blat dębowy, ale mój chyba wygląda na jaśniejszy. Z jakiej części Polski jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Manolev 29.07.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 no ładnie, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warta 29.07.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Średnio ten motyw przypadł mi do gustu. Wolał bym osobiście żeby było ściana cała biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 29.07.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Jestem z Lublina. Blat w rzeczywistości jest jaśniejszy, ale i tak po trzecim olejowaniu pociemniał dosyć dużo i słoje stały się bardziej wyraźne - mi to odpowiada bo fajnie zgrywa się z podłogą w kolorze dąb miedziany. Na etapie planowania odrzuciłam blat z naturalnego drewna dębowego bo obawiałam się że będzie za jasny do podłóg i drzwi, jednak jedna z forumowiczek namówiła mnie na niego i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru bo na żywo wygląda naprawdę pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.07.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Hisia, pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 12.08.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Nie no, samo zmycie to żaden problem. Dużo zmywacza i zmywa się. Tylko farbę nieco naruszyło. No właśnie, i w tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.08.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Moja kuchnia już prawie skończona, brakuje czegoś na oknie, ale to z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.08.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.08.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.08.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 oliwka bardzo czysto i elegancko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.08.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 oliwka, śliczna, prześliczna kuchnia Co to za bateria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 coś mam dzisiaj problemy z FM:bash: śliczna kuchnia tez podpytam o baterię i piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.08.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 olivka-urzekła mnie prosta forma, gładkie fronty, bez uchwytow, i oczywiście cudna BIELLLLLL !!! a jakie urocze widoki za oknem- idealnie nawiązują do naturalnych wzorów ściany nad blatem i te cokoły...- tak ładnie drzewniano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.08.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 12.08.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 gdzie dostanę taką baterię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.08.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts