Tomkowa 06.09.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 No właśnie, gdzie w kuchniach macie kaloryfery? Mam ogromny dylemat, bo albo będzie w widocznym miejscu, albo go wcale nie będzie. Ale boję się, że brak grzejnika to niezbyt dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.09.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 ula kuchnia piękna, ale nabiegasz się. Fotel? Raczej chyba stół z krzesłami... Rzeczywiście te rury trochę drażnią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 No właśnie, gdzie w kuchniach macie kaloryfery? Mam ogromny dylemat, bo albo będzie w widocznym miejscu, albo go wcale nie będzie. Ale boję się, że brak grzejnika to niezbyt dobry pomysł ja będę miała pod oknem, ale biały i prosty, taki: http://www.eradiatoare.ro/pics/large/6813_3008_prd.jpg powinien nie rzucać się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 06.09.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 A, dziękuję wszystkim za miłe słowa. Rury i grzejnik zostają. To coś w rodzaju kamienicy, jednopiętrowy budynek z czasów II wojny. Na żywo tak źle nie jest. Na stół to raczej miejsca nie ma (chciałam ale nie da rady), będzie w jadalni tuż obok. Rzeczywiście na zdjęciach kuchnia wygląda na szerszą niż jest. Chyba się tak strasznie nie nabiegam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.09.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Kamienice mają to do siebie, że rury mają na wierzchu - i trzeba się do tego przyzwyczaić i tyle Zdjęcia mogły wyostrzyć efekt Mi się bardzo podoba - a kamienice bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 07.09.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Ula bardzo ładna kuchnia, świetnie wyglądają te czarne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.09.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 kuchnia rewelacja tylko brakuje chociazby mini stoliczka no i ten grzejnik...nie dalo by sie go wymienic na jakis stary zeliwny? byloby zdecydowanie bardziej klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 07.09.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Mi też brakuje mini stoliczka ale mógłby mi trochę przeszkadzać, już z dziewczynami na forum nad tym główkowałam. Z grzejnikiem mam te same odczucia ale zmieniło mi się ostatnio trochę podejście do życia. Nie musi być idealnie, to nie była budowa od podstaw, tylko remont mieszkania i nie chcę zmieniać tego, czego koniecznie nie muszę. Może kiedyś jak nie będę miała na co innego kasy wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 08.09.2014 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 -ula-, bardzo ładna kuchnia... Z grzejnikiem mam te same odczucia ale zmieniło mi się ostatnio trochę podejście do życia. Nie musi być idealnie, to nie była budowa od podstaw, tylko remont mieszkania i nie chcę zmieniać tego, czego koniecznie nie muszę. Może kiedyś jak nie będę miała na co innego kasy wydawać ... i bardzo zdrowe podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.09.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Mi też brakuje mini stoliczka ale mógłby mi trochę przeszkadzać, już z dziewczynami na forum nad tym główkowałam. Z grzejnikiem mam te same odczucia ale zmieniło mi się ostatnio trochę podejście do życia. Nie musi być idealnie, to nie była budowa od podstaw, tylko remont mieszkania i nie chcę zmieniać tego, czego koniecznie nie muszę. Może kiedyś jak nie będę miała na co innego kasy wydawać alez to jest przeciez zrozumiale! byloby bardziej klimatycznie, ty tez sie z tym zgadzasz...ale nie za wszelka cene mi nie musisz tego mowic...zawsze sa wazniejsze sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krytyczny 08.09.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 no i prawidłowo, też wychodzę z założenia że wszystkie zmiany musza by przemyślane i podejmowane z chłodną głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 08.09.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam , przedstawiam naszą kolejną realizację dla inspiracji Mdf lakierowany na biały połysk przełamany dwoma kolorami i materiałami czyli czarnym kwarogranitem oraz fornirem orzechem amerykańskim . Pozdrawiam nataly design ., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 09.09.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Nataly, jak otwierają się górne szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.09.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Jak pięknie....:yes:Tylko ten zlewik jakiś taki malusi chyba? :DI ja miałabym problem z mikrofalowka - za wysoko umieszczona.Jak dla mnie oczywiście.:DKuchnia sama w sobie cudna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.09.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ten zlew to jakiś żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 09.09.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Zlew faktycznie wygląda komicznie Ale mnie bardziej zastanawia brak szuflad, czy są może wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.09.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 W tej kuchni nie ma zmywarki czy mi sie wydaje?! :jawdrop:Jeśli nie ma to niewyobrażam sobie funkcjonowania tylko z tym " zlewikiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.09.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 W tej kuchni nie ma zmywarki czy mi sie wydaje?! :jawdrop:Jeśli nie ma to niewyobrażam sobie funkcjonowania tylko z tym " zlewikiem" Jest. Po prawej od zlewu. Widać to po szczelinach między frontami. A zlewik faktycznie komiczny przy takim rozmiarze kuchni i powierzchni blatu. CO najwyżej można tam jabłko umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 09.09.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Witam , dziękuję , fornir zabezpieczony jest lakierem "zakrytoporowym" i oczywiście na łączeniu blatu też odpowiednim środkiem Miłego , Piotr Piekna kuchnia dokladnie taka mi sie marzy!!! :) wiec ta realizacja spadla mi z nieba Jak zabezpieczony jest fornir na scianie? Witam górne szafki są "składane" i pracują na systemie bluma HF , Miłego Nataly, jak otwierają się górne szafki? Jak pięknie....:yes:Tylko ten zlewik jakiś taki malusi chyba? :DI ja miałabym problem z mikrofalowka - za wysoko umieszczona.Jak dla mnie oczywiście.:DKuchnia sama w sobie cudna.... Większość wytycznych sprzętowych jest od strony Klienta i dlatego taka komora .. Mikrofala z piekarnikiem miała się zgrywać z lodówką nad którą celowo jest dołożona blenda lakierowana czarna A dolne fronty miały mieć taką samą wysokość Miłego Zlew faktycznie wygląda komicznie Ale mnie bardziej zastanawia brak szuflad, czy są może wewnętrzne? Szuflady są na wyspie a w części kuchennej są carga oraz szuflady wewnętrzne . Oprócz tego selekcja na odpady , Miłego , Piotr W tej kuchni nie ma zmywarki czy mi sie wydaje?! :jawdrop:Jeśli nie ma to niewyobrażam sobie funkcjonowania tylko z tym " zlewikiem" Zmywarka jest obok "zlewiku" ... jest to zmywarka z zakrytym panelem sterującym . Edytowane 9 Września 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.09.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Nataly czy możesz podać wymiary tej wyspy oraz głębokość szafek, szerokość szuflad i jaka jest głębokość zagłębienia w wyspie tej na no hokery, jak jest wysokość tej wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts