Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No właśnie, gdzie w kuchniach macie kaloryfery? Mam ogromny dylemat, bo albo będzie w widocznym miejscu, albo go wcale nie będzie. Ale boję się, że brak grzejnika to niezbyt dobry pomysł

ja będę miała pod oknem, ale biały i prosty, taki:

http://www.eradiatoare.ro/pics/large/6813_3008_prd.jpg

powinien nie rzucać się w oczy :)

A, dziękuję wszystkim za miłe słowa. Rury i grzejnik zostają. To coś w rodzaju kamienicy, jednopiętrowy budynek z czasów II wojny. Na żywo tak źle nie jest. Na stół to raczej miejsca nie ma (chciałam ale nie da rady), będzie w jadalni tuż obok. Rzeczywiście na zdjęciach kuchnia wygląda na szerszą niż jest. Chyba się tak strasznie nie nabiegam...

Mi też brakuje mini stoliczka ale mógłby mi trochę przeszkadzać, już z dziewczynami na forum nad tym główkowałam. Z grzejnikiem mam te same odczucia ale zmieniło mi się ostatnio trochę podejście do życia. Nie musi być idealnie, to nie była budowa od podstaw, tylko remont mieszkania i nie chcę zmieniać tego, czego koniecznie nie muszę. Może kiedyś jak nie będę miała na co innego kasy wydawać ;)

-ula-, bardzo ładna kuchnia...

Z grzejnikiem mam te same odczucia ale zmieniło mi się ostatnio trochę podejście do życia. Nie musi być idealnie, to nie była budowa od podstaw, tylko remont mieszkania i nie chcę zmieniać tego, czego koniecznie nie muszę. Może kiedyś jak nie będę miała na co innego kasy wydawać ;)

... i bardzo zdrowe podejście do tematu :)

Mi też brakuje mini stoliczka ale mógłby mi trochę przeszkadzać, już z dziewczynami na forum nad tym główkowałam. Z grzejnikiem mam te same odczucia ale zmieniło mi się ostatnio trochę podejście do życia. Nie musi być idealnie, to nie była budowa od podstaw, tylko remont mieszkania i nie chcę zmieniać tego, czego koniecznie nie muszę. Może kiedyś jak nie będę miała na co innego kasy wydawać ;)

alez to jest przeciez zrozumiale! :) byloby bardziej klimatycznie, ty tez sie z tym zgadzasz...ale nie za wszelka cene ;) mi nie musisz tego mowic...zawsze sa wazniejsze sprawy ;)

:)

W tej kuchni nie ma zmywarki czy mi sie wydaje?! :jawdrop:Jeśli nie ma to niewyobrażam sobie funkcjonowania tylko z tym " zlewikiem" :eek:

Jest.

Po prawej od zlewu. Widać to po szczelinach między frontami.

A zlewik faktycznie komiczny przy takim rozmiarze kuchni i powierzchni blatu.:lol2:

CO najwyżej można tam jabłko umyć ;)

Witam , dziękuję , fornir zabezpieczony jest lakierem "zakrytoporowym" i oczywiście na łączeniu blatu też odpowiednim środkiem ;-)

Miłego , Piotr

Piekna kuchnia dokladnie taka mi sie marzy!!! :):):) wiec ta realizacja spadla mi z nieba :)

Jak zabezpieczony jest fornir na scianie?

Witam górne szafki są "składane" i pracują na systemie bluma HF ,

Miłego

Nataly, jak otwierają się górne szafki?

Jak pięknie....:yes:Tylko ten zlewik jakiś taki malusi chyba? :DI ja miałabym problem z mikrofalowka - za wysoko umieszczona.Jak dla mnie oczywiście.:DKuchnia sama w sobie cudna....:yes:

Większość wytycznych sprzętowych jest od strony Klienta i dlatego taka komora .. Mikrofala z piekarnikiem miała się zgrywać z lodówką nad którą celowo

jest dołożona blenda lakierowana czarna ;-) A dolne fronty miały mieć taką samą wysokość ;-) Miłego

Zlew faktycznie wygląda komicznie :) Ale mnie bardziej zastanawia brak szuflad, czy są może wewnętrzne?

Szuflady są na wyspie a w części kuchennej są carga oraz szuflady wewnętrzne . Oprócz tego selekcja na odpady , Miłego , Piotr

W tej kuchni nie ma zmywarki czy mi sie wydaje?! :jawdrop:Jeśli nie ma to niewyobrażam sobie funkcjonowania tylko z tym " zlewikiem" :eek:

Zmywarka jest obok "zlewiku" ... jest to zmywarka z zakrytym panelem sterującym .

Edytowane przez joliska